Karamürsel'de Uyuşturucu Operasyonu: İki Kişi Yakalandı

Karamürsel'de polis ekipleri tarafından yapılan bir uygulama sırasında, A.K ve Y.S isimli şahısların üzerinde toplamda 28 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel'de polis ekipleri tarafından yapılan bir uygulama sırasında, A.K ve Y.S isimli şahısların üzerinde toplamda 28 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Olay, Karamürsel Kayacık Mahallesi'nde bulunan Amiral Caddesi D 130 Karayolu üzerinde gerçekleşti. Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği uygulamada, söz konusu iki kişinin üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde bulundu.

Yakalanan şahıslar, sağlık kontrolünün ardından Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek ifadeleri alındı. Daha sonra mahkemeye sevk edilen şahıslar, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

  • Deniz gözlüm | 10 Mart 2024 17:21

    Haber başlığı yanlış yazılmış göz açtırmıyor değil göz yumuyor olsaydı bence çünkü sonuçta serbestt birakilmis kadın

  • Taner | 10 Mart 2024 15:48

    Bir memleketin mülki amiri vasat olursa işte sonuç bu olur. Eskiden kaymakam bey basını toplar sürekli bilgi verirdi. Sürekli olarak yapılanları ve yapacaklarını kamuoyu ile paylaşırdı. Bu sefer öyle vasat birine denk geldik ki, sadece ayda yılda bir protokollerde görüyoruz. Biran önce gitse de canım Karamürsel'im bir kendine gelse.

  • Ahmet | 10 Mart 2024 14:23

    Emniyetin göz açtırmadığı şahıslara kim kapıları açtırıyor kim salıyor topluma yoksa tuz mu kokuyor

BUNLARA DA BAKIN