Eski Belediye Başkanı Haberleri

Eski Belediye Başkanı Haberleri

Doğan Çitil, ayrıştırıcı değil! Birleştirici güç olmak için geliyorum

Kaytazdere Belediye Başkanlığı için yaşanan ilginç gelişmeler, yerel siyaset sahnesinde dikkat çekiyor. Eski Belediye Başkanı Ali Kangal, görevi sürdürürken karşılaştığı bir dava nedeniyle başkanlıktan alınmış ve sonraki seçimlere katılımı engellenmişti.

Özel Kalemden itina ile devret memuru yapılır

Karamürsel Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’nden devlet memurluğuna geçen eski belediye başkanı Ali Toltar, daha sonra ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne geçti. 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde memurluktan istifa edip

Eski belediye başkanı yaşamını kaybetti

Yaşar Yazıcı'nın cenazesi bugün Eski Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı İstanbul’da geçirdiği kalp krizi sonrası vefat etti.

Efsana Başkan Dualar ile defnedildi

Karamürsel eski belediye başkanı Özcan Özalgın vefat etti Karamürsel'de üç dönem üst üste başkanlık yapan ve efsane başkan olarak adlandırılan Özcan Özalgın dualar ile defnedildi.

Eski belediye başkanlarından Mustafa Erengül, AK Parti'ye üye oldu

Mustafa Erengül AK Parti'ye üye olduEski belediye başkanlarından Mustafa Erengül, AK Parti'ye üye oldu

Ak Parti eski belediye başkanını vuran kişi teslim oldu

Ak Parti Körfez Belediyesi eski Belediye Başkanı Yunus Pehlivan'ı dün akşam saatlerinde bacağından vuran Yasin Ekinci emniyet ekiplerine teslim oldu.

Eski belediye başkanı ayağından vuruldu

Çevredeki vatandaşların sağlık ekiplerine haber vermesinin ardından olay yerine ambulans sevk edildi. Pehlivan'a ilk müdahale ambulans görevlileri tarafından yapıldı.

Değirmendere Eski Belediye Başkanın oğlu gözaltında

Eski Değirmendere Belediye Başkanı Ertuğrul Akalın’ın Kocaeli Üniversitesinde öğretim görevlisi olan oğlu Çağrı Skalın gözaltına alındı.

İsmail Yıldırımdan Tam Destek

AK Parti’nin kurucuları arasında yer alan, Gölcük eski Belediye Başkanı, eski Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürü İsmail Barış aday adaylığı başvurusunu yaptı. İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’a başvuru belgelerini teslim eden Barış’a çok sayıda partili destek verdi. Barış’ın açıklamasına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İsmail Yıldırım, Necdet Eksen, ilçe başkanları ve partinin önde gelen isimleri katıldı.