Basın Yayın Haberleri

Basın Yayın Haberleri

Mesut Çetinkaya görevinden istifa etti

Karamürsel Belediyesi basın yayın ve halkla ilişkiler müdürü Mesut Çetinkaya görevinden istifa etti.

Karamürsel Belediyesi basın yayın bütün kötü yorumları sildi

Karamürsel'de dün gece Karamürsel Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına tepki gösteren yüzlerce inanın yorumu silindi.

KARAMÜRSEL BELEDİYESİ BASIN AÇIKLAMASI

Karamürsel Belediyesi çifliğe dönmüş diyerek sabah bir haber paylaşmıştık. Karamürsel Belediyesi bu haberimizin

Avrupalı ziyaretçiler Karamürsele aşık oldu

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen Gez Gör Kocaeli programı, Kocaeli ve diğer şehirlerden vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

TMSF KOCAELİ'DE DAHİL O GAZETEYİ SATIYOR

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, 30 adet basın yayın şirketinden devredilen varlıkları satışı çıkardı.

Karamürsel'de etkinlik var! Kimsenin haberi yok!

Karamürsel Belediyesi basın yayın müdürlüğü kapatıldı mı? Karamürsel Belediyesi resmi internet sitesin'den ne etkinlikler nede duyurular paylaşılmıyor.

Karamürsel'den Camilere Gezi Programı

Karamürsel Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Ramazan ayı nedeniyle Bursa ve İstanbul’daki camilere gezi düzenledi.

Mestut Çetinkaya Cevabını sosyal paylaşımdan verdi.

Karamürsel Belediye Başkanımız Bir Mektup Yazar seçmene; Der ki bu mektubunda; Siyonist güçlere ve onların uşaklarına hadlerini bildirelim Aramıza sokulmak istenen her türlü nifak tohumu söküp atalım, Tek Millet haline gelelim,

Bu açıklamayı İsmail Yıldırım neden yapmadı ?

Karamürsel de mektup tartışması devam ediyor ‘İki yıl önce karşı olduğun birinin yanında gün gelir memurluk yaparsın!’ Karamürsel Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Kültür Müdürü Mesut Çetinkaya’ya Karamürsel Saadet Partisi Sekreteri Mustafa Güntürk’den cevap geldi.

İsmail Yıldırım Öğrencilere Çikolata yolladı

İsmail Yıldırım’ın talimatıyla 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının başlaması sebebiyle ilçede faaliyet gösteren okullar ziyaret edildi. Ziyaret sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Özarslan ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevlileri öğrencilere çikolata ikramında bulundu. Başkan Yardımcısı Haluk Özarslan ziyaretleri sırasında okulların eksikleri hakkında not aldı. Okul Müdürleri eğitim ve öğretime desteklerinden dolayı Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Belediye yetkililerine teşekkür etti.

Karamürsel değerli bir öğretmenini kaybetti

Karamürsel değerli bir öğretmenini kaybetti Karamürsel'de eğitim camiası tarafından ve herkesim tarafından tanınan ve sevilen öğretmen Orhan Sarı hayatını kaybetti Karamürsel'de eğitim camiası ve herkesim tarafından tanınan ve sevilen 58 yaşındaki Orhan Sarı hayatını kaybetti. Karamürsel Amiral İlköğretim Okulu'ndan emekli sınıf öğretmeni Orhan Sarı yaklaşık 5 aydır kolon kanseri tedavisi görüyordu. İki oğlu olan ve eşi Emine Sarı'nın da Karamürsel Ekin Koleji'nde öğretmen olan Sarı'nın cenazesi bugün Karamürsel Merkez Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Trabzon-Beylikdüzün’de toprağa verilmek üzere yola çıkartıldı. Buber Group Basın Yayın Danışmanlık A.Ş olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.