Marmara'nın incisi Karamürsel'den siyaset haberlerini sürekli olarak anlık yayınlayan Haber Portalı olan Karamursel.tv

Siyaset

Siyaset

Siyaset Haberleri

Ahmet Çalık sevgisi sokaklara sığmadı

Yerel seçimlere 2 hafta gibi kısa bir süre kaldı. Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, bugün Karamürsel Kültür Merkezinde projelerini anlattı.

Karamürsel halkı belediye başkanına karar vermiş

Karamürsel'de sokakta gezen vatandaşa kimi belediye başkan adayı olarak görmek istersiniz diye soruldu işte cevabı.

Yıldırım, bu makamlar tehlikeli diyerek veda etti

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, görevini bırakırken düzenlediği "Veda Busesi" programında, makamların tehlikeli olduğunu ve 31 Mart'ta şehrin eminini seçerken dikkatli olunması gerektiğini belirterek halkı uyardı.

YRP Karamürsel tanıtım programı yapıldı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Doğan Aydal, İl Başkanı Ali Taştan, İl Başkan Yardımcılraı, Karamürsel Belediye Başkanı Adayı Ali Osman Aydın ve Meclis üye adayları ile birlikte Karamürsel’de Aday tanıtım ve Seçim beyannamesi programı yapıldı.

Alperen Ocakları Karamürsel’de teşkilatlandı

Büyük Birlik Partisi’nin gençlik kolları olan Alperen Ocakları, Karamürsel’de teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı. Ocağın başkanlık görevine ise Mustafa Şahin getirildi.

Karamürsel'de aday sayısı 15 oldu

Karamürsel'de yerel seçimlere sayılı günler kala adaylık süreci hızla devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı için kesin aday listesi belli oldu ve toplamda 15 aday yarışacak. İşte Karamürsel'in tüm başkan adayları:

Osman Kıvanç, adaylığını açıkladı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi muhtarlığı için bir başarılı isim daha adaylığını açıkladı.

Ahmet Çalık, tüm ilçe halkını davet etti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, babası Muhammet Çalık'ın vefatı nedeni ile ertelenen Meclis Üyeleri ve Proje Tanıtım programının 17 Mart 2024 Pazar günü saat 14.00'te Karamürsel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceğini ve tüm ilçe halkının davetli olduğunu duyurdu.

Ahmet Çalık, emeklilerin dertlerini dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık ve ekibi seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim kampanyası sırasında bazı sıcak görüntüler ise insanların yüreğini ısıtıyor.

Ahmet Çalık, birlikte başaracağız dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin ve Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Yalakdere ve Tepeköy Mahallelerini ziyaret etti.

Murat Akbaba, projelerini anlattı

Karamürsel Belediye Başkanı adayı Murat Akbaba, seçimi kazanması halinde hayata geçireceği projeleri açıkladı. Akbaba, Karamürsel Belediye Binası'nı Alışveriş Merkezi'ne (AVM) dönüştürerek Karamürsel AVM'sini kuracaklarını duyurdu.

Mesut Çetinkaya, coşku ile karşılandı

Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya bugün Kültür Merkezinde beyannamesini anlatıyor.

Toplam 1060 haber.

Marmara'nın incisi Karamürsel'den siyaset haberlerini sürekli olarak anlık yayınlayan Haber Portalı olan Karamursel.tv Marmara genelinde başta Kocaeli, Yalova, Karamürsel, Altınova, Kaytazdere genelinde haber takibi yapan karamursel.tv sürekli yenilenen güncel haberler ile yanınızda