Kesilmiş Haberleri

Kesilmiş Haberleri

Bir çok suçtan kesinleşmiş cezası bulunan hükümlü yakalandı

Hakkında bir çok suçtan kesilmiş cezası bulunan ve her yerde aranan şahsın uzun bir zamandır Karamürsel'de yaşadığı ve yapılan

Kocaeli'nde girmedik delik bırakmamıştı!

Kocaeli Emniyet affetmez dediğimizde, şaka yapmamıştık. 13 Yıl 8 ay bir çok hırsızlık olayından kesilmiş cezası bulunan M.C ceza evine teslim edildi.

Teslim olmamak için üzerine tiner döküp kendini yaktı!

Karamürsel'de insanları dolandırdıktan sonra 9 yıl ceza alan ve ortadan kaybolan Ö.K (50) gözaltına alınmamak için üzerine tiner dökerek kendini ateşe verdi.

Uyuşturucu ticaretinden ceza alan kişi yakalandı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri, ilçe genelinde yaptıkları denetlemelerde, uyuşturucu ticareti yaptığı için hakkında kesilmiş 7 yıl

Karamürsel'de Elektrik kesintisi için ilk açıklama

Karamürsel'de gündüz saat:14.20'de gerçekleşen elektrik kesintisi sonrası, Karamürsel merkeze bağlı Mahalleler hariç, Karamürsel merkez mahallelerine Kocaeli'nde yaşanan aksaklık nedeni ile Bursa elektrik hattından geçici akım verilmiş bulunmaktadır. Bu verilen akım 31.12.2016 Tarihi ve Saat:00.30 itibarı ile kesilmiş bulunmaktadır. Karamürsel merkez mahalle ve köylere elektriğin tekrar ne zaman verileceği bilgisi şuan kesinlik kazanmıştır. İlçemize bağlı 10 mahallede 40 saatin üzerinde bir zamandır elektrik bulunmamaktadır. Yeni bilgi aldığımızda buradan aktarmaya devam edeceğiz.

Üniversiteli Genç Boğazı Kesilmiş Olarak Bulundu

KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz İlçesi’nde Meslek Yüksek Okulu öğrencisi 20 yaşındaki Ramazan Çelik, yalnız kaldığı evinde boynundan bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Olayla ilgili 3 üniversite öğrencisi gözaltına alındı. Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu öğrencisi Ramazan Çelik'ten bir süredir haber alamayan arkadaşları, polis ekiplerine haber verdi. Bu sabah Gündoğdu Mahallesi Işık sokaktaki evine çilingir yarımıyla giren polis ekipleri üniversiteli genci boynundan bıçaklanmış olarak ölü buldu. Yapılan incelemede ellerinde de kesikler olduğu tespit edilen Ramazan Çelik’in cesedi savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

Son Dakika İki askeri keşif uçağı düştü: 4 şehit

İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Bugün akşamüstü Malatya'dan havalanan iki savaş uçağımızla daha sonra irtibat kesilmiş ve haber alınamamıştır. Bana ulaşan bilgi, pilotlarımızdan ikisinin şehit olduğu diğer ikisi hakkında bilgi yok" dedi. İçişleri Bakanı Efkan Ala, TBMM Genel Kurulu'nda, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural'ın Malatya'da iki savaş uçağının düştüğüne dair basından haberler aldıklarını ve hükümet yetkililerinin bilgilendirmesini istedi. TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut da İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya söz verdi.

+ 18 Korkunç Cinayet Bu Kadını Tanıyan Hemen..

Çayırköy mevkiinde elleri bileklerinden kesilmiş ve poşete sarılmış halde 20-25 yaşlarında bir kadın cesedi bulundu. Talihsiz kadının öldürüldükten sonra kimliğinin belirlenmemesi için bileklerinin kesildiği tahmin ediliyor.