Keleş Haberleri

Keleş Haberleri

1 Mart Vapur Faciası Şehitleri Karamürsel'de dualar ile Anıldı

Karamürsel Vapur İskelesi meydanında düzenlenen törenle, 1 Mart 1958 tarihinde İzmit-Karamürsel arasında sefer yapan Üsküdar Vapuru'nun İzmit Körfezi'nde fırtınaya yakalanarak batması sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlar anıldı.

TERSANEYE SÜRÜKLENEN İKİ KURU YÜK GEMİSİ TERSANENİN İSKELESİNE ÇARPTI!  

Alınan bilgiye göre, Altınova Tersaneler Bölgesi’ne bakım onarım için geldiği öğrenilen bir kuru yük gemisi, tersanelere yakın bir bölgede demir attı.

Kemal Kılıçtaroğlu, Karamürsel'de sevgi ile karşılandı

Deniz ulaşımının ne denli önemli olduğunu vurgulamak için Karamürsel’e vapurla gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu vapur iskelesinde Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Suat Ülkü, Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi İl başkan yardımcısı Ahmet Çalık ve ilçe teşkilatı yönetimi tarafından çiçekler ile karşıladı.

İnşaattan düşen işçi kurtarılamadı!

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti Yapımına Gölcük-Değirmendere’de Yüzbaşılar mevkiinde devam edilen Devlet hastanesi inşaatının ikinci katından düşen işçi Ahmet Keleş kurtarılamadı.

Karamürsel - Hat 2 Hereke deniz seferlerine ara verildi

Hereke iskelesinde bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 27 Aralık Cuma günü Hat 2 Hereke Karamürsel seferleri iptal edildi.

Kocaeli'nin ilk ve tek çalışan kadın gazisi Serap Keleş

Kocaeli’nin ilk ve tek çalışan kadın Gazi Serap Keleş, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un misafiri oldu.

Karamürsel Alp Vapurunda yangın çıktı!

Olay, saat 15.00 sıralarında İzmit 1 Mart Vapur İskelesi’ne yakın bir bölgedeki bakım alanında meydana geldi.

Karamürsel'in sevilen polisleri poçuklarının ilk mürvetlerini gördü

Karamürsel Emniyet müdürlüğünde uzun bir süredir görev yapan Serap ve Yusuf Keleş çiftinin

Saadet Partisi'nden muhteşem program

Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı anma ve anlama panel programı

FERİBOTTAN ATLAYAN KADIN İHTİHAR ETTİ

Olay akşam saatlerinde Gebze-Topçular arasında sefer yapan feribotta meydana geldi. Hasan K. idaresindeki 67 UD 388 plakalı otomobil, Topçular İskelesi'nden

1 kamyon dolusu kaçak silah ele geçirildi

Kaçakçılık operasyonunda yurt içi ve yurt dışında kullanılmak üzere çok sayıda silah ele geçirildi.

Albayın itirafları gerçekleri gözler önüne serdi

FETÖ'den tutuklu Albay Hasan Ceyhun Keleş, etkin pişmanlıktan yararlandı, örgütle ilgili itiraflarda bulundu

CHP'li kadınlar Çanakkale şehitleri için helva dağıttı

 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 102. yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi kadın kolları  şehitler anısına Gazanferbilge Caddesi Vapur iskelesi önün'de vatandaşlara helva ikram etti.

Karamürsel'den, Hereke'ye vapur seferleri İPTAL

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğü bünyesinde bulunan Hereke iskelesinde 23 Ekim Pazar günü gün boyu

Tatilciler Osmangazi Köprüsün'den dönüyor

Karamürsel’de Ramazan Bayramı tatilinde sona gelinirken, Kocaeli Dilovası ile Yalova Hersek’i birbirine bağlayan Osmangazi Köprüsü’nden tatilcilerin dönüşü deva

Caniler Yavru Yunusun, Kafasına Sıktılar

Olay öğlen saatlerinde 4. Temmuz mahallesi, Atatürk caddesi sahilde bulunan vapur iskelesinin kenarında balık tutan vatandaşlar, kıyıya yavru bir yunus balığını

Naci Keleş’ten Resital

Amatör Süper Lig B Grubu’nun şampiyonluk iddiasını sürdüren...

Çamçukurspor taraftarından rakip takımlara ‘Ballı’ karşılama

Karamürsel stadında sahalarda alışık olmadığımız bir manzara yaşanıyor.

Astsubaylar 125. yıllarını kutlamak için Karamürsel’e geldi

Astsubaylar 125. yıllarını kutlamak için Karamürsel’e geldi Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanlığı’nda düzenlenen Deniz Astsubay Okulları’nın 125. Kuruluş Yıldönümü için İstanbul’dan Deniz Otobüsüyle 350 muvazzaf ve emekli astsubaylar Karamürsel’e geldi. Her yıl geleneksel olarak Yalova ili Altınova İlçesine bağlı Karamürsel Bey Eğitim Merkezindeki Deniz Astsubay Okulunun Kuruluş Yıl dönemi törenlerine katılmak üzere Karamürsel’e deniz yoluyla gelen emekli 350 muvazzaf ve emekli astsubaylar otobüslerle Karamürsel Bey Eğitim Komutanlığına götürüldü. Geleneksel hale gelen ve bu yılda 125. yılını kutlayan Karamürsel Bey Eğitim Merkezi Deniz Astsubay Okulları kuruluş yıl dönümü kutlamalarına katılmak üzere İstanbul’dan Deniz Otobüsüyle gelen 350 muvazzaf ve emekli astsubaylar Karamürsel İskelesinde inerek kendilerini bekleyen otobüslerle Karamürsel Bey Eğitim Merkez Komutanlığına götürüldü, Sabahın erken saatlerinde bir anda Karamürsel sahilinde 350 kişiyi gören Karamürselli vatandaşlar bir anda şaşkınlıklarını gizleyemese de daha sonra durumu öğrenince emekli muvazzaf ve emekli astsubayların gelişlerini seyrettiler. Karamürsel Bey Eğitim Merkezinde yapılan tören ve yemeğin ardından yine deniz yoluyla İstanbul’a götürüldüler.

Karamürsel'den Ada Turları Başladı

Mehtap ve Ada turları başladı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda Körfez’in o muhteşem atmosferinde güzel bir gün geçirmek isteyenlere kaçırılmayacak fırsat sunuyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin her hafta sonu gerçekleştireceği ‘Mehtap ve Ada Turları’ geçtiğimiz hafta sonu start aldı. Turlara katılan vatandaşlar Mehtaplı geceler eşliğinde Körfezin muhteşem görüntüsüne tanıklık etti.

Karamürsel'de Fırtına'da Deniz'de Mahsur Kalanlar Kurtarıldı

Balıkçı zor anlar yaşadı Ereğlili balıkçılar aniden çıkan fırtınadan dolayı zor anlar yaşadı. Karamürsel iskelesi ile Balık Adasında sahile yaklaşık 30 metre kala demirleyerek denizin üstünde zor anlar yaşayan balıkçıları oldukları yerden kurtarabilmek için Karamürsel İtfaiye ekipleri bir çok girişimlerde bulunabilmelerine karşılık denizin dalgalı olması ve şiddetli rüzgarla birlikte yağan yağmur bütün çabalara karşılık etkisiz kalırken fırtınanın dinmesiyle birlikte iki kişinin bulunduğu balıkçı teknesi Karamürsel Balık Adası limanın yanaşarak rahat nefes alınmış oldu.

YALOVA SEYAHATTE SİLAHLAR ÇEKİLDİ "7 YARALI"

Yalova'nın tek yolcu taşıma firması Yalova Seyahat yazıhanesi önünde çıkan kavgada 7 kişi yaralandı. Kavgaların eksik olmadığı Yalova'nın tek yolcu taşıma firması Yalova Seyahat yazıhanesi önünde çıkan kavgada 7 kişi yaralandı. iDO iskelesinin yanında bulunan Şehir İçi Toplu Taşıma Terminali içinde bulunan Yalova Seyahat yazıhanesi önünde aralarında husumet olduğu öğrenilen iki grup arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Batan dördüncü tekne de çıkarıldı

Batan dördüncü tekne de çıkarıldı Karamürsel Yelken İskelesi’nde bağlı duran ve batan dördüncü tekne de uzun uğraşlar sonucu çıkarıldı.