Benzin Haberleri

Benzin Haberleri

Benzin istasyonunda korkutan kaza

Karamürsel Ereğli Mahallesi orkinos sokak üzerinde korkutan kaza.

Benzin istasyonuna araç girdi 1 kişi yaralandı

Karamürsel Ereğli mahallesinde faaliyet gösteren bir benzin istasyonuna araç girdi. 1 kişi yaralandı

Altınova'da Fenerbahçe otobüsüne saldırı

Altınova'da bir benzin istasyonuna giren ve içerisinde Fenerbahçe taraftarını taşıyan otobüse saldırı.

Kontrolden çıkan araç petrole girdi 2 yaralı

Karamürsel'de akşam saatlerinde gerçekleşen trafik kazasında kontrolden çıkan araç bir benzin istasyonunun içine dalarak, pompaya çarparak durabildi. Kazada araç sürücüsü ve yanında bulunan arkadaşı yaralandı.

Benzin ve Motorine indirim yolda

Petrol, dolar kurundaki düşüş depolara indirim olarak yansıyacak. Pazartesiyi salıya bağlayan gece, benzin ve motorinde 15-20 kuruş aralığında indirim bekleniyor.

Araçlarına benzin doldurmak isterken ezildiler!

Korkunç kaza Gebze’de meydana geldi. Park halindeki kamyon yakıt doldurmak isteyen iki kişiye hızla gelen bir otomobil çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

21 Mart 2018 Çarşamba araç sahiplerine kötü haber

Araç sahiplerine kötü haber, Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası'nın (PÜİS) açıklamasına göre bu gece yarısından itibaren benzine 15 kuruş zam yapılacak. Motorinin fiyatı değişmeyecek.

Benzin istasyonunda park halideki tanker alev alev yanıyor

Kocaeli Körfez ilçesi D-130 Karayolu üzerinde bulunan bir petrol istasyonunda, park halinde bulunan bir tanker yanmaya başladı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Aracına benzin alıp parasını ödemeden kaçtı!

Karamürsel'de bulunan bir benzin istasyonuna sabah saatlerinde gelen 77 Plakalı Tempra marka araç yakıt aldıktansonra aracını çalıştırarak benzin istasyonundan kaçtı.

Benzinde İndirim

Benzinin litre fiyatında gece yarısından itibaren indirim bekleniyor.

Benzine indirim geliyor

Benzinin litre fiyatında gece yarısından itibaren 11 kuruş indirim bekleniyor. Dolarda görülen düşüş benzin fiyatlarına indirim olarak yansıyor.

Karamürsel'de asitli saldırı

Karamürsel'de asitli saldırı. Olay Karamürsel Kayacık, mahallesi İnönü caddesi üzerin'de bulunan bir Zevk-in kafeterya önünde meydana geldi.

Karamürsel'de silahlı yaralama

Karamürsel Kayacık Mahallesi Shell benzinliğin içerisinde henüz bilinmeyen bir nedenle bir kişi silahla yaralandı. Yaralı olay yerine çağrılan ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesine

İZMİT'TEKİ O KATİLİ BU FOTOĞRAF YAKALATTI

Taksici katilini bidonla benzin alması yakalattı İzmit'te, taksici Halil Güney'in ormanlık alanda öldürülmesinin ardından taksinin yakılmış halde bulunması üzerine

Genç itfaiyeci yaşam savaşını kaybetti

Karamürsel'de geçtiğimiz hafta gece geç saatlerde meydana gelen intihar olayında bir kişi kendi üzerine benzin dökerek kendisini yakmıştı.

Sürücüler dikkat! Zam geldi

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), otogaza 3 kuruş zam yapıldığını açıkladı.

Araç sahipleri dikkat! Yeni sisteme geçiliyor

Teröre karışan araçların takibinin yapılması ve kaçak akaryakıtın önlenebilmesi için çip sistemine geçiliyor.

Akaryakıta ÖTV Zammı!

Akaryakıttan alınan ÖTV'de artışa gidildi. Benzin ve motorinin litresine 20 kuruşun üzerinde zam geldi.

Karamürsel'de Benzinliklerde Kuyruk Oluştu

Darbe girişimi nedeniyle vatandaşlar panik halinde. Herkes ne olup biteceğini merakla bekliyor.

Karamursel'de motorsiklet koca tırın altına girdi

Karamürsel D-130 Karayolu Ereğli benzin istasyonundan çıkan motosiklete TIR çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Kocaeli’nin Karamürsel İlçesi D-130 Karayolu Ereğli Benzin İstasyonundan çıkan motosiklete TIR çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Karamürsel D-130 Karayolu Ereğli Mahallesinde meydana gelen kazada, Yalova istikametine giden Cem Y.(27) yönetimindeki 41 KD 888 plakalı TIR, Ereğli benzin istasyonundan çıkmakta olan Oğuzhan Ö’nün (24) kullandığı 41

Son Dakika Karamürsel'de kontrolden çıkan araç takla attı 3 kişi yaralı

Karamürsel`de kontrolden çıkan araç takla atarak durdu 3 kişi yaralandı Karamürsel`de kontrolden çıkan otomobil takla atarak durdu. Otomobilin hurdaya döndüğü kazada 3 kişi yaralandı. Yalova-İzmit D-130 karayolu Kayacık Mahallesi İmam Hatip Lisesi Mevkiinde meydana gelen kaza iddiaya göre, İzmit giden 46 yaşındaki T. K. yönetimindeki 41 LD 727 plakalı otomobil seyir halindeyken bir anda kontrolden çıktı. Görgü tanıkların ifadelerine göre araç ilk önce yolun sağa tarafındaki bariyerlere daha sonra takla atarak orta refüje çarparak yan durabildi. Kazada otomobil sürücüsü T. K., (46) ve otomobilde bulunan F. B. (65) ve P. D. (42) yaralanarak Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi allına alındı. Yarılıların hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Kazayla birlikte araçtan sızan benzin nedeniyle yol itfaiye ekipleri tarafından temizlenene kadar emniyetli olarak trafiğe verilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı

Benzin ve motorin fiyatlarında artış

Türkiye’de benzin ve motorinin litre fiyatlarında artış yaşandı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Mayıs 2015 Petrol ve LPG Piyasası Fiyatlandırma Raporu’nu açıkladı. Buna göre, 95 oktan kurşunsuzbenzinin litresi nisanda ortalama 4,52 liradan satılırken, geçen ay bu rakam 20 kuruş artarak 4,72 liraya yükseldi.

Bir motosiklete kaç kişi biner ?

Fotoğrafta polisin çevirdiği bir motosiklette tam 9 kişi var ve bunlardan 8’i çocuk. Motosikletin benzin deposunun üzerinde 3 çocuğun oturduğu görülürken, çocukların babaları olduğu tahmin edilen kişinin arkasında ise 4 tane kız çocuğu var, bir kısmı egzoza basarak ve birbirine sarılarak ayakta durmaya çalışıyor.