Fiyatı Haberleri

Fiyatı Haberleri

Marketlerin etiket ve kilo kurnazlığına dair şikayetler artıyor!

Marketlerin etiket ve kilo kurnazlığına dair şikayetler artıyor! Vatandaşlar, rafta gördükleri fiyatla kasada karşılaştıkları fiyatın farklı olduğunu belirterek denetimlerin artırılmasını istiyorlar.

Ramazan gelmeden pidesine zam geldi!

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Şubat ayı yönetim kurulu toplantısında alınan kararlar doğrultusunda Ramazan pidesinin fiyatı ve gramajı belirlendi.

Gülümse Kafelerde Çay Fiyatında Büyük İndirim!

İzmit Belediyesi tarafından işletilen Gülümse Kafe şubelerinde çay fiyatlarında önemli bir indirim yapıldı. Daha önce 7,5 TL olarak satılan çayın fiyatı, artık sadece 3 TL'ye alıcı bulacak.

Et Fiyatlarındaki Artış Devam Ediyor: Son 2 Ayda Öne Çıkan Zam Oranları

Ülkemizde et fiyatlarındaki artış trendi devam ediyor. Son 2 aylık dönemde dana eti fiyatlarına önemli zamlar uygulanmış durumda. İşte bazı et ürünlerindeki zam oranları:

Karamürsel'de Berber Fiyatlarına Zam Yapıldı: İşte Yeni Fiyatlar!

Karamürsel'de faaliyet gösteren berberler, artan maliyetlere bağlı olarak fiyatlarını güncelledi. İşte berberlerin yeni fiyat tarifesi:

Marketlerin etiket oyunu bitmek bilmiyor!

Karamürsel’de bulunan zincir marketlerinin Salı Pazarı şubesinde 3 Kasım’da alışveriş yapan bir vatandaş eve gittiğinde aldığı tereyağının reyon fiyatı ve kasa fiyatı arasında fark olduğunu gördü.

Kocaeli geneli on kantin ihaleye çıkacak

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki spor komplekslerinde yer alan 10 kantin yeri kiraya verilecek. İçlerinden yalnızca birinin kiralık fiyatı diğerlerini solladı.  

Karamürsel Ereğli balık halinde 12 ay taze balık var

Karamürselli balıkçılar: 12 ay taze balık var 1 Nisan’da balık sezonunun kapanmasıyla beraber yasaklı dönemlerde balıkların buzhane olduğu yönündeki yanlış algı nedeniyle üzüldüklerini ifade eden Karamürselli balıkçılar “12 ay boyunca taze balığımız var” diyor.

Kocaeli genelinde ekmek ve simite ZAM

KOTO, ekmek ve simit fiyatlarının 19 Temmuz 2023 itibariyle artırıldığını duyurdu. Buna göre, 210 gram ekmeğin fiyatı 5 TL'den 7.50 TL'ye, 100 gram simidin fiyatı ise 10 TL'ye yükseldi.

2023 işte Ramazan pide fiyatları

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Mart Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı geride kaldı. KESOB Toplantı Salonu’ndaki yönetim kurulu toplantısında Kocaeli Fırıncılar Odası 2023 yılı ramazan pidesi fiyat

Kocaeli genelinde zamlı ulaşım başladı! İşte 2021 yeni fiyatlar

Kocaeli’de UKOME toplantısında alınan kararla ulaşıma zam gelmişti. Zamlı fiyatlar bugün uygulanmaya başlandı. 

Ailece seyahate yüzde 40 indirimi: İşte yeni bilet fiyatları

Şehirler arası otobüslere aile düzenlemesi geliyor. Aynı aileden seyahat eden kişiler yan yana oturacak, bilet fiyatı da yüzde 25 ila 40 arasında indirimli olacak.

Maskelerde tavan fiyat 1 lira olarak belirlendi

Satışların 8 Mayıs'ta İstanbul'da başlayacağını açıklayan Ticaret Bakanlığı, tavan fiyatın üzerindeki satışların fahiş fiyat olarak kabul edileceğini bildirdi.

Maske satışı başlıyor!

Maske satışında detaylar belli oluyor Maske fiyatında üst limit 1 TL olarak belirlenirken, marketlerde de maske satışı yapılmasının önü açılacak.

Vatandaşın korkusunu fırsata çevirdi: Fiyatı 2 TL'den 120 TL'ye fırladı

Maskeye artan taleple birlikte uyanıklara yine gün doğdu. Sıradan maskeler sosyal medyadan ve e-ticaret sitelerinden "koronasavar, virüsü emiyor, korona için orijinal" gibi sloganlarla satılıyor.

Ehliyet fiyatlarına zam geldi

Yüzde 23.73'lük yeniden değerleme oranıyla birlikte ehliyet fiyatlarına zam geldi. Buna göre B sınıfı ehliyet fiyatı gelen zamlarla birlikte 800 TL'yi aştı.

Son dakika. Fındık fiyatları açıklandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fındık fiyatlarını açıkladı. Levant fındık 14 TL, Giresun fındık 14.5 TL oldu.

Gramajı düşürerek zammı gizlediler! Kocaeli’de ekmeğe yüzde 20 zam!

Kocaeli’de ekmek fiyatları zamlandı. Fırıncılar Odası ekmeğe yapılan zam tepki çekmesin diye 250 gram olan ekmeğin gramajını 200 grama düşürdü.

Kocaeli genelinde toplu ulaşıma zam geldi! İşte yeni fiyatlar

Kocaeli genelinde toplu taşımaya zam geldi. İşte şehir içi ve diğer toplu ulaşım zammı yeni fiyat tarifesi.

Bedelli askerlik için son dakika açıklaması!

Bedelli askerlik ile ilgili kanunla yapılmış. Şahsi kanaatim, bu konu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile düzenlenebilir.

Köyünüzü özlediyseniz bu fırsatı kaçırmayın!

Kocaeli'nin seyir terası olan ve inanılmaz manzarası ve püfür,püfür esen rüzgarı ile serin ve oksijen dolu havası ile misafirlerine muhteşem zamanlar geçirmeye ne dersiniz?

Son dakika. Ramazan pidesi fiyatı belli oldu

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı yaptığı açıklamada 275 gr pide fiyatının 2 TL olarak belirlediklerini açıkladı.

21 Mart 2018 Çarşamba araç sahiplerine kötü haber

Araç sahiplerine kötü haber, Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası'nın (PÜİS) açıklamasına göre bu gece yarısından itibaren benzine 15 kuruş zam yapılacak. Motorinin fiyatı değişmeyecek.

Motorine yarından itibaren indirim geliyor!

Motorin fiyatlarında 22 Ağustos 2017 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere litre fiyatından 7 kuruş indirime gidileceği açıklandı

Karamürsel Halk Plajı artık ücretli

Karamürsel Altınkemer Halk Plajı artık ücretli. Karamürsel'de bulunan mavi bayraklı halk plajı üst, üste gelen yoğun şikayetler sonrasında belediyece alınan bir kararla ücretli hale getirildi.

2017 Fitre fiyatı belli oldu.

2017 Ramazan ayı itibariyle Fitre fiyatı belli oldu.

Son dakika. Ramazan pidesi fiyatı belli oldu

Günlerdir fiyatı belirlenemeyen Ramazan pidesinin fiyatı 390 grama 2.50 lira, 780 gram pidenin fiyatı da 5 lira olarak belirlendi

Son Dakika Ekmeğe zam geldi

Kocaeli Fırıncılar Odası’nın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne zam talebinde bulunmasının ardından ekmeğe zam geldi.

Benzinde İndirim

Benzinin litre fiyatında gece yarısından itibaren indirim bekleniyor.

Benzine indirim geliyor

Benzinin litre fiyatında gece yarısından itibaren 11 kuruş indirim bekleniyor. Dolarda görülen düşüş benzin fiyatlarına indirim olarak yansıyor.