Polis

Polis Haberleri

Ankara evleri ışıklarda kaza 3 kişi yaralandı

Karamürsel'de Ankara evleri ışıklarında bir trafik kazası meydana geldi ve üç kişi yaralandı. Olay, Kayacık Mahallesi Amiral Caddesi'nde gerçekleşti.

İmsa ışıklı kavşakta korkunç kaza

Karamürsel Kayacık Mahallesi, Amiral Caddesi D 130 Karayolu üzeri imsa ışıklar mevkiinde gerçekleşen kaza sonrası ortalık savaş alanına döndü.

Ramazan'ın ilk gününde kan gövdeyi götürdü

Sabahın erken saatlerinde 4 Temmuz Mahallesi İnönü Caddesi'nde meydana gelen olayda, bir taksi durağının önüne araçlarını bırakan kişiler, taksi şoförü Şükrü Ç. tarafından uyarıldığı iddia edildi. 

Karamürsel'de Uyuşturucu Operasyonu: İki Kişi Yakalandı

Karamürsel'de polis ekipleri tarafından yapılan bir uygulama sırasında, A.K ve Y.S isimli şahısların üzerinde toplamda 28 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Karamürsel Emniyet Yüklü miktarda met yakaladı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği başarılı operasyonla bir kadının üzerinde büyük miktarda uyuşturucu madde bulundu.

Kardeş cinayetinin korkunç detayları ortaya çıktı!

Karamürsel'de 32 yaşındaki ağabeyi Murat Can Torun'u uykudayken boğazını ve cinsel organını keserek öldüren 30 yaşındaki Emre Torun'un 'Tasarlayarak canavarca hisle üst soya karşı kasten öldürme

Kayıp İki Lise Öğrencisi her yerde aranıyor!

ÇOK ŞÜKÜR KIZLARIMIZ BULUNMUŞTUR. GAZETEMİZİ ARAYARAK TEŞEKKÜR EDEN AİLELERİ DESTEK VEREN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN DEDİ.

Çağlayan Adliyesi'ne teröristler tarafından saldırı

İstanbul'daki Çağlayan Adliyesi önünde, öğle saatlerinde terör saldırısı gerçekleşti. Adliyeye yoğun girişlerin olduğu sırada silah sesleri yükseldi.

Rehine Krizi: İşyerine Saldıran Zanlı Tuvalette Yakalandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Procter & Gamble (P&G) fabrikasında meydana gelen rehine krizi, ilginç bir olayla sona erdi. İbrahim Y., fabrikaya girerek 7 çalışanı rehin almış ancak tuvalete gitmek için ayrıldığı an operasyon düzenlenerek gözaltına alındı.

Emekli Polis Memuru Behçet Türköz İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Karamürsel ilçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube polis memuru Behçet Türköz, uzun yıllar süren görevinin ardından emekli oldu. Karamürsel genelinde tanınan ve sevilen Türköz, emniyet teşkilatına yaptığı hizmetlerle iz bıraktı.

Kaçak ürünler Karamürsel'e gelirken yakalandı

Yalova ve Kocaeli'de Kaçakçılık Operasyonu: 5 Kişi Gözaltına Alındı

Sosyal Medya Üzerinden Artan Arsa Dolandırıcılığı Olaylarına Dikkat!

Karamürsel'de Sosyal Medya Üzerinden Artan Arsa Dolandırıcılığı Olaylarına Dikkat!

Cinayet hükümlüsü Karamürsel'de yakalandı

Karamürsel'de cinayet hükümlüsü yakalandıKocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, 2019 yılında yaşanan cinayet olayına ilişkin hakkında kesinleşmiş 11 yıl 3 ay 22 gün hapis cezası bulunan firari hükümlü Oktay Basar, evinde yakalandı ve cezaevine gönderildi.

Karamürsel merkezde çıkan yangın panik yarattı!

Karamürsel merkezde bir depoda çıkan yangın mahallede panik yarattı.

Benzin istasyonuna araç girdi 1 kişi yaralandı

Karamürsel Ereğli mahallesinde faaliyet gösteren bir benzin istasyonuna araç girdi. 1 kişi yaralandı

Elektrikli Bisiklet ve Taksi Çarpışması: 11 Yaşındaki Çocuk Yaralandı

"Karamürsel, D-130 Karayolu - Dün Karamürsel'de meydana gelen trafik kazasında 11 yaşındaki bir çocuk yaralandı. Kayacık Mahallesi D-130 kara yolunda, Y.E.P.'nin kullandığı elektrikli bisiklet ile 41 T 6028 plakalı ticari taksi çarpıştı.

Genç yaşta kendini astı!

Değirmendere Yüzbaşılar sahilde konteyner içinde Faruk Buğra Çalık'ın cansız bedenine ulaşıldı  Edinilen bilgilere göre Gölcük Değirmendere Yüzbaşılar sahilde yürüyüş yapan bir vatandaş, kapısı açık bir konteyner olduğunu ve içinde hareketsiz duran bir şahıs olduğunu fark etti.

Sahile genç erkek cesedi vurdu!

Derince’de sahile erkek cesedi vurdu. Polis ekipleri olay yerinde incelemede bulunuyor.  

Karamürsel Emniyet uyuşturucunun kökünü kazıyor

Karamürsel Emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler ilçede uyuşturucunun kökünü kazımak için operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor.

Toplam 1147 haber.