Kredi Kartı Haberleri

Kredi Kartı Haberleri

Kredi kartı kullananlar için önemli bir gelişme

Kredi kartı kullananlar için önemli bir gelişme yaşandı. Kredi kartlarında azami faiz oranı düşürüldü.

Noterlerde yeni dönem başlıyor!

Adalet Bakanlığı'nın yeni uygulamalarından birisi olan Noterlik İşlemlerinde Güvenli Ödeme Sistemi uygulaması yurt genelinde yarın başlayacak.

Emniyetten uyarı ! Yeni dolandırıcılık yöntemine dikkat!

Telefonda yeni dolandırıcılık yöntemi banka masraflarını geri alma, kredi kartı borcunu kapatma gibi acil kodlu mesajlarla vatandaşa ulaşan dolandırıcılar, dönüş yapan tüketicilere binlerce liralık faturalara mal oluyor

Arabalı vapurda kredi kartı dönemi başladı

İDO'nun Eskihisar-Topçular araba vapuru hattında, kredi kartıyla da ödeme yapılabilecek.

Banka borcu olanlara müjde!

Bankadan kredi çekip ödeyemeyenler için yeni bir fırsat doğdu. Artık borçlara Varlık Yönetim Şirketi bakıyor. Bu imkanla 500 bin kişi borcundan kurtuldu.

Kart Aidatlarından Kurtulabilirsiniz

Türkiye’de 22 milyon kişinin 59 milyon adet kredi kartı var. Kredi kartı aidatları tüketicinin en çok şikayet ettiği konuların başında geliyor. Ekim 2014’te yasal zemine kavuşturulan aidatlardan kurtulmak mümkün...

Milyonlarca borçluya müjdeli haber "SIFIRLANIYOR"

Vergi, prim, ceza gibi borçlar yeni yapılandırma ile kolayca ödenecek.

Faturalarda Taksitli Ödeme Dönemi

8.5 milyon abone için devrim niteliğinde karar verildi.

Kart kullananlar dikkat!

Akaryakıt istasyonları, giyim, ayakkabı, teknoloji, takı ve kozmetik mağazaları ile alışveriş merkezlerinin müşterilerine sunduğu birçok "sadakat kartı"ndaki puanların yeni yıla

Bu numaradan gelen aramalara dikkat!

Kredi kartı dolandırıcılığında telesekreter dönemi başladı.

Kredi ve kredi kart taksidi resmi gazetede yayınlandı

Bireysel kredi kartına taksit sayısını 12'ye çıkaran ve kart borçlarını yeniden yapılandırmaya ilişkin yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı.

Başbakan'dan kredi kartı açıklaması

Başbakan Yıldırım kredi kartındaki taksit sayısına dair açıklama yapıyor.

Market alışverişlerine taksit geliyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, kredi kartından taksitli market alışverişleri için çalışma yapıldığını ifade etti.

KARAMÜRSEL EMNİYETİNDEN DOLANDIRICILARA KARŞI UYARI

"HAKİM, SAVCI VE POLİS PARA TALEP EDEMEZ" Karamürsel Emniyet Müdürülüğü yetkilileri, hiçbir hakim, savcı veya polisin bir vatandaşı cep telefonundan arayıp para istemeyeceğini belirtti. Polisler, cep telefonu ile arayıp kendilerini hâkim, savcı ve polis olarak tanıtıp para talebinde bulunan kişilere kesinlikle itibar edilmemesi gerektiğinin altını özellikle çizdi. Bu kapsamda Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “ Ev veya cep telefonunuzdan sizi arayarak polisim, savcıyım, hâkimim diyerek, bilgilerinizin suç örgütlerinin eline geçtiğini söyleyen veya ödül kazandınız diyerek sizden para veya kredi kartı bilgilerinizi isteyen kişilere asla inanmayınız” şeklinde vatandaşı uyararak bilgilendirdi.