Ankara evleri ışıklarda kaza 3 kişi yaralandı

Karamürsel'de Ankara evleri ışıklarında bir trafik kazası meydana geldi ve üç kişi yaralandı. Olay, Kayacık Mahallesi Amiral Caddesi'nde gerçekleşti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel Ankara evleri ışıklarında bir trafik kazası meydana geldi ve üç kişi yaralandı. Olay, Kayacık Mahallesi Amiral Caddesi'nde gerçekleşti. İki Honda marka araç, Karamürsel istikametinden Yalova istikametine seyir halindeyken Imsa ışıklarına yaklaştıklarında ışıklara takılmamak için yan minibüs yoluna girdi ve burada henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı birbirlerine çarptılar.

Kazada bulunan üç kişi yaralandı ve ambulanslarla Gölcük Devlet Hastanesine sevk edildiler. Mahalle sakinleri, gazetemize ulaşarak sürekli aynı yerde kazaların meydana geldiğini ve mahalle sakinlerinin sürekli tehlike altında olduğunu belirtti. Mahalle sakinlerinin yaptığı açıklamaya göre, "Her sene birkaç kez burada kaza oluyor, birkaç kez de kazadan kılpayı dönülüyor.

Ankara Evleri ışıklarında durak kısmına girilen yol, kırmızı ışık yandığında, kendini akıllı zanneden sürücüler tarafından son sürat kullanılıyor ve her gün canımız tehlikeye atılıyor. Yol altından gelip yola çıkmak isteyen sürücüler olarak her gün tedirginlik yaşıyoruz.

Otomobillerin yanında kamyonlar ve tırlar da son sürat bunu yapıyor. Artık bu kaza son olsun ve buraya çözüm bulunsun. Öncelikle durak yolunda buraya gelmeden uyarı ışığı var. Oraya tümsek konulsun lütfen. Şu anda en etkili ve en hızlı çözüm bu. Böylelikle son sürat gelen arabaların hızı kesilecek ve tehlikenin önüne geçilecek.

Sonrasında burası okul bölgesi ve her gün yüzlerce öğrenci karşıya geçiyor. Dün bir tır en az 90 km hız izle 3-4 tane öğrenciyi eziyordu yayalara yeşil ışık yanıp üstünden 10 saniye geçmesine rağmen. Buraya üst geçit yapılsın. 15 yıldır buraya üst geçit yapılacaktı ama ısrarla yapmıyorsunuz neden acaba?

Neden gidip de 500 metre ilerideki otelin ve halı sahanın oraya üst geçit diktiniz?

Orada kaç kişi yaşıyor?

Bu yol minibüslerin durak yolu ve bu mahallede yaşayanların ana yola çıkmak için kullandığı yol değil, kendini akıllı sanıp gideceği yere 10 saniye erken gitmek isteyenlerin, insanların canını tehlikeye attığı yol oldu. Buraya acil tümsek, üst geçit ve MOBESE talep ediyoruz."

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 4

  • Kadriye | 16 Mart 2024 17:52

    Kazayı gördum öndeki araba kırmızı ışık yanınca durdu. Arkadaki o kadar suratliydi ki yaptığı fren yetersiz kaldı. Bu yol, yüksek iq'lu(!) insanların kullandığı yol olduğu için, ondekinin duracağını tahmin etmedi, kendi gibi sandı. Olan öndeki arabadakilere oldu, geçmiş olsun. Ama acilen önlem alınmazsa daha kotu senaryolar başımıza gelecek.

  • Sakine | 16 Mart 2024 17:49

    Halı sahanin oraya diktikleri üst geçit var ya, Allah aşkına gidin orada bekleyin, kaç kişi geçecek günde? Bu kaza olan yerden günde belli binlerce kişi karşıya geçiyor. Gittiler alakasız yere üst geçit diktiler ve insanlar o üst geciti kullanmayıp yoldan betonlardan atlayıp karşıya geçiyor.

  • Canan | 16 Mart 2024 17:09

    Yıllardır Ankara Evleri civarında oturuyoruz. Araçlar, kırmızı ışığa yakalanmamak için en az 100km hızla yan yola giriyor ve asla ışıkta durmuyor. Bu gördüğüm 5senede 5.kaza. Karşıdan karşıya geçmek için üst geçit şart. Karşıda Okul oldugu halde neden bir üst geçit yok şaşkınız. Saat 4 de her okul çıkışı çocuklar hayati tehlikede cunku ara yoldan durmadan jet gibi giden araçlar her dakika geçiyor. Kapatın şu yolu artık.

  • Erdal | 16 Mart 2024 16:21

    İnsanlar kırmızı ışığa yakalanmiyim diye bu yan yoldan kaçmaya çalışıyor kurallara uymassan böyle olur

BUNLARA DA BAKIN