Karaosmanoğlu'ndan Çalık'a Tebrik Ziyareti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, CHP'den Karamürsel Belediye Başkanı seçilen Ahmet Çalık'ı makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, CHP'den Karamürsel Belediye Başkanı seçilen Ahmet Çalık’ı makamında ziyaret etti. Üç dönem boyunca Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini üstlenen ve ardından görevini Tahir Büyükakın’a devreden İbrahim Karaosmanoğlu, 47 yılın ardından Karamürsel Belediyesi'ni CHP’ye kazandıran Ahmet Çalık’ı makamında ziyaret etti.

Karaosmanoğlu, Çalık’a ‘Herkesin Başkanı’ adlı kitabını hediye ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyareti, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık sosyal medya hesabından duyurdu ve “Geçmiş dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu’na nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Yuvacıklı Osman | 03 Mayıs 2024 23:56

    Karaosman Çin seddi villasından çıkmışta ziyarete gelmişmiş Tahirden beklediği ilgiyi de göremedi napsın karşıda arıyor demekki o ilgiyi kitap ta bahane herkesin başkanı bir de ismi çok komik bence Türkiyede ilk 500 e giren milyar dolarlık çocuklarının başkanı olmalıydı git onların uçakları yatlarıyla dünyayı gez ne işin var hala belediyelerde torunların bile Range le gazlıyorlar yuvacıkta hey gidi dünya heyy Sultan Süleymana kalmamış bu dünya..

  • Hikmet şen | 03 Mayıs 2024 17:19

    Valla hiç utanmadan sıkılmadan halen kapı kapı geziyolar kesin buralarda bir iş var bir arazi kapcaklat Ahmet baskanda belediyeyi sanki kasa para dolu borcu yokmuş gibi ses cikarmiyo bu işte biseyler var herkes mutlu Tahir başkan biliyoduk diyo İsmail gülerek teslim ediyo Karaosman tebrige geliyo pes

BUNLARA DA BAKIN