Park Halinde Haberleri

Park Halinde Haberleri

Araçların üzerine ağaç devrildi

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi önünde park halinde bulunan bir çok aracın üzerine ağaç devrildi.

Dengesini kaybedip balkondan araç üzerine düştü

M.E. (77) isimli kişi , Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde Kumyalı Caddesi'ndeki bir apartmanın ikinci katında yaşarken, balkonda dengesini kaybetti ve park halindeki otomobilin üzerine düştü.

Karamürsel'de hırsızlar araba parçalarına dadandılar

Karamürsel'de son günlerde hırsızlar park halindeki araçlara dadandılar. Karamürsel genelinde son günlerde araç sahiplerinin başı oto fareleri ile dertte.

Alev alan ticari taksi Cuma pazarında panik yarattı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi İnönü caddesi üzerinde park halinde duran ticari taksiden dumanlar çıktığını fark eden vatandaşların müdahale ettiği yangın büyümeden söndürüldü. Olay, Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi İnönü caddesi üzerinde Cuma Pazarı yanında meydana geldi. Cadde üzerinde park halinde duran bir ticari taksinin motor kısmından henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü dumanlar çıkmaya başladı. Pazar yerinde tezgah açan esnaf ve çevredeki vatandaşların ve taksicilerin fark etmesi üzerine yangına hemen müdahale edildi. BÜYÜK PANİK YAŞANDI Cuma pazarına alış veriş yapmaya gelen vatandaşların kısa süreli panik yaşadığı araç yangını vatandaşların sayesinde çok büyümeden söndürülürken, yanan araç kullanılamaz hale geldi. Olay sonrası gelen ekipler yangın ile ilgili inceleme başlattıkları bildirildi.

Freni boşalan kamyon az daha katliam yapacaktı!

Karamürsel'de park halinde duran kamyonun freni boşaldı ve bayır aşağı ilerlemeye başladı.

Karamürsel’de otomobilin aynasını böyle parçaladı

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesi 4 Temmuz Mahallesi, Park caddesinde gezen kimliği belirsiz şahıs tekme darbeleri ile park halindeki otomobili parçaladı.

25 yaşındaki Ufuk Kızılırmak aracında yanarak öldü!

Kayacık Mahallesi Kalıcı Konutlarda evinin önünde park halindeki 41 KL 262 plakalı otomobilde henüz belirlenemeyen

Karamürsel’de facia kıl payı atlatıldı

Karamürsel’de park halindeki araç kayarak metrelerce yükseklikten bir sitenin içerisine uçtu. Şans eseri sitede oynayan çocukların orada olmaması büyük bir facianın

Karamürsel’de motosiklet hırsızı yakalandı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi'nde geçtiğimiz gün iftar sonrası park halindeki motosikletin çalındığı ihbarı üzerine

Körfez'de park halindeki araç kurşunlandı

Körfez’de park halindeki bir araç kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı.

Karamürsel'de korkunç kaza ! 1 ölü 2 ağır yaralı

Karamürsel'de bu sabah gerçekleşen kazada bir otomobilin park halinde bulunan TIR'a çarpması sonucu gerçekleşen kazada 1 kişi ölürken, 2 kişi ağır yaralandı.

Çalıştırmak istediği aracı alev aldı

KOCAELİ’de park halindeki otomobil çalıştırılmak istendiği sırada alev aldı. Alev alan otomobil sürücüsü panik halinde itfaiyeyi aradı.

Araçlarına benzin doldurmak isterken ezildiler!

Korkunç kaza Gebze’de meydana geldi. Park halindeki kamyon yakıt doldurmak isteyen iki kişiye hızla gelen bir otomobil çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Genç yaşta yaşamını kaybetti

Kartepe'de sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, yol kenarında park halindeki TIR'a çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Benzin istasyonunda park halideki tanker alev alev yanıyor

Kocaeli Körfez ilçesi D-130 Karayolu üzerinde bulunan bir petrol istasyonunda, park halinde bulunan bir tanker yanmaya başladı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Karamürsel'de korkunç kaza

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi üzeri kara kaya kuruyemiş önünde yoldan çıkan bir araba park halindeki iki araca çarptı. Kazada yaralılar Karamürsel Devlet Hastanesi'ne

Park Halindeki Araçta Ceset Bulundu

Darıca’da park halindeki otomobilde erkek cesedi bulundu.

Ereğli'de bir araç, tamamen yandı

Karamürsel ilçesi Ereğli mahallesin de, sahilde park halinde bulunan 16 L 1831 Plakalı Tofaş marka araç park halindeyken bir anda alev aldığı belirtildi.

Park Halindeki Araçların Tekerleklerini Kesildi

İzmit'de sokakta park halinde bulunan 10 aracın lastikleri kesildi.

Karamürsel'de direksiyon hakimiyetini kaybeden jiip dört araca çarptı

Dün gece saat 02:30 sularında görgü tanıklarının iddialarına göre Karamürsel 4.Temmuz mahallesi D-130 Karayolu izmit istikametinden Karamürsel istikametine seyir halinde olan 34 BBL 67 Plakalı KİA marka jip bilinmeyen bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun kenarında bulunan 4 araca çarptı . Araç sürücüsü H.D (32) ve yanında bulunan yolcu F.G (29) Kazadan yara almadan kurtulurken çarptığı iki araç hurdaya döndü.Kazaya karışan park halindeki diğer iki araçta ise maddi hasar meydana geldi .Kazanın gürültüsü ile ne olduğunu anlayamayan mahalle sakinleri sokağa dökülürken kaza sonrası araçlarını o halde gören araç sahipleri kaza yapan H.D (32) isimli şahsa tepki gösterdiler. Olay yerine gelen Karamürsel emniyetine bağlı güvenlik görevlileri kazaya karışan iki kişiyi olay yerinden ifadeleri alınmak üzere Karamürsel Emniyetine götürdü.Kazada kullanılamaz hale gelen araçlar olay yerine çağrılan çekicilerle kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Karamürsel'de Otomobil Park Halindeki TIR'a Çarptı: 2 Ağır Yaralı

Karamürsel'de Otomobil Park Halindeki TIR'a Çarptı: 2 Ağır Yaralı Karamürsel'de, direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü park halindeki TIR'a çarptı. Kazada otomobil sürücüsü ve yanındaki arkadaşı ağır yaralandı. Kaza, sabaha karşı saat 06.00 sıralarında Karamürsel D-130 Karayolu Kamyon Kontrol Noktası Mevkiinde meydana geldi. Kocaeli yönüne seyir halinde olan Aytun Yasin A. (25), idaresindeki 41 RY 421 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında park halinde bulunan Orhan D.’ye (32) ait 34 ZM 8957 plakalı TIR’a yandan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Aytun Yasin A. ve yanında bulunan arkadaşı Emre Yıldız T. (25) araç içinde sıkıştı, her iki yaralı itfaiyenin uzun uğraşlarının ardından sıkıştıkları yerden çıkartılarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan her iki kişinin hayati tehlikelerinin sürdüğü belirtildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Karamürsel'de yoldan çıkan lüks otomobil üç aracı pert etti şoför kaçtı

Karamürsel'de dün gece görgü tanıklarının iddialarına göre saat 01:30 sıralarında Amiral caddesi D-130 Karayolun'da sehir halinde olan 41 BH 233 Plakalı BMW marka araç direksiyon hakimiyetini kaybederek 4 Temmuz ilk öğretim okulunun önünden yan caddeye uçtu aşırı süratli olan araç önce Park halinde bir kamyonete ardından bir taksiye ve sonunda bir kamyonete çarparak durabildi . Evlerinde yatmakta olan mahalle sakinleri çok büyük bir gürültü duyduklarını ve hemen 112 sağlık ekiplerine haber verdiklerini belirttiler. Araçtan yaralı olarak çıkan şoför ve yanında bulunan arkadaşı Bora D.( 30) çevredeki vatandaşların yardımı ile araçtan çıkarıldı sağlık ekipleri kaza yapan kişilere yardım ettikten sonra şoförün olay yerinden kaçtığı belirtildi.Olay yerine gelen polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattılar.

Karamürsel'de Otomobil ilk önce yaya sonra iki araca çarptı

Karamürsel'de Otomobil ilk önce yaya çarptı daha sonra park halindeki iki araca Karamürsel’de yaya çarpan otomobil daha sonra park halindeki iki araca çarparak durabildi. Kazada bir kişi yaralandı Karamürsel’de yaya çarpan otomobil daha sonra park halindeki iki araca çarparak durabildi. Kazada bir kişi yaralandı.

Son Dakika - Karamürsel Asayişten Uyuşturucuya Büyük Darbe

Karamürsel'de 188 adet şeker tabir edilen uyuşturucu hap ele geçirildi. Haplarla birlikte üç kişi göz altına alındı. Edinilen bilgiye göre Karamürsel Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin Karamürsel Kayacık Mahallesi İnönü Caddesi İlhan Çınar alanında devriye gezdiği sırada burada park halinde bulunan 07 V 4104 plakalı bir aracın camından dışarıya bir paket atıldığını görülmesi üzerine yapılan araştırma sonucunda bir poşet içinde 188 adet uyuşturucu hap olduğu tespit edilmesinin ardından araçta bulunan R.A. (27), A.F.(27) ve Y.Ş.(26) adlı şahıslar gözaltına alınarak adliye sevk edildi.

Karamürsel'de Motosikletli sürücü öldüresiye dövülüp yol kenarına atıldı

Edinilen bilgiye göre, Karamürsel Kayacık Mahallesi İmsa Işıkları Mevkii D-130 Karayolu üzerinde 66 LK 857 plakalı motosiklet park halinde bulundu motosikletin yaklaşık 10 metre ilerisindeki tarlada yerde kanlar içinde birini gören vatandaşlar, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan İlyas E. (33), ilk olarak Karamürsel Devlet Hastanesine buradan da Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılan İlyas E.’nin durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Karamürsel'de tır yoldan çıktı 1 ağır yaralı

Karamürsel'de tır yoldan çıktı 1 ağır yaralı Karamürsel D-130 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında sürücü ağır şekilde yaralandı. Yalova istikametine seyir halinde olan, A. Ö. (59) kullandığı araçta sıkışarak ağır şekilde yaralandı. Karamürsel D-130 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında sürücü ağır şekilde yaralandı . Karamürsel-Yalova istikametine seyir halinde olan, A. Ö. idaresindeki 34 JG 0589 plakalı tır sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ilk önce yolun kenarında park halindeki 41 JA 061 plakalı araca çarparak yoldan çıkan tır daha sonra 4 ağacı ve yolun ortasındaki tel örgüleri devirerek meydana gelen trafik kazasında sürücü, aracın içinde sıkıştı. İtfaiye ve 112 acil ekipler tarafından sıkıştığı yerden çıkartılarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılan A. Ö.’nün ağır yaralandığı hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Dakika Kafasına Çatı Düşen Ersin Baş Beyin Ameliyatına Alındı

Önceki gece Akşam saat 21:30 da ilçemizi'de etkisi altına alan kasırgada Kayacık Mah. Amiral Cad. Yeni Baydar apartmanının çatısı uçtu . Bu esnada Arkadaşı Ahmet.E ( 39 ) ile evine gitmek için yoldan geçen Ersin Baş (42) yolun kenarında araba beklediklerini bu esnada çok büyük bir ses duyan Ahmet. E. kendisini yolun kenarında park halindeki bir aracın altına attığını çok büyük bir sesle yola

Karamürsel'de Çatı Bir Kişinin Üstüne Uçtu ( Video )

Akşam saat 21:30 da ilçemizi'de etkisi altına alan kasırgada Kayacık Mah. Amiral Cad. Yeni Baydar apartmanının çatısı uçtu . Bu esnada Arkadaşı Ahmet.E ( 39 ) ile yolun kenarında bekleyen Ersin Baş (42) yolun kenarında araba beklediklerini bu esnada çok büyük bir ses duyan Ahmet. E. kendisini yolun kenarında park halindeki bir aracın altına attığını çok büyük bir sesle yola savrulan çatı parçalarının yanında bulunan arkadaşı Ersin B. ye ve Kendisine'de bir kaç parçanın isabet ettiğini fakat kendisinde fazla bir şey olmadığı için hemen yerde kanlar içinde yatan arkadaşı Ersin B. için olay yerine 112 ekiplerini çağıran Ahmet E. olay yerine çok kısa bir sürede gelen 112 ekiplerinin arkadaşına müdahale ettiklerini. İlk yapılan müdahalenin ardından önce Karamürsel devlet hastanesine buradan'da Gölcük devlet hastanesine sevk edilen Ersin B.'nin hayati tehlikesi olmadığı bildirildi.