Başkanı Oldu Haberleri

Başkanı Oldu Haberleri

Altınova'nın yeni başkanı Yüksel Kahriman

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen iş insanı Yüksel Kahriman, Altınova'yı BAL Ligi'nde temsil eden Vetraco Altınova Belediyespor'un başkanı oldu. Yüksel Kahriman, yapılan genel kurulda başkanlık görevine

Kaytazdere Belediyesi Ak Partiye geçti

Yalova'nın Kaytazdere beldesi Belediye Başkanı Ali Kangal, eski Fen İşleri Müdürü Ş.D.'yi görevden almasının ardından yargıya taşıyan eski müdürün davayı kazanması sonucunda görevlendirmesinin iptal edilmesine rağmen karara uymayarak Ş.D. hakkında yeni bir görevlendirme yaptı.

Ünlü hukuk kadını Neslihan Vona İstanbul İl Başkanı oldu

Genç yaşına rağmen ülke genelinde çok büyük başarılara ve sosyal sorumluluk projeleri ile isminden sık, sık söz ettiren Karamürselli iş insanı Mert Vona'nın eşi Av. Neslihan Vona, EMŞAV İstanbul il Başkanlığına atandı.

Karamürselli Bekir Bayrakdar'a önemli görev

Kocaeli eski Vergi Dairesi Başkanı Bekir Bayrakdar, Gelir İdaresi Başkanı oldu.

Tahir Büyükakın, “Kapım herkese açık olacak”

Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu andan itibaren gönül belediyeciliği anlayışı ile çalışacaklarını dile getiren Büyükakın kapım herkese açık olacak ve herkesin başkanı olacağım.

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç

Aziz Yıldırım'ın 20 yıllık başkanlık dönemine son veren Ali Koç, Fenerbahçe'nin yeni başkanı oldu. Resmi sonuçlara göre geçerli oy sayısı 20 bin 736 olarak açıklanırken oyların 16 bin 92'sini Ali Koç, 4 bin 644'ünü ise Aziz Yıldırım aldı.

Karamürsel AK Parti SKM Başkanı belli oldu

Karamürsel AK Parti SKM Başkanı belirlendi.

Gölcük'ün sevilen iş adamı Trabzonlular Derneği başkanı oldu

Gölcük Trabzonlular Derneği Başkanını değiştiriyor. Devir teslim 19 Kasım’da.

PKK'lı teröristler AK Partili Başkanı öldürdü!

Ak Parti Van Özalp ilçe Başkan Yardımcısı Aydın Müştü PKK'lılar tarafından öldürüldü.

Yeni Meclis Başkanı Belli Oldu

TBMM'nin 26. başkanını seçmek için Genel Kurul, TBMM Geçici Başkanı Deniz Baykalbaşkanlığında toplandı. 547 milletvekili oy kullandı. Dün yapılan ilk iki turdan sonuç çıkmamasının ardından üçüncü turda da herhangi bir aday aranan salt çoğunluğu sağlayamadı. Ardından dördüncü tura geçildi. 4. turda 258 oy alan İsmet Yılmaz Meclis Başkanı oldu. Ayrıntılar gelecek...

Vatan Partisi, Karamürsel İlçe Başkanlığını açtı

Vatan Partisi, Karamürsel İlçe Başkanlığı’nı açtı İşçi Partisi’ni kapatarak, Vatan Partisi’ni kuran Doğu Perinçek, tüm illerdeki örgütlenmesini hızlı bir şekilde sürdürüyor. İşçi Partisi’ni kapatarak, Vatan Partisi’ni kuran Doğu Perinçek, tüm illerdeki örgütlenmesini hızlı bir şekilde sürdürüyor. Vatan Partisi Kocaeli Örgütü de ilçe örgütlerinin açılışlarını tek tek yapıyor. Bu kapsamda Karamürsel İlçe Başkanlığı’nın açılışını davullu zurnalı gerçekleştirdi. Sibel Fitoz Çelik’in ilçe başkanı olduğu ilçe örgütü, Camiatik Mahallesi Atatürk Caddesi Baş İş Hanı Kat: 3 adresinde hizmete girdi.