Kaybettiklerimiz

Kaybettiklerimiz Haberleri

Muhammet Çalık hayatını kaybetti !

Karamürsel'in Sevilen İsmi Muhammet Çalık Hayatını Kaybetti

Serkan Türkmen'in acı kaybı

Buber Group ve Karamürsel TV Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Aydın Demir: Devlet Töreniyle Son Yolculuğuna Uğurlandı

Efsane Güreşçi Aydın Demir: Devlet Töreniyle Son Yolculuğuna Uğurlandı

Karamürsel büyük bir değerini daha kaybetti

Karamürsel'in sevilen isimlerinden biri olan ve tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemer sahibi olan Aydın Demir, kolon kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi. Demir'in vefatı, şehirde ve spor camiasında büyük bir üzüntüyle karşılandı.

100 Yaşındaki Öğretmen Adnan MUEZZİNOĞLU'nu Kaybettik

Karamürsel'de Eğitim Camiasının Büyük Kaybı: 100 Yaşındaki Öğretmen Adnan MUEZZİNOĞLU'nu Kaybettik

Tahir Büyükakın'ın kayınpederi yaşamını yitirdi

Karamürsel'in evladı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın kayınpederi Burhan Koca yaşamını yitirdi.

Emekli Emniyet personeli Mehmet Biçeroğlu Hayatını Kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen emekli Emniyet personeli Mehmet Biçeroğlu, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Biçeroğlu'nun vefatı, şehirde büyük üzüntü yarattı.

İrfan Baydar hayatını kaybetti

Kocaeli'nin tanınmış iş insanlarından, Baysan Radyatör ve Baydar Çelik firmasının sahibi İrfan Baydar hayatını kaybetti.  

Ekrem Can Vefat etti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen iş insanı Ekrem Can vefat etti. Cenazesi bu gün defnedilecek.

Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in cenaze bilgileri

Hayatını kaybeden Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in cenaze bilgileri netleşti.  

Karamürsel çarşının sevilen siması KARAGÖZ vefat etti

Karamürsel çarşı merkezinin sevilen simalarından "KARAGÖZ" lakabı ile tanınan ve neşeli kişiliği ile sevilen İbrahim Ak vefat etti.

Karamürsel bir çınarını daha kaybetti!

Karamürsel bir çınarını daha kaybetti. Karamürsel'de çok geniş bir kesin tarafından tanınan ve sevilen ilçenin sevilen ismi namı değer (Çamur Şevket) Selahattin Karacan, hayatını kaybetti.

Karamürsel'in sevilen esnafı Birol Özer vefat etti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçemiz esnaflarından kuyumcu Birol Özer uzun zamandır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Murat Karaca bu gün defnedilecek

Akpınar mahallesinden Osman KARACA'nın oğlu, İsmet KARACA'nın kardeşi, Fedai ve Dursun KARACA'nın yeğeni, Selma KARACA'nın eşi, Emirhan, Aziz, Batuhan ve Ezel KARACA'nın babaları Murat KARACA vefat etmiştir.

Hacı İbrahim Ertan vefat etti

Karamürsel Osmaniye Köyü Muhtarı Ahmet Ertan’ın kardeşi ve Karamürsel MHP Meclis üyesi Harun Baykır'ın kayınpederinin kardeşi Hacı İbrahim Ertan yaşamını yitirdi.

Hasan Turhan reis hayatını kaybetti

Ülkücü eski Başkan Hasan Turhan hayatını kaybetti Kocaeli'de ülkücü camiada tanınan isimlerden olan Hasan Turhan hayatını kaybetti.

Mustafa Akın vefat etti

CAMDİBİ MAHALLESİNDEN MERHUM İBRAHİM AKIN'IN OĞLU NEZAHAT AKIN'IN EŞİ HAKAN,SERKAN VE SERHAT AKIN'IN BABALARI ESKİ BELEDİYE ÇALIŞANLARINDAN EMEKLİ MUSTAFA AKIN VEFAT ETMİŞTİR.

Toplam 251 haber.