Çıkartma Haberleri

Çıkartma Haberleri

Karamürsel Maçı sonrası hakemleri dışarı çıkarmadılar!

Alikahyaspor ile Karamürsel takımları arasında oynanan maçın ardından ortam gerildi. Alikahyaspor taraftarları, maç içinde tartışmalı kararlara imza atan hakemleri soyunma odasından dışarı çıkartmadılar.  

Ehliyet fiyatlarına zam geldi

Yüzde 23.73'lük yeniden değerleme oranıyla birlikte ehliyet fiyatlarına zam geldi. Buna göre B sınıfı ehliyet fiyatı gelen zamlarla birlikte 800 TL'yi aştı.

Bir asra yaklaşan lezzet; Zeynel Muhallebicisi

1925 yılından gelen lezzet. Zeynel Muhallebicisi büyüme atağına kalktı. Ankara ve İstanbul’da 22 şubesi bulunan Zeynel Muhallebicisi şubelerini 35’e çıkartmak için atağa kalktı.

Büyükşehir Belediyesi Karamürsel'in değerlerine sahip çıkıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ilçenin tarihi dokusuna sahip çıkarken, Karamürsel Belediyesi bu tarihi eserlerin karşısında bulunan yeşil alanı ihaleye çıkartması

Zorunlu BES'ten çıkma ve BES iptali

Zorunlu BES içerisine dahil olan yüz binlerce kişi, cayma hakkını kullanarak sistem üzerinden nasıl çıkış yapılabileceğini öğrenmek istiyor.

Büyükşehir Spor Okulu öğrencilerinden, İznik çıkartması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Ücretsiz Spor Okulu öğrencileri

Şemsettin Ceyhan'dan Karamürsel çıkarması

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'dan Karamürsel'e çıkartma.

AKP Karamürsel Ankaraya Çıkartma Yaptı

Ak Parti Karamürsel Belediye Başkanı İsmail YILDIRIM ve parti teşkilatı Ak Parti Ankara grup toplantısına katıldı.

Bakan Fikri Işık'tan Karamürsel Çıkartması

Bilim ve sanayi bakanı Fikri Işık sabah kahvaltısını Karamürsel'de partililerle yaptı. Sabah erken saatlerde Karamürsel'e gelen Fikri Işık Ak parti ilçe teşkilatının Zevkin Cafe'de düzenlediği kahvaltıya katılan Işık burada hem partililerle sohbet etti hemde yarın yapılacak seçim ile alakalı istişaralerde bulundu. İSMAİL YILDIRIM'DA KATILDI Uzun zaman önce ayağı sakatlanan Karamürsel belediye Başkanı İsmail Yıldırım'da bakanı ve partilileri yalnız bırakmadı. Kahvaltının ardından Karamürsel'de kısa bir gezinti yapan Işık çarşı esnafını gezdi.

Avcıköy´de 81 yıllık geleneksel pilav günü etkinliği

Avcıköy´de 81 yıllık geleneksel pilav günü etkinliği Karamürsel Avcı Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği tarafından 1924 yılından buyana 81 yıldır geleneksel olarak düzenlenen pilav günü Hasan Pınar Piknik alanında gerçekleştirildi. Karamürsel Avcı Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği tarafından 1924 yılından buyana 81 yıldır geleneksel olarak düzenlenen pilav günü Hasan Pınar Piknik alanında gerçekleştirildi. Avcı Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Tuncay Çetinbaş ve yönetimi öncülüğünde organize edilen pilav gününde ilçe müftülüğüne bağlı din görevlileri tarafından dualar okundu. Dernek Başkanı Tuncay Çetinbaş, yaptığı konuşmada, ‘bu bizlere dedelerimizden, babalarımızdan süre gelen bir gelenek, bizler ve bizlerden sonraki nesiller bu geleneği sonuna kadar devam ettirecek’ dedi. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı geleneksel pilav günü etkinliğine katılanlar havanın ve doğanın tadını geç saatlere kadar çıkartma fırsatını da buldular.

Karamürsel Gençlik Durmak Yok Yola Devam Dedi: 70-64

Karamürsel Gençlik Durmak Yok Yola Devam Dedi: 70-64 Karamürsel’in sahipsiz takımı Karamürsel Gençlik, Artvin Belediye engelini kayıpsız geçti. Maç sonunda rakip takım sporcularının tahrikleri ve olay çıkartma mücadelesi sonucu değiştirmedi Karamürsel’in sahipsiz takımı Karamürsel Gençlik, Artvin Belediye engelini kayıpsız geçti. Maç sonunda rakip takım sporcularının tahrikleri ve olay çıkartma mücadelesi sonucu değiştirmediBölgesel Basketbol Ligi’ndeki Kocaeli’nin tek temsilcisi Karamürsel Gençlik Basketbol takımı kendi evinde Artvin Belediye basketbol takımını son dakikalarda attıkları üçlük basketlerle sahadan 70-64 skorla galip ayrıldı