Karamürsel Ilçe Başkanı Recep Demirel Haberleri

Karamürsel Ilçe Başkanı Recep Demirel Haberleri

AK Parti Karamürsel’de 6 adaylı temayül

AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel’in aday olmayacağını duyurmasının ardından bugün ilçe teşkilatında temayül yoklaması gerçekleştirildi.

AKP Karamürselli kadınlar, Türkiye birincisi oldu

AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, İlçe Kadın Kollarının üst üste almış olduğu Türkiye birinciliğini kutlamak adına Gülsüm Ekin ve yönetimini kahvaltıda

Karamürsel Ak Parti Fevzi Utaş ile yeniden kendine geldi

Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel uzun zaman sonra Ak Partililerdeki heyecanı görünce çok mutlu oldu. Fvezi Utaş'ın adaylık başvurusunu kahkalar ile kabul ederek başarılar diledi.

Recep Demirel'den basın açıklaması!

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel'in son dönemde Karamürsel'de elden ele gezen silahlı fotoğraflarını neden çektirdiğini gazetemizin imtiyaz sahibi Ercan Buber

Karamürsel'de Recep Demirel ismini yüz kişiye sorduk

Gazetemiz Karamürsel'in çeşitli yerlerin'de yapmış olduğu anketler ile ilçede ses getirmeye devam ediyor.

Karamürsel Devlette Odalar Yenilendi

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Karamürsel Devlet Hastanesi’nde modern açılışların bir yenisi daha eklendi.

AK Parti Teşkilatın'dan SP ilçe başkanına hayırlı olsun ziyareti

AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, SP Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Özalay ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Karamürsel Ak Parti Teşkilatı Srebrenitsa Soykırımının 21. Yılı Basın Toplantısı

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, “Srebrenitsa tüm İslam alemi ve insanlığın her an bakarak tefekkür etmesi ve ders çıkarması gereken, tuvali henüz kurumamış mavi bir tablo olarak karşımızda durmaktadır.” dedi.

Sağlık Çalışanlarının14 Mart Tıp Bayramlarını Kutladı

Ak Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel yönetimi ve Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi ve sağlık çalışanlarını ziyaret edere, 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.

Recep Demirel'den tıp bayramı kutlaması

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Karamürsel Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

Karamürsel AK Partide Plaketler sahiplerine verildi

1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar olan AKP, Kocaeli bölgesinde plaket dağıtmaya devam ediyor. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan önceki gün Karamürsel’e giderek AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, SKM Başkanı Kazım Ersan, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş’e plaket verdi.

İbrahim Karaosmanoğlu Karamürsel Cuma Pazarını Gezdi

Karaosmanoğlu bugün Akparti Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel ve partililerle birlikte cuma pazarında esnafı ziyaret etti ve alışveriş yaptı. Pazar yerinde ilçemiz sakinleri ile sohbet edip çayda içen Karaosmanoğlu seçimlere kısa bir süre kala Ayağı sakatlanan İsmail Yıldırımın yokluğunu hissettirmemeye çalıştı.

"NİYAZİ BAYAR" MİLLET VEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

İlçemiz'de AK Parti denilince ilk akla gelen isimlerden olan ve Karamürsel İlçe Teşkilatı’nın kurucularından olan geçtiğimiz dönem teşkilat başkanlığıda yapmış olan Niyazi Bayar, 1 Kasım seçimleri için AKP’den milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptı. Parti binasına gelerek başvuru formunu teslim eden Bayar’a destek için Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım da hazır bulundu.

YILDIRIM AĞAR KONUŞTU

Dün ilçemizde bulunan Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen 65’nci AK Parti Karamürsel İlçe Danışma Meclisi’ne AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün, Mehmet Akif Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Zekeriya Özak, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel ve yönetimi, AK Parti Karamürsel Belediye Meclis üyeleri, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş ve yönetimi, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın, yönetimi ve partililer katıldı. Mecliste partililere seslenen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Bugün Türkiye’nin içinde bulunduğu durum, 7 Haziranda AK Parti’nin oy kaybından meydana gelen bir durumdur. AK Parti tek başına iktidara gelseydi bir şehidimiz bile olmayacaktı.

KARAOSMANOĞLU MAVİ BAYRAKLI KARAMÜRSEL'DE DENİZE GİRDİ

İlçemizin Mavi Bayraklı plajının konuğu Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu oldu, yüksek seyreden sıcaklıklarla bunalan halkla birlikte Karamürsel Mavi Bayraklı Altınkemer Plajı'nda denize girdi. Yüksek seyreden sıcaklıklar nedeniyle bunalan vatandaşların serinlediği yerlerden birisi olan Karamürsel Altınkemer Plajı dün de yoğun bir gün yaşadı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da dün Karamürsel'e gelerek plajda vatandaşlarla birlikte denizde yüzdü ve gençlerle sohbet etti. Başkan Karaosmanoğlu’na Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Necmi Kahraman da eşlik etti.

Karamürsel Devlet Hastanesi genişletiliyor

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve beraberindekiler, önceki gün ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.İlk ziyaretleri ilçemiz Devlet Hastanesi’ne giderek inceleme yapmak oldu. Yapılan inceleme doğrultusunda hastanenin eksiklikleri bir daha belirlendi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, Kaymakam Ahmet Narinoğlu ve beraberindeki partililer, önceki gün Karamürsel Devlet Hastanesini ziyaret etti. Yapılan ziyarette incelemelerde bulunan Bakan Işık ve beraberindekilere Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Metin Eski'de eşlik etti. Hastanede yapılan incelemelerde hastaneyi büyütme ve ek bir bina için istişarelerde bulunuldu. Yapılan istişareler sonucunda polikliniklerin olduğu bina büyütülerek, doktor sayısı arttırılacak. Hastanenin yatak sayısında da artışa gidilecek. Toplam yatak sayısı 52’den 70’in üzerine çıkartılacak. Ayrıca diyaliz hastalarının olduğu bölüm de başka bir yere alınarak acil servisin genişletilmesi için yer açılacak. Acil servis bölümünde de düzenlemeye gidilerek daha modern hale getirileceği belirtildi.

Karamürsel protokol üyeleri ve vatandaşlarla birlikte ilk iftarı Kızılay aşevinde yaptı.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Sadık Erdoğlu, Ak Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, protokol üyeleri ve vatandaşlarla birlikte iftarını Kızılay aşevinde yaptı. Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Kızılay’a gelen vatandaşlarla yakından ilgilenerek, Karamürsel aşevinin sadece ramazan ayında değil yılın 12 ayında her gün sıcak yemek dağıtımı yaptığını söyledi.

Karamürsel Tepeköy Gölet Projesini Yerinde İnceledi

Devlet Su İşleri tarafından büyük sulama projeleri alanları dışında kalan kırsal kesimlerde kısa sürede sulu tarıma geçilmesi planlanmış, iş imkânının sağlanması ve göçün önlenerek vatandaşın yerinde istihdamı artıracak projeler arasında yer alan hizmetlerden bir tanesi olan Karamürsel Tepeköy Göleti yükselmeye başladı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel ile birlikte Tepeköy Gölet projesini yerinde inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Devletimizin kaynaklarını halkımızın ihtiyaçlarına göre belirlemesinin en güzel örneklerinden bir tanesini burada görüyoruz. Çiftimizin ve köylümüzün daha iyi imkânlarda kendi mahsullerini yetiştirmesi için, bölgemizin en önemli su kaynağını bütün yıl boyunca kullanabilecekleri bir proje hayata geçiyor. Bu gölet projesi güçlü ve hizmet aşkıyla çalışan kadroların ürettikleri güzel değerlerden bir tanesidir. Gerek Hükümetimize gerek Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın bu projesinden dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Ülkemizde ki istikrar tablosu hizmeti getiriyor" açıklamasını yaptı.

Ak Parti'de Milletvekili aday adaylığı başvurusu başladı.

Karamürsel AK Partiden milletvekilliği aday adaylığı müracaatı yapacak olan, Bünyamin Doğruer ve Mehti Taştan bugün AK Parti Karamürsel ilçe başkanı Recep Demireli ziyaret ettiler Recep Demirel başvurularının hayırlara vesile olmasını diledi.

İbrahim Karaosmanoğlu Karamürselde Salı Pazarını Gezdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel’de Önce Esnef Kefaleti ardındanda Pazarcılar odasını ve salı pazarındaki pazar esnafı ziyaret ederek, hayırlı işler diledi. Karamürsel’de Başkan Karaosmanoğlu’na Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, İlçe Kadın Kolları Başkanı ve partililer eşlik etti.