Arfin Haberleri

Arfin Haberleri

Acı haberi Başbakan Yıldırım verdi. Afrin'de 3 şehidimiz var!

Başbakan Binali Yıldırım, Afrin’de el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 3 askerin şehit olduğunu söyledi. Bitlis'te de teröristlerin tuzakladığı el yapımı

Kocaeli Mehteran Takımı’ndan Muhteşem Afrin Marşı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir toplantıda ‘Afrin Marşı’ istemesinden sonra harekete geçen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı, Afrin için bir marş besteledi.

İsmail Yıldırım bir ilke imza attı

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım yine bir ilke imza attı. Suriye’nin Afrin kırsalında kahramanlık örneği sergileyen Türk Askeri, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım

Arfin'de savaşan, Mehmetçiklere bal gönderildi

Karamürsel Belediyesi ve Kocaeli Arı Yetiştiriciliği Birliği, Zeytin Halı harekatı kapsamında Afrin’de görev yapan Kahraman Türk Askerimize 1500 kg bal gönderdi.

Motosiklet sürücülerin'den şehitlere destek

Türkiye Motosiklet Platformu, Mototurk ve Yalova 77 Choppers kulübü Karamürsel ve Yalova üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de sürdürdüğü 'Zeytin Dalı Harekatı'na

Çiftlikköy hanımlarından yiğitlerimize 1000 sevgi dolu reçel

Yalova ili Çiftlikköy ilçesinde yaşayan hanımlar Arfin'de savaşan yiğit askerlerimiz için ne yapabiliriz dedi ve kolları sıvadı.

İbrahim Karaosmanoğlu Mehmetçikler için okudu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Afrin’e giren Mehmetçikler için Kuran’ı Kerim Okudu.

YÜRÜME ENGELLİ VATANDAŞ İSYAN ETTİ

Karamürsel'de bugün öğlen saatlerinde bankada bir işini halletmek için Karamürsel'e gelen yürüme engelli vatandaş ben böyle rezillik görmedim merkezde 3 tur attım sonra yeni yapılan belediye binasının alt tarfındaki engelli yerine gittim fakat bir yer bulamadım en üzüldüğüm ise saygıda kalmamış . ENGELLİ PARK YERLERİ NEDEN DOLU Karamürsel'de uzun zamandır gündeme getirdiğimiz fakat hala bir çözüm bulunamayan engelli park yerleri engelli vatandaşları isyan ettirdi. ALLAH AŞKINA BİR GELİN Bu gün öğle saatlerinde gazetemizi arayan engelli bir vatandaş ALLAH aşkına bir gelin bakın fotoğrafını ben çektim gelin size onları'da göstereyim çarşı merkezinde bulunan bankaya gitmek için aracımı sahilin sonuna bıraktım diyerek serzenişte bulundu . YETKİLİLER CAYDIRICI ÇÖZÜM BULSUN Yürüme engeli olan vatandaş cezalar caydırıcı değil bu engelli park yerlerine park eden kişilerin eğer araçları oradan çekici ile kaldırılıp sağlamda bir ceza yazılırsa eminim bir daha bu yerlere park etmeyecektir diyerek çektiği fotoğrafları bizlerle paylaştı.

Prof. Dr.Gülkan, Körfez Geçişi Köprüsü'nün iki yakasından da fay geçiyor.

BURSA'da düzenlenen 3'üncü Köprüler Viyadükler Sempozyumu'nda konuşan Çankaya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hakkı Polat Gülkan, Körfez Geçişi Köprüsü’nün iki yakasından da fay hatlarının geçtiğini belirterek,"Bundan sonra köprünün hizmet vereceği süre zarfında hangi depremlerin olacağı tahmin edilmesi, büyük bir önem arz ediyor. Belirli dizayn parametreleri var. İnşallah bu dizayn parametrelerinin doğru olup olmadığının sınanması yakın bir gelecekte meydana gelmez ve bu köprü güvenli bir şekilde hizmet vermeye devam ede" dedi.