Deşifre Haberleri

Deşifre Haberleri

Kocaeli'de fuhuş operasyonu !

Düzenlenen geniş çaplı operasyonda fuhuş çetesi çökertildi. Çetenin ise yakalanmamak aralarında kullandıkları şifreli kodlar deşifre edildi.

Gündemi sarsacak açıklamalar: FETÖ gibi bir örgüt daha var!

FETÖ'nün devlet içindeki yapılanmasını ilk deşifre eden isim olan Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, FETÖ'nün çok gizli bir yapılanmasının daha olduğunu söyledi. İşte Detaylar

Fetö'nün Kaymakam Kadrosu Deşifre Edildi

FETÖ'nün mülkiye yapılanmasına yönelik soruşturmada itirafçı olan kaymakamlar imamı T.A. ifadesiyle tüm ağı deşifre etti.

Deşifre Oldular, Mutlaka Öğrenmelisiniz

Uyuşturucu kullanan çocukların, ailelerini şifreli kelimelerle kandırdıkları ortaya çıktı. İşte o kelimeler ve anlamları.

FETÖ'den Yeni Talimat "Şifreli Mesajlar"

İstihbarat birimleri, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in militanlarına "Dünyayı kendinize inandırın" talimatı verdiğini deşifre etti.

FETÖ'nün 'mahrem imamı' örgütün gerçek yüzünü anlattı ŞAŞIRTICI AÇIKLAMALAR

FETÖ'nün emniyetteki mahrem yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında itirafçı olan Hamdullah K, örgüte ilişkin önemli bilgiler verdi.

Onlar'da Deşifre Oldu 'Başçalan' ve 'Haramzade'

17-25 Aralık operasyonlarında Twitter'da 'başçalan' ve 'haramzade' ismiyle açılan iki hesaptan, FETÖ üyelerinin usulsüz olarak elde ettiği ses kayıtları yayınlanmıştı. O hesapların kimlikleri belli oldu.Kaynak: 'Başçalan' ve 'Haramzade' hesapları deşifre oldu!