Dalgıç Kurtaran Süper Kahramandan sonra taklacı güvercin

Karamürsel'de dalgıç kurtaran süper kahramandan sonra bu seferde takla atarak şov yapan fakat bir tek vatandaşın kamerası sayesinde bütün foyası ortaya çıkan İbrahim Efe'nin şovu elinde patladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Karamürsel Haber Gazetesi - Dursun Ekşioğlu

Karamürsel'de dalgıç kurtaran süper kahramandan sonra bu seferde takla atarak şov yapan fakat bir tek vatandaşın kamerası sayesinde bütün foyası ortaya çıkan İbrahim Efe'nin şovu elinde patladı.

İzmit Belediye Meclisi'nde yaşanan olayda, AKP'li meclis üyesi İbrahim Efe'nin kendini yere atıp takla atması tiyatro sanatçılarına taş çıkardı. Sabah saatlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi ekipleri arasında yaşanan kavga sonrasında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bir açıklama yaparak yaşananlara tepki gösterdi ve “Bu saldırı olayının sorumluları hukuki olarak bedelini ödeyecek” dedi.

Hürriyet'in açıklamasının devamında, İzmit Belediye Meclisi'nde AKP'li meclis üyelerinden İbrahim Efe'nin büyük bir tiyatro sahnelediği ve kendini saldırıya uğruyormuş gibi yere atarak sürüklediğini belirtti. Hürriyet, “Burada AKP'li meclis üyelerinin sergilediği şovu da unutmayacağız. Kendilerini darp ediliyormuş gibi yere atıp bağırdığı videoları da yayınlayacağız. Bu tuhaf tiyatro olayını şaşkınlıkla izledik. Beraberce hizmet etmek varken, böyle şeylere gerek yok” dedi ve görüntülerin paylaşılacağını belirtti.

Daha sonra Hürriyet, AKP'li meclis üyesi İbrahim Efe'nin görüntülerini paylaştı. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, Efe'nin kendini yere attığı ve ardından “Saldırıyorlar, polis yok mu?” diye bağırdığı görülüyor. İbrahim Efe'nin takla şovu, tiyatro sanatçılarını aratmadı.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 4

  • veli | 30 Nisan 2024 11:18

    Ahh Yeliz hanım ahh. Ne kadar iyi kalplisiniz. Dünya sizin gibilerin yüzüsuyu hürmetine ayakta. :)

  • hakan | 29 Nisan 2024 08:45

    ismail yıldırımın tehdidi ile seçim kaybedildi . yok o aday olursa ben karşıya çalışırım . yok aday çıkarım . sonucunda adamı büyükşehire aldılar akıl alır gibi değil tahir büyükakın soyadı gibi çokta büyük değil korkuyor .

  • Fatih | 28 Nisan 2024 06:09

    Yeliz hanım, siz bilmezsiniz ama Karamürsel'de büyük bir kesim İsmail'in tezgahını bilir.

  • Yeliz | 27 Nisan 2024 13:28

    Bu kadar taraflı olmayın, ne alaka derler İsmail beyin yaptığı gerçekti, yazık bu kin nedir. Lütfen bu kadar taraflı davranmayın

BUNLARA DA BAKIN