Yola atlayan kadına motosiklet çarptı!

Karamürsel'in Kayacık Mahallesi'nde D130 Karayolu üzerinde meydana gelen kaza, iki kişinin yaralanmasına neden oldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel'in Kayacık Mahallesi'nde D130 Karayolu üzerinde meydana gelen kaza, iki kişinin yaralanmasına neden oldu. Olay, Yalova istikametinden İzmit istikametine seyir halinde olan bir motosiklet sürücüsü A.Y (24) aniden D130 karayoluna atlayan ve karşıya geçmeye çalışan 57 yaşındaki H.Ş isinli kadını son anda fark ederek çarpmasıyla gerçekleşti. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü  A.Y ve kadın  H.Ş yaralandı.

Olay yerine kısa sürede gelen polis ve ambulans ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdikten sonra Karamürsel Devlet Hastanesine sevk ettiler. Çevredeki vatandaşlar, yıllardır aynı bölgede sürekli olarak kazaların meydana geldiğini ve yetkililerin artık bu duruma acil önlemler alması gerektiğini dile getirdiler.

Kazanın ardından bölgede yaşayanlar, güvenli bir ulaşım için acil önlemlerin alınmasını talep ederken, ilgili birimlerin bu konuda daha etkin bir şekilde hareket etmesini istediler. Özellikle yolun düzenlenmesi ve trafik güvenliğinin artırılması için hızlı bir şekilde önlemler alınmasının önemine dikkat çektiler.

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Fikri | 01 Mayıs 2024 04:16

    Bu yol çok tehlikeliydi. Zaten burası yaya geçidi bile değil ama belediye burası yay geçidiymiş gibi yolun ortasını açmıştı, şimdi tel çekilmiş ama yine keseler teli yakında iznik yolunun girişinde yaptıkları gibi.

BUNLARA DA BAKIN