Can Kaybı Haberleri

Can Kaybı Haberleri

Tahir Büyükakın'ın ağzından söz çıktıysa o olur.

Karamürsel'de yıllardır yapılması beklenen her seçim zamanı söz verilerek yapılmayan, onlarca kaza ve can kaybı yaşanan kavşak sonunda yapılıyor.

Havai fişek fabrikası alev alev yandı

Son dakika: Sakarya'da havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamadan acı haber geldi! 2 can kaybımız, 73 yaralımız var

Son dakika | Türkiye'de can kaybı 168 oldu

Son dakika haberine göre, Sağlık Bakanlığı: Son 24 saatte 1610 kişiye corona virüs tanısı konuldu, 37 kişi hayatını kaybetti

İstinat duvarı yağmura dayanamadı çöktü!

Gece geç saatlerde Değirmendere'de meydana gelen olayda istinat duvarının çözmesi büyük panik yarattı. Olayda can kaybı yaşanmazken, 2 araç göçük altında kaldı.

Kahramanmaraş'ta 4 şiddetinde deprem

Kahramanmaraş'ta 4,0 şiddetinde deprem meydana geldi.

Son dakika: Manisa'da depremler

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İzmir'de hissedildi.

MUTFAKTA ÇIKAN YANGIN MAHALLEDE PANİK YARATTI

Karamürsel’de bir evde mutfakta çıkan yangın mahallede paniğe neden oldu.Olay yerine kısa sürede gelen Karamürsel İtfaiyesine bağlı ekipler yangın büyümeden müdahale edildi.Yangında evde maddi hasar meydana gelirken her hangi bir can kaybı yaşanmadı. İlçemiz 4 Temmuz Mahallesi Mehmetçik Sokak Ensar Apartmanı D Blok Daire 1 adresinde meydana gelen olay evde yemek yapıldığı sırada ocakta unutulan yemeğin yüzünden mutfakta yangın çıktığı belirtildi.Yangını far eden ev sakinleri kendi imkanları ile yangını söndüremeyince hemen itfaiye ekiplerine haber verdiği. Hızla bölgeye giden ekiplerin yangını kısa sürede kontrol altına aldığı belirtildi.

KARAMÜRSEL'DE YİNE YAĞMUR YİNE KAZA

Yine yağmur yine kaza. Olay akşam saatlerinde Gulf ışıklı kavşağında meydana geldi .Görgü tanıklarının iddialarına göre Amiral caddesi D-130 Karayolu üzerinde Yalova istikametinden Karamürsel'e gelen 41 K 0759 Plakalı araç Gulf petrol ışıklara gelmeden önce kayarak ışıkların bulunduğu betona çarptı .Çarpmanın etkisi ile betona çıkan araç çevredeki vatandaşların yardımı ile kaldırılmaya çalışıldı fakat olmadı.Olay yerine gelen trafik ekipleri aracı çarptığı yerden çekici yardımı ile kaldırarak trafiği açtılar.Kaza yapan araçta maddi hasar meydana gelirken can kaybı yaşanmadı.

Yine yağmur yağdı , yine kazalar başladı

Edinilen Bilgiye göre,bu akşan saat 22:30 sularında Karamürsel D-130 merkez ışıklarda yaşanan kazada Yalova'ya seyir halinde olan bir tır Merkez ışıklarda durmakta olan bir taksiye arkadan çarptı , kazada can kaybı olmazken maddi hasar meydana geldi.Bu gün gün içerisinde yağmurunda etkili olması ile bir çok araç kayan beton yolda kaza tehlikesi atlatırken özellikle ağar vasıtaların duramayarak kaydığı söyleyen vatandaşlar yağmur yağdığı zaman D-130 yakınlarında olmaktan tedirgin olduklarını belirttiler.

Karamürsel'de bir daire yangında kül oldu

Karamürsel'de bir daire yangında kül oldu Karamürsel’de 5 katlı bir apartmanın birinci katında çıkan yangında daire kullanılmaz hale geldi. İtfaiyenin kısa sürede müdahalesiyle diğer dairelere sıçramadan söndürülen yangında can kaybı olmazken, bir dairede hasar oluştu.

Karamürsel Kent meydanı'nda çıkan yangının ilk görüntüleri

Karamürsel Kent Meydanı inşaatında yangın paniği! Karamürsel kent meydanı inşaatı alanında bulunan depoda yangın çıktı. Depoda bulunan elyaf malzemeler kül oldu. Karamürsel Belediye Binası ve Kent Meydanı İnşaatı alanında bulunan iş yerinin deposunda çıkan yangın korkuttu. Edinilen bilgiye göre yangın, Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi D-130 Karayolu üzerinde yapı süren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Karamürsel Belediyesi Binası ve Kent Meydanı İnşaatına ait malzemelerinin bulunduğu depo yanında kaynak çalışması yapıldığı sırada sıçrayan kıvılcımla, depoda bulunan elyafların bir anda alev almasıyla birlikte yangın çıktı. Yangının başlamasıyla birlikte inşaat çalışanları tarafından haber verilmesiyle birlikte Karamürsel, Gölcük ve İzmit’ten çok sayıda itfaiye sevk edilerek kısa sürede yangın kontrol altına alınarak soğutma işlemlerine başlatıldı. Yangın nedeniyle D-130 Yalova istikametine ve kent merkezine giden yol ulaşıma kapatılırken uzun araç kuyruğu oluştu. Olayda her hangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, maddi hasara neden oldu. Yangının söndürülmesinin ardından iş yeri sahipleri ile çevredeki mahalle sakinleri de rahat bir nefes aldı.

Karamürsel'de Kırmızı ışıkta geçen TIR taksiyi biçti

Olay dün gece geç saatlerde Karamürsel Amiral Caddesi D-130 Karayolu kız meslek lisesi ışıklarında meydana geldi.Görgü tanıklarının iddialarına göre döner kavşakta yeşil ışıkta dönmek isteyen Fiat marka binek araca kendisine kırmızı ışık yanan 34 GA 6535 Plakalı Mercedes Marka tır çarparak aracın ön kısmını param parça yaptı. Kazada can kaybı yaşanmaz iken bu kavşakta sık sık yaşanan kazalar kavşaktaki ışıklandırmadan kaynaklandığı düşünülüyor.

Karamürsel'de Bir Apartmanda Yangın Çıktı

Karamürsel'de yangın iki haylaz yüzünden bir apartman az daha yanıyordu.Görgü tanıklarının iddialarına göre 4 temmuz mahallesi amiral caddesi üzerinde bulunan Türkmen apartmanından yoğun dumanlar çıktığını gören komşuları olayı hemen itfaiye ekiplerine haber verdiklerini dumanlar ilk çıkmaya başladığında apartmandan iki küçük çocuğun kaçarak uzaklaştığını belirten görgü tanıkları olayı hemen itfaiyeye haber verdiklerini kısa zamanda olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin olaya hemen müdahale ettikleri belirtildi.Apartmanın bodrumunda çıkan yangından dolayı bütün apartmanı duman sardığı ve apartmanda oturan diğer daire sakinlerinin kendilerini balkonlara atarak yardım bekledikleri görülürken itfaiye bağlı ekipler uzayan merdiven ile balkonlardan insanlara yardım ederek yere indirdiler.Apartmana bırakılan ahtapot hortumlar sayesinde içerideki dumanlar alınarak yangına müdahale edildi . Olayda her hangi bir can kaybı yaşanmazken polis geniş çaplı inceleme başlattı.

Karamürsel Merkez Işıklar'da Zincirleme Kaza

Karamürsel merkez ışıklarda yağmurun başlaması ile yine kazalar başladı.Olay Saat 12:20 Sularından Karamürsel D-130 Amiral caddesi üzerinde seyir halinde olan üç araç beton yolun azizliğine uğrayarak kaydı ve zincirleme kaza meydana geldi.Kazada can kaybı yaşanmazken üç araçta'da maddi hasar meydana geldi.

Beton yolda kazalar hız kesmeden devam ediyor

Karamürsel D-130 kara yolu Karamürsel girişi ile çıkışı arasında yer alan beton yolda kazalar hız kesmeden devam ediyor. Sabah saatlerinde bir tır kayarak bariyerleri biçti ve tırın dorsesi yolun diğer tarafına geçti . Olaydan can kaybı yaşanmazken maddi zarar meydana geldi. Aradan bir kaç saat geçmeden bu sefer yine aynı yerde Gulf Petrolün karşısında bir tır ışıklarda durunca arkasındaki minibüs duramayarak tırın dorsesine çarptı.Minibüs sürücüsü hızının sadece 30 yada 40 km olduğunu frene dokunması ile aracın altından kayarak öndeki dorsenin altına girdiğini söylerken 'Burada bu kadar kaygan bir yolun olduğunu nereden bile bilirdim az daha dorse şoför mahalline girecekti çok korktum' diyerek yetkililere sitem etti. Bizde buradan yüzlerce defa uyarmamıza rağmen tekrar özellikle Karamürselli hemşehrilerimize bir daha söyleyelim yağmurlu havalarda lütfen özellikle beton yolda çok ama çok dikkat edin. Hızınız ne kadar yavaş olursa olsun takip mesafenizi lütfen koruyun herhangi bir mal veya can kaybına karşı dikkatli olmanızı tekrar hatırlatıyoruz.

Soma Maden Faciasının 1.Yıldönümü

13 Mayıs 2014’te Manisa’nın Soma ilçesindeki kömür madeninde çıkan yangın nedeniyle 301 madencinin ölümüyle sonuçlan maden faciası hepimizi yasa boğmuştu. Bu facia, Türkiye tarihinde en çok can kaybına neden olan kaza olarak kayıtlara geçti. Soma Holding şirketlerinden Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. tarafından işletilen maden ocağında, patlamaya elektrikli ekipmanların sebep olduğundan şüphelenildi. Yangın vardiya değişimi sırasında meydana geldi ve 787 işçi patlama sırasında yer altında kaldı. Enerji bakanı Taner Yıldız 17 Mayıs 2014’te yaptığı açıklamada, maden faciasında 301 işçinin hayatını kaybettiğini ve içeride kimsenin kalmadığını kamuoyuna duyurdu. Soma faciasının 1. yıldönümünde maden şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Karamürsel'de Korkutan Yangın

Karamürsel Cumhuriyet Caddesinde bulunan bir köftecisinin bacasında çıkan yangın çevrede paniğe neden oldu. Karamürsel itfaiyesinin müdahalesi ile kontrol altına alınan yangında can kaybı yaşanmazken soğutma çalışmaları devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.