Esnaf Odası Haberleri

Esnaf Odası Haberleri

Zam Taksimetrelere Yansıdı: Kısa Mesafe Ücreti Arttı

Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın Ulaşım Koordinasyon Merkezi'ne yaptığı zam talebi onaylandıktan sonra, taksimetre fiyatlarına zam yansıdı. Kısa mesafe ücreti 66 liradan 80 liraya yükseldi.

Karamürsel Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nda Sevinç yeniden başkan seçildi

Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen kongreye, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, diğer ilçelerin oda başkanları ile üyeler katıldı.

Adem Sevinç güven tazeledi

Karamürsel Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Kongresi bu gün Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde yeniden Aydın seçildi

Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Odası Seçimleri Yapıldı. Eski Başkan İsmail Aydın güven tazeledi.

Şoförler odasında şok! Başkan 5 kişiyi ve kendisini vurdu

Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odasında çıkan silahlı kavgada, Oda Başkanı Zafer Şener'in de aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı.

CHP Karamürsel'de Şinasi Yazar güven tazeledi

CHP Karamürsel'de Şinasi Yazar güven tazeledi Karamürsel Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Karamürsel Cumhuriyet Halka Partisi İlçe Başkanı Şinasi Yazar’ın tek aday olduğu kongrede, 122 delegenin oy kullanma hakkı bulundu seçimde Şinasi Yazar, seçime katılan bütün delegelerin oyunu alarak ilçe başkanlığına tekrar seçildi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel İlçe Kongresi Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Kongrede Mevcut İlçe Başkanı Şinasi Yazar, tek listeyle giderek tekrar ilçe başkanı olarak güven tazelemiş oldu. 122 delegenin oy kullanma hakkı bulunduğu seçimde, 15 asil ve 21 il delegesinin seçimi yapıldığı kongreye; Karamürsel Esnaf Odası Başkanı İsmail Aydın, Karamürsel Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci, ve partililer katıldı.

Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler'dem taziye ziyareti

Geçtiğimiz hafta sonu Kurban Bayramı’nın 4’üncü günü, Annesini son yolculuğuna uğurlayan, Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’a taziye ziyaretleri sürüyor. Kocaman'a taziye ziyaretine bugün Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler'de gitti. Başkan Kocaman'da,Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özlere , “Allah sizin gibi dostlardan razı olsun” dedi.

Validen Karamürsel Esnaf Odasına Ziyaret

Validen Karamürsel Esnaf Odasına Ziyaret Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Odasına ziyarette bulundu. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na ziyarette Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Kaya eşlik etti. Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Aydın ve oda üyeleri Valiyi kapıda karşılayarak çiçek takdiminde bulundular. Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odasına geçen Vali, Oda Başkanı İsmail Aydın ve oda üyeleri ile Karamürsel'deki Trafik, Otopark ve Karamürsel Devlet Hastanesi ile Acil Servis'in yetersizliği konuları görüşülerek bu konuda ne yapılabilecekleri konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Duyar, Ziyaretine Karamürsel Alp'in mezarı başında dua ederek başladı

Duyar, Karamürsel ziyaretine Karamürsel Alp’in mezarı başında dua ederek başladı Milli İttifak’ın Kocaeli milletvekili adayı Serhat Duyar Karamürsel ziyaretine başlamadan önce Karamürsel Alp mezarı başında dua etti daha sonra bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi Büyük Birlik Partisi (BBP) ve Saadet Partisi (SP)’nin genel seçimler için oluşturduğu Milli İttifak’ın Kocaeli milletvekili 2. sıra adayı Serhat Duyar, Karamürsel Alp Mezarı başında dua ettikten sonra bir takım ziyaretler gerçekleştirerek Karamürsel’de adeta gönülleri fethetti. Serhat Duyar, milli ittifak hakkında vatandaşı bilgilendirerek destek istedi. Duyar, ilk ziyaret Karamürsel Saadet Partisi İlçe Teşkilatı oldu. Karamürsel Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Aydın ve yönetim kuruluyla bir araya gelerek, burada başkan Aydın’dan saha çalışmaları hakkında bilgi aldı. Serhat Duyar daha sonra Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimliği, Karamürsel Kaymakamlığı, Ziraat Odası, Esnaf Odası ve esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Karamürsel'de Kars Çiftliği Açıldı

Karamürsel'de Kars Çiftliği Açıldı Kars Çiftliği Doğal Süt Ürünleri Yöresel Lezzetler Durağı, Kars ve Yalova illerinin ardından Karamürsel’de de açıldı. Kars Çiftliği Doğal Süt Ürünleri Yöresel Lezzetler Durağının açılışına Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Esnaf Odası Başkanı İsmail Aydın, Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci, ilçe esnafı ve vatandaşlar katıldı.