Birim Haberleri

Birim Haberleri

İlçeye gelen depremzedeleri yalnız bırakmadılar

Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba ve Karamürsel Kaymakamlığının bütüm birimleri ilçeye gelen depremzedelere destekte bulunup aileleri bir an olsun yalnız bırakmadı.

Hükümet Konağı toz duman içinde yıkılıyor

Deprem testini geçemeyen hükümet konağı yıkıldı Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde deprem dayanıklılık testini geçemeyen hükümet konağının yıkımına başlandı. 6 katlı binada bulunan birimler, ilçedeki boş binalara taşındı.

EMŞAV İstanbul İl Başkanlığı Dualar ile açıldı

Açılışa birçok isim, kamu görevlisi, işadamı ve halk topluluğu iştirak etti. Ak Parti Başakşehir İlçe Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Birim Başkanı Yaşar Kemal Çamur ile Ak Parti Başakşehir Şehit Gazi Komisyon Başkanı Tekin Sağlam açılışta bulunan EMŞAV İstanbul İl Başkanı Neslihan Vona ile

Karamürsel'e geçici seyahat kart ofisi açılıyor    

Karamürsel'e geçici seyahat kart ofisi açılıyor     Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, seyahat kartları birimindeki artan taleplerin karşılanması için Karamürsel Belediye binasına geçici seyahat kart ofisi açıyor.

Belediyelere nüfusları oranında 'Sığınma Evi' açma çağrısı yapıldı

Kadıköy Belediyesi Toplumsal Eşitlik Birimi'nin düzenlediği kadına yönelik şiddetle mücadeleye ilişkin seminere katılan Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Genel Sekreteri Fidan Ataselim, Türkiye'de kadına yönelik şiddete ilişkin veriler paylaştı.

Mobil ofis karavanı 1 Hafta boyunca Karamürsel'de

Büyükşehir Belediyesi’nin seyahat kartları birimindeki artan taleplerin karşılanması için başlattığı Mobil Ofis Karavanı, Karamürsel sahilinde.

İlk Mobil Ofis Karamürsel'de hizmeti başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı, seyahat kartları birimindeki artan taleplerin karşılanmasına yönelik yeni bir hizmeti devreye aldı

Öğrenciler dikkat ! Son gün 01.01.2018

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı’na bağlı Seyahat Kartları birimlerince düzenlenen indirimli öğrenci kartlarının vize işlemlerine devam ediliyor.

Kocaeli Emniyetinde görev değişikliği

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev değişikliği yapıldı. Müdür yardımcılarına bağlı birimlerde değişikliğe gidildi.

KARAMÜRSEL HALK EĞİTİM KURSLARINDA MEME KANSERİ EĞİTİMİ VERİLDİ

01-31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı etkinlikleri kapsamında, Karamürsel Devlet Hastanesi eğitim birimi tarafından eğitim programı düzenlendi.

Karamürsel'in Aksaçlılarından yeni partiye destek

Milliyetçi Hareket Partisi'nin çeşitli birimlerinde görev yapmış, kendilerine Karamürsel MHP Aksaçlılar denilen grup, Akşener önderliğinde kurulacak ‘Yeni Parti’

FETÖ'den Yeni Talimat "Şifreli Mesajlar"

İstihbarat birimleri, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in militanlarına "Dünyayı kendinize inandırın" talimatı verdiğini deşifre etti.

Özel Birime Operasyon

EGM tarafından FETÖ bağlantılı olduğunu değerlendirilerek açığa alınan 9 bin 103 polis arasında, Cumhurbaşkanı ve aile bireylerinin yakın koruma ve güvenliğinden sorumlu Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanlığı'nda görevli 2'si emniyet müdürü 19 polis var. İşte son dakika gelişmesinin ayrıntıları.

BES Yarın Maaşlardan Kesilmeye Başlanacak

Bireysel emeklilikte otomatik katılımı öngören sistem yeni yıldan itibaren yürürlüğe girdi. Yaklaşık 2,5 milyonu memur, 1,5 milyonu özel sektör çalışanı olmak üzere toplam 4 milyon kişi 1 Nisan'dan itibaren sisteme girecek. İşte sistem hakkında bilmeniz gereken her şey...

MİSAFİR OL GEL BANA BOŞNAK BÖREĞİ AÇAYIM SANA

Uluslararası Öğrenci Birimi, Kocaeli’nde üniversite eğitimini sürdüren öğrencilere olan ilgisini sürdürüyor. Misafir öğrencilere adeta gözü gibi bakan

ADEM ÖZGÜNEŞ KAN BAĞAŞINA DAVET ETTİ

Kan bağışının ve stokların artması için AK Parti Karamürsel İlçe Gençlik Kolları Yönetimi, tüm birimleri ile Çarşamba günü Karamürsel Kültür Merkezi’de kan bağışında bulunacak.

Valilikten önemli uyarı

Cumhuriyet Başsavcılıkları’na suç duyurusunda bulunulması, güvenlik birimlerimize veya Valiliğimiz Özel Kalem Müdürlüğüne bilgi verilmesi hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Karamürsel Devlet Hastanesi Denetlendi

Hastanemizin yoğun bakım, acil servis ve diyaliz birimleri, Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Özellikli Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından

Emniyeti'nden 'İntihar Saldırısı' Uyarısı

Diyarbakır Emniyet'i, tüm birimlerini uyardı: Türkiye genelinde güvenlik güçleri ile üst düzey adli ve idari erkana bomba yüklü araçlarla silahlı ve bombalı eyl

KPSS Şartı Kaldırıldı

Özel harekat birimlerinde istihdam edilmek üzere KPSS şartı aranmaksızın, mülakatla polis meslek eğitim merkezlerine alınabilecek.

TSK ve Emniyet ''Acil Kod'' Talimatı

15 Temmuz darbe girişiminin önlenmesinden sonra güvenlik birimlerindeki teyakkuz hali devam ediyor.

İSU Teknik Ekibi Körfez Geçiş Köprüsünde İncelemeler'de Bulundu

İSU Genel Müdürlüğü’nün değişik birimlerinde görevli yöneticileri ile teknik personeli dünyanın en büyük orta açıklıkta asma köprüler arasında 4’ncü sırada yer alacak ve tabliyeleri konulan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’ndeki çalışmaları yerinde inceledi.

KOCAELİ'DE EMNİYET BİRİMLERİ TERÖR ALARMI!

Bu gün İstanbul'da İstiklal Caddesi'nde yapılan bombalı saldırının ardından hemen sonra Kocaeli Emniyeti'nde tüm personel alarma geçti

Kabarık Faturaların Nedeni Belli Oldu EMO Başkanı Açıkladı

Elektrik Mühendisleri Odası,düzenlemeyle dağıtım şirketlerinin, tazminat ve benzeri giderleri tüm faturalara eklemesinin yolunun açıldığını öne sürdü. EPDK, böyle olmadığı görüşünde.

Karamürsel'de hırsızlar bir apartmanda 3 daireye girdiler

Karamürsel kayacık mahallesi raufdenktaş caddesi üzerinde yani yapılan küçük ay apartmanında dün akşam üzeri aynı apartmanda üç daireye giren hırsızlar daha yeni evli bir çiftin düğününde takılan tüm altınlarını alarak kayıplara karıştılar.Olayın fark edilmesinin üzerine haber verilen Karamürsel Emniyetine bağlı ekipler hırsız veya hırsızların yakalanması için geniş çaplı bir araştırma başlattıkları belirtildi. LÜTFEN DİKKAT EDİN Evine hırsız giren vatandaşlardan biri muhabirimize biz bu binaya yeni taşındık o yüzden daha herkes bir birini tanımıyor. Lütfen dikkat edin apartmanınıza yada mahallenizde süpheli gördüğünüz kişileri 155 polis ekiplerine haber verin. Belki bu sayede bizim evimize giren hırsızlarda yakalana bilir dedi.

Ölü sayısı ve İsimler Belli Oldu Başbakanlık Koordinasyon Merkezi, saat 10.30 itibarıyla katliama ilişkin son bilgileri paylaştı:

Son olarak ölenlerin sayısı 95 olarak açıklanmıştı. Ölenlerin sayısıyla ilgili bir değişiklik açıklamada yer almadı. Başbakanlık Koordinasyon Merkezi, dün Ankara'da meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, şu ana kadar 36 cenazenin ailelerine teslim edildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, 77 cenazenin isimlerinin Savcılık tarafından koordinasyon merkezine iletildiği belirtilerek, isimler paylaşıldı. Ayrıca, olayın soruşturulması için 2 mülkiye başmüfettişi ve 2 polis başmüfettişinin görevlendirildiği kaydedildi. Yazılı olarak yapılan açıklamada ayrıca, bugün itibariyle 65'i yoğun bakımda olmak üzere 160 kişinin tedavisinin devam ettiği açıklandı. TOPLAM YARALI SAYISI 508, 160 KİŞİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR Başbakanlık Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan açıklama şöyle; "10 Ekim saat 10:04'te Ankara Tren Garı önünde meydana gelen bom balı saldırılar sonrasında devletimizin tüm birimleri olayın bir an önce aydınlatılması ve yaraların sarılması için görev başındadır. İçişleri Bakanlığımız tarafından hadisenin gerçekleşmesiyle ilgili tüm boyutları soruşturmak üzere 2 mülkiye başmüfettişi ve 2 polis başmüfettişi görevlendirilmiştir. 11 Ekim saat 10:30 itibariyle, menfur saldırı sonucu 65'i yoğun bakımda olmak üzere, 19 hastanede 160 vatandaşımızın tedavisi devam etmektedir. Sağlık Bakanlığımızın tüm birimleri teyakkuz halinde görevlerinin başındadır.

Karamürsel'de 6 çiftçiye 55 bin çilek fidesi

1 DÖNÜMDEN 2,5 TON ÜRÜN Karamürsel Akçat ve Osmaniye mahallesinde 6 çiftçiye 55 bin adet çilek fidesi dağıtımı yapıldı. Daha önce Servetiye Cami, Camidüzü ve Cebeci’de kurulan bahçelerden 1 dönüm alandan 2,5 ton ürün elde edildi. Çiftçiler aşırı neme bağlı hastalıklara dayanıklı, birim alandan yüksek verim alınan, saklama ve pazar koşullarına dayanıklı Albion çilek çeşidi ile karlı bir üretim gerçekleştiriyor

Kocaeli Emniyet'te atamalar yapıldı

Kocaeli Emniyet'te atamalar yapıldı Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nden gönderilen yazılı açıklamada; terfi eden ve diğer illerden Kocaeli'ye atanan 14 il emniyet müdür yardımcısı, 31 şube müdürü ve 7 emniyet amiri olmak üzere toplam 52 rütbeli personelin Valilik onayı ile birimlere atamasının yapıldığı bildirildi.

Kocaeli'de heryerde canlı bomba alarmı

İddialara göre 25-30 yaşlarında 1.60-1.65 boylarında kilolu, kumral, kısa küt saçlı saçları geriye doğru taranmış, üzerinde siyah tişört mavi kot pantolon bulunan ve omzunda siyah renkli sırt çantası mevcut ve aksak yürüyüşü olduğu belirtilen kadının il asayiş yakınında bir vatandaşa "her yeri patlattık sıra Kocaeli’nde daha sonra da Bilecik’te" diyerek bölgeden ayrıldığı belirtildi. İddialara uygun kadın şahsı görenlerin en yakın birimlere gelerek yetkililere yardımcı olması isteniyor.

Facebook'ta Sizi Kim Sildi ? Bu Uygulama Söylüyor!

Her birimiz Facebook kullanıyoruz. Facebook dediğimiz şey, sanal da olsa tamamen insan ilişkileri üzerine kurulu. Bu da, insanların bizimle olan ilişkilerini sorgulama ve kontrol etme isteği uyandırıyor bizde. Eğer Facebook'tan çıkmayı düşünüyorsanız, şu yazı kararınızda etkili olabilir. Ancak bu tür bir düşünceniz yoksa, haberimizi okumaya devam edebilirsiniz; zira size, Facebook'ta sizi kimin sildiğini gösteren bir uygulama ismi vereceğiz! Yaptığı işi tamamen isminde taşıyan bu uygulamanın adı "Who Deleted Me on Facebook". Twitter'daki "Who Unfollowed Me"ye benzer şekilde çalışan bu uygulama, arkadaş listenizi takip ederek konuyla ilgili sizi bilgilendiriyor.