Muhammet Haberleri

Muhammet Haberleri

Muhammet Çalık hayatını kaybetti !

Karamürsel'in Sevilen İsmi Muhammet Çalık Hayatını Kaybetti

Ahmet Çalık, tüm ilçe halkını davet etti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, babası Muhammet Çalık'ın vefatı nedeni ile ertelenen Meclis Üyeleri ve Proje Tanıtım programının 17 Mart 2024 Pazar günü saat 14.00'te Karamürsel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceğini ve tüm ilçe halkının davetli olduğunu duyurdu.

Karamürsel'in Sevilen Esnafı Muhammet Çalık Yoğun Bakıma Alındı

Karamürsel'in köklü esnaflarından ve Çalıklar Tekstil'in kurucusu Muhammet Çalık, ilçenin sevilen simalarından biri olarak tanınıyor. Ancak son günlerde yaşadığı bir rahatsızlık nedeniyle Umuttepe Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Yine Met yine cinayet! Öz abisini bıçakla uyurken öldürdü!

Son zamanlarda ülke genelinde hızla yayılan ve bir türlü önüne geçilemeyen "MET" metamfetamin yine bir aileyi paramparça etti. Kocaeli Karamürsel'de yaşanan cinayet sonrası ortaya atılan iddialar "metamfetamin" isimli uyuşturucunun ne büyük bir tehlike olduğunu bir kez daha gün yüzüne çıkardı. Öz abisini uyurken odasına girip öldüren Emre Torun (29)nin uyuşturucu madde "metamfetamin" etkisinde olduğu iddia edildi.

MİNİK MUHAMMET YAŞAMINI KAYBETTİ

Karamürsel’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen iş adamı Aykut Melih GÜÇLÜ’nün yiğeni minik Muhammet Enes Kırmızı yaşamını kaybetti.

İzmit TÜGVA herşey geleceğimiz gençlerimiz için

Kocaeli'nin en aktif vakıflarından TÜGVA’ İzmit'in önderliğinde gerçekleşen toplantıya,

Serhat Yılmaz'ın cenazesi bugün defnedilecek

Karamürsel'in sevilen simalarından Merhum Cino Muharrem YILMAZ'ın torunu, Adnan, Ayhan, Mehmet, Kadir, Muhammet, Ömer, Murat ve Hakan YILMAZ'ın yeğenleri, Selahattin ve Remziye YILMAZ'ın oğlu Serhat YILMAZ

Tüm Kapılar Açıldı Harem-i Şerifte İnsan Seli

Mescid-i Aksa'da kapılar açıldı! On binlerce kişi Harem-i Şerif'e girmeye başladı.

Muhammet 10 Gündür Kayıp

Gölcük’te ikamet eden 16 yaşındaki Muhammet Güzelaydın’dan 10 gündür haber alınamadığı öğrenildi.

Bugün 2017 Kadir Gecesi mi? Kadir Gecesi ne zaman işte detaylar

Bugün 2017 Kadir Gecesi m? İslam dininde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, çarşambayı perşembeye bağlayan gece idrak edilecek.

İmamhatip Lisesinde Kutlu Doğum Programı

Karamürsel İmam Hatip Lisesi, Kutlu Doğum Haftası anma programında tüm davetlileri mest etti.

Görenler insanlık namına haber versin! 17 yaşındaki Muhammet

17 yaşındaki Muhammet'in ailesi ve yakınları emniyete başvurdu. Polis ekiplerinin her yerde aradığı Muhammet’i görenlerin 0539 838 09 22 ile 0530 075 57 41

ADAM görmek isteyen buraya baksın

PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Mardin'in Derik Kaymakamı Safitürk'ün yerine Gümüşhane'nin Torul Kaymakamı Hakan Kafkas görevlendirildi.

Osmangazi Köprüsünde Kaza, 1 Şehit

Osmangazi Köprüsü’nde meydana gelen kazada, freni boşalan TIR, köprüde görevli polis aracına arkadan çarptı.

FLAS : Beton Yolda Peş Peşe Kazalar

Karamürsel’de gece 01:30 sularında 7 aracın karıştığı kazada 19 Kişi yaralandı ve Mültecileri taşıyan 1 kişi tutuklandı.

Karamürsel'de Silahlı Kavga 3 Yaralı

Kayacık Mah.İznik Yolu Rauf Denktaş Bulvarında bulunan bir kahvehanede bu sabah 07.00 sularında ‘ Arkamdan Neden Konuşuyorsunuz’ diye arkadaşlar arasında başlayan tartışma kanlı sonuçlandı. Balıkçılık yapan Hasan Ersan ‘ Arkamdan Neden Konuşuyorsunuz’ diye İznik yolundaki bir kahvehanede arkadaşları ile tartışmaya başladı. Daha sonra Ersan, silahı ile Osman Gümüş (52),Muhammet Gümüş (25),Arif Akkanat (51)’i yaraladı. Ayaklarına 3 kurşun isabet eden Osman Gümüş, Gölcük Devlet Hastanesine sevk edilirken, yine ayaklarından 1’er kurşun ile yaralanan Muhammet Gümüş ile Arif Akkanat’ın Karamürsel Devlet Hastanesinde tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Olaydan sonra arkadaşlarını yaralayan balıkçı Hasan Ersan’ın firar ettiği olay görgü şahitleri tarafından belirtildi. Karamürsel Emniyet Asayiş ekipleri tarafından Hasan Ersan’ın bulunması yönünde arama çalışmalarının devam ettiği olay ile alakalı soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Karamürsel'de Motosiklet Yaşlı Adama Çarptı

Olay akşam saatlerinde amiral caddesi 2167.sokakta meydana geldi görgü tanıklarının iddialarına göre 41 DL 198 Plakalı Honda marka Motosiklet sürücüsü Muhammet P. ( 20 ) Gece karanlığında fark edemediği yaya Muhsin K. ( 67 ) çarparak kaza yaptığı.Olayı gören çevredeki vatandaşlarca çağrılan Ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların ilk müdahalesi yapıldıktan sonra müşahede altına alındılar.