Kocaeli̇ Mi̇llet Veki̇li̇ Haberleri

Kocaeli̇ Mi̇llet Veki̇li̇ Haberleri

AK Parti Karamürsel Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

AK Parti'nin Karamürsel Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tebrikler Lütfü Türkkan

Karamürsel'de uzun yıllardır bir çok sporcuya destek olan Lütfü Türkkan, bu seferde ilçemizin ve hatta ülkenin yaşayan en büyük efsane iki ismi için kolları sıvadı.

Kocaeli eski milletvekili Mustafa Batgün, yaşamını yitirdi

Kocaeli eski milletvekili ve Kocaelispor eski yöneticisi Mustafa Batgün, tedavi gördüğü hastanede dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır Karamürsel'den seslendi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, SKM programları kapsamında Karamürsel’de saha çalışmasına katıldı.

Mahalle Temsilciliğinin açılışını, Kocaeli Millet Vekili Aygün yaptı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Ak Parti Mahalle Temsilcilğine atanan ve Karamürsel Ak Parti Kurulduğu günden bu yana bir çok görevde bulunan Kenan Bayraktar'ın atanması ile

Meral Akşener’den çok sert açıklamalar

Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu iftar yemeğinde bir araya gelmişti. 

Hülya Sancaklı'nın durumuyla igili hastaneden ilk açıklama geldi.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın eşi Hülya Sancaklı’nın yoğun bakım ünitesine alındığı, ölüm haberlerinin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı

Kocaeli Millet Vekili Mehmet Akif YILMAZ

AK Parti 26. Dönem Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif YILMAZ ilçemizi ziyarette bulundu.

YENİ LEZZET DURAĞINIZ BEYZA KOKOREÇ GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Karamürsel'in sevilen simalarından Metin Kocakır yeni iş yeri olan BEYZA KOKOREÇ isimli mekanını AK Parti Kocaeli Millet Vekili İlyas Şeker ve bir çok kişinin katılımı ile birlikte dualarla açtı. Karamürsel'in sevilen simalarından ve Ak Parti ilçe teşkilatının vazgeçilmez isimlerinden olan Metin Kocakır Karamürsel Ereğli D-130 Karayolu ereğli ışıklarda yol üzerinde Aydın Ekmek fırınının yanında Beyza Kokoreç isimli yeni yerini Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı Recep Demirel ve bir çok partilinin katılımı ile kaplarını açtı.

Ahmet Özen Soruyor One Minute'ciler nerede ?

İlçemiz'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen aynı zamanda geçtiğimiz dönem Karamürsel Belediye başkanı adayı olan Ahmet Özen bugün ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.Ziyaretlerin sonrasında İlçe parti binasında bir açıklama yapan Sadet Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı Ahmet Özen, İsrail askerlerinin Mescidi Aksa’ya müdahalesiyle ilgili olarak, “İsrail askerleri Mescidi Aksa’nın çatısında, peki One Minuteciler nerede?” dedi.

Hürriyet bu seferde Karamürselli köylülere sahip çıktı

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, tarlalarına domuzların dadanmasına rağmen av yasağı nedeniyle mağdur olan Karamürsel çiftçinin yanındaydı CHP Kocaeli milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Karamürsel’deydi. Karamürsel ilçe Başkanı Şinasi Yazar ve Karamürsel Belediyesi Meclis üyeleri Orhan Tanış, Celal Yönet ile beraber ilçenin Yalakdere, Fulacık ve Çambidi Köyleri’nde vatandaşlarla buluşan Hürriyet onların sorunlarını dinledi. Hürriyet ayrıca geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Yalakdere Muhtarı Nail Çakır’ın ailesine de taziye ziyaretinde bulundu.