Sahne Haberleri

Sahne Haberleri

Şehit ve gazi yakınları iftarda buluştu

Karamürsel ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü münasebetiyle şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen iftar programı duygusal anlara sahne oldu.

Karamürsel Beyaz Saray Düğün Salonu'nda unutulmaz anlar

Karamürsel Beyaz Saray Düğün Salonu'nda, Karamürsel'in sevilen isimlerinden Abdurrahman Menekşe, duygu dolu bir performans sergileyerek sahneye çıktı.

Yeniden Refah Partisi Ali Osman Aydın dedi

Yeniden Refah Partisi'nden Karamürsel Belediye Başkan Adayı Olarak Ali Osman Aydın Açıklandı

Doğan Çitil, ayrıştırıcı değil! Birleştirici güç olmak için geliyorum

Kaytazdere Belediye Başkanlığı için yaşanan ilginç gelişmeler, yerel siyaset sahnesinde dikkat çekiyor. Eski Belediye Başkanı Ali Kangal, görevi sürdürürken karşılaştığı bir dava nedeniyle başkanlıktan alınmış ve sonraki seçimlere katılımı engellenmişti.

Yerel seçimler yaklaşıyor, sürpriz başkanlar sahneye çıkıyor

Bölgemizde yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte Karamürsel Belediyesi, Altınova Belediyesi ve Kaytazdere Belediyesi için çok sürpriz isimler kadroları ile hazırlıklara başladılar.

Cengiz Kurtoğlu’ndan muhteşem konser

Cengiz Kurtoğlu’ndan muhteşem konser 4 Temmuz Karamürsel’in Kurtuluş Şenlikleri etkinlikleri kapsamında Karamürsel kordonda sahne alan Cengiz Kuruoğlu yıktı geçti

Karamürsel’deki konserinde düşen Emre Kaya sahnelere geri döndü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte sahneden inerken düşerek yaralanan ünlü Popçu Emre Kaya, yine sahnelerin tozunu attı. Hastaneden taburcu olur olmaz soluğu Manisa’da alan sanatçı, verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Hande Yener binlerce kişiyi doyasıya eğlendirdi

Hande Yener’den muhteşem konser Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101'inci yılı etkinlikleri kapsamında şarkıcı Hande Yener sahneye çıktı.  

Karamürsel'de mabadıyla flüt çalan Japon yine gündeme geldi!

1996 yılında Kocaeli Karamürsel Spor Salonunda bir Japon Sumo güreşçisi ile Ahmet Taşçı'nın güreşini izlemeye gelen seyirciler müsabaka öncesi sahneye eğlendirmek için çıkan Hideharu Egashira isimli Japon şovmenin yaptıkları yıllar geçse de unutulmamaya devam ediyor.

Yılların Özlemine Tahir Büyükakın son verdi

Haluk Levent’le yaz neşesi Kocaeli’nin 12 ilçesini kapsayarak vatandaşları kültür, sanat ve eğlenceyle buluşturacak yaz neşesi etkinliklerinde, Ece Seçkin ve Haluk Levent sahne alacak.  

Değirmendere'de festival zamanı

Değirmendere Fındık ve Kültür, Sanat Festivali 28 Temmuz 2019 Pazar günü yapılacak konserlerle gerçekleştirilecek. Ünlü Sanatçı Mehmet Erdem ve Melih Kahveci´nin sahne alacağı festivale Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer

Emirhan sonunda muradıma erdim dedi

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli mitinginde kendisi için ağlayan 13 yaşındaki Emirhan Soydan’ı sahneye davet etti. Erdoğan’a Emirhan’a sarılarak kendisinin birazdan ağlayacağını söyledi.

Edis 4 Temmuz'da Karamürsel'de

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılı münasebetiyle her yıl düzenlenen Kurtuluş Şenliklerinde bu yıl Edis sahne alacak.

4 HERSEK YAĞLI GÜREŞLERİ MUHTEŞEM OLDU

Büyük mücadelelere sahne olan 4. Hersek Yağlı Güreşleri sona erdi. Baş pehlivan kategorisinde rakibi Hüseyin Gümüşalan’ı zorlu mücadelenin ardından

4 Temmuz Şenliklerinde Eğlence

4Temmuz Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşu kapsamında düzenlenecek şenlik kapsamında sahne alacak şarkıcılar.

Polis arabasına patlayıcı madde atıldı.. Yaralılar var..

Saldırıda 2 polis yaralandı. Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, saldırının el yapımı patlayıcı ile yapıldığını, yaralanan 2 polisin durumunun iyi olduğunu bildirdi

AK PARTİ 15 YAŞINDA

Ağustos 2001'de siyaset sahnesine çıkan AK Parti, 8 seçimden zaferle ayrıldı. Bu süreçte zor günler de geçiren parti kapatılmayla karşı karşıya kaldı. Darbe girişimine de maruz kalan parti yıkılmadı.

Cengiz Küçükayvaz Ramazan Etkinliklerinde Sahne Aldı

Karamürsel Belediyesi Ramazan Etkinlikleri devam ediyor.

Fenerbahçe Galatasaray kupa maçı izle şifresiz : Ziraat Türkiye Kupası

FB-GS kupa maçı şifresiz izle, Ziraat Türkiye Kupası büyük derbiye sahne olacak, Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray Fenerbahçe kupa maçı saat kaçta başlayacak?

Bu çocuklar bir, HARİKA

Dün akşam Amiral İlk Okulu 1-F Sınıfı Öğrencilerinin, sergilediği müthiş bir gösteriye sahne oldu.Katılan aileler ve protokol üyelerini adeta büyüledi.

Derin Sahne ''Yağmur Yağıyor'' Oyunu Sahne Aldı

Karamürsel Derin Sahne Tiyatro Topluluğu tiyatro oyunu izleyicilerle buluştu.

İsmail Yıldırım inşaat Mühendisleri 61.yılı kutlamasına katıldı

İlimizde bulunan İnşaat Mühendisleri Odası kuruluşlarının 61. yıl dönümünü protokol üyelerinin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutladı. Gecede meslekte 40. ve 25. Yılını dolduran üyelere plaket takdimi yapıldı. BÜTÜN PROTOKOL HAZIR BULUNDU İnşaat Mühendisleri Odası, bu akşam kuruluşunun 61. yıl dönümü sebebiyle The Ness Otel’de Haldız İnşaat’ın sponsorluğunda geleneksel balo gecesi düzenledi. Gecede aynı zamanda meslekte 40. Yılını ve 25. Yılını dolduran meslektaşlara plaket ve onur belgeleri takdim edildi. Programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu KOÜ Rektörü Sadettin Hülagü, Mühendisler Odası Başkanı Tolga Ok, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, KOTO Başkanı Murat Özdağ, Mimarlar Odası Başkanı Arsal Arısal ve çok sayıda oda üyesi davetli katıldı. Gecede meslekte 40. ve 25. Yılını dolduran üyelere plaket takdimi yapılırken, gece sonunda ise şarkıcı Altay'ın sahne alacağı bildirildi.

SOYGUNCUNUN REHİNELERLE BANKADAN ÇIKMAYA HAZIRLANIYOR

Bu akşam saat 17:00 sularından Gölcük’ün en merkezi noktası, silahlı soygun girişimine sahne oldu.Yaklaşık 5 saatlik bekleyişin ardından soyguncunun istediği aracın Halk Bankasının önüne getirilmesi ile hareketlilik başladı. Bankanın önüne getirilen aracın kapıları açılarak soyguncunun yanındaki rehinelerle araca binmesi bekleniyor. REHİNELERDEN BİRİ HAMİLE Banka içerisinde 4 rehine var. Bunlardan ikisi kendisini bir odaya kilitledi. Öte yandan rehinelerden birisinin hamile olduğu ileri sürüldü. Soyguncuyla tek muhatap olan isim İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel. Özel Harekat timleri ve Müdahale timleri hazır bekletiliyor. Operasyonun amacı rehineleri ve soyguncuyu sağ ele geçirmek. Bu nedenle müdahale edilmek yerine soyguncu ikna edilmeye çalışılıyor.

OLAY YERİNDEN İLK RÖPORTAJ REHİNELER İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Bu akşam saat 17:00 saatlerin de Gölcük’ün en merkezi noktası, silahlı soygun girişimine sahne oldu. Halk Bankası Gölcük Şubesi’ne giren kişi ilk olarak içeride bulunan 7 kişiyi serbest bıraktığını ardından 8 kişiyi bir odaya kapattığı odaya kapatılan kişilerin odanın arka camından kaçarak kurtuldukları ve şuan içeride 2 kişinin kaldığı bilgisini veren banka çalışanları çok korktuklarını ve bir çok mesai arkadaşlarının sinir krizi geçirerek ağladığı bilgisi paylaşıldı.

SON DAKİKA GÖLCÜKTE REHİN ALINAN BANKACI KIZIMIZ KAÇMAYI BAŞARDI

Son dakika rehin alınan kızımız Gamze Ö. Bankadan kaçarak kurtulmayı başardı. Akşam saat 17:00 'da Gölcük’ün en merkezi noktası, silahlı soygun girişimine sahne oldu. Halk Bankası Gölcük Şubesi’ne, bankanın kapanma saatinde giren ve görgü tanıklarının silahlı olduğunu belirttiği bir kişi, banka soygunu girişiminde bulundu. Soyguncu içeriye girerek, banka çalışanları ve müşterileri rehin aldı.Banka çalışanlarından birinin karamürselli G.Ö. olduğu bilgisi paylaşıldı. Olayın duyulmasının ardından olay yerine pek çok ilçeden çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi

GÖLCÜKTEKİ BANKA SOYGUNUNDAN İLK VİDEO

Bu akşam saat 17:00 saatlerin de Gölcük’ün en merkezi noktası, silahlı soygun girişimine sahne oldu. Halk Bankası Gölcük Şubesi’ne, bankanın kapanma saatinde giren ve görgü tanıklarının silahlı olduğunu belirttiği bir kişi, banka soygunu girişiminde bulundu. Soyguncu içeriye girerek, banka çalışanları ve müşterileri rehin aldı. Olayın duyulmasının ardından olay yerine pek çok ilçeden çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

GÖLCÜKTE BANKA SOYGUNU REHİNELERDEN BİRİ KARAMÜRSELLİ

Akşam saat 17:00 'da Gölcük’ün en merkezi noktası, silahlı soygun girişimine sahne oldu. Halk Bankası Gölcük Şubesi’ne, bankanın kapanma saatinde giren ve görgü tanıklarının silahlı olduğunu belirttiği bir kişi, banka soygunu girişiminde bulundu. Soyguncu içeriye girerek, banka çalışanları ve müşterileri rehin aldı.Banka çalışanlarından birinin karamürselli G.Ö. olduğu bilgisi paylaşıldı. Olayın duyulmasının ardından olay yerine pek çok ilçeden çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

ADD Karamürsel Terörü Lanetledi

ADD Karamürsel Terörü Lanetledi Karamürsel Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Karamürsel Şubesi terörü lanetleyen basın açıklaması yaptı Ölü ve yaralı sayısını açıklanmıyor Karamürsel Atatürkçü Düşünce Derneği Karamürsel Şubesi terörü lanetleyen basın açıklamasını Karamürsel ADD Şube Başkanı Münteha Purut yaptı. Purut, yaptığı açıklamada şunlara yer verdi; ‘Başkent Ankara, tarihimizin gördüğü en büyük provokasyona sahne oldu. Demokrasi düşmanları, güçlükle ayakta duran birlik, kardeşlik ve barış ortamına tarihin en ağır darbesini indirdi. Ülkeyi bu ortama sürüklemede en büyük pay sahibi olanlar ölü ve yaralı sayısını açıklayamıyor. Doğru bilgi vermek isteyenlere de sansür uyguluyor. 97 vatandaşın öldüğü belirtiliyor 10 Ekim Cumartesi günü, Ankara’da, TMMOB (Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği), DİSK (Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu), KESK (Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu) ve TTB (Türk Tabipler Birliği) tarafından düzenlenen ve çok sayıda kuruluşun katıldığı “barış” mitingi kana bulandı.

Sarıkabadayı, Kocaeli Fuarında konser verecek

Son dönemin en çok dinlenilen ve sevilen pop müzik şarkıcısı ve söz yazarı Soner Sarıkabadayı, konser vermek üzere Kocaeli’de fuara geliyor. Kutsal Toprak ve Unuttun mu Beni gibi birçok albümle tanınan ve sevilen pop müzik şarkıcısı ve söz yazarı Soner Sarıkabadayı, konser vermek üzere Kocaeli Fuarı'na geliyor. Sarıkabadayı, Fuar Müdürlüğü’nün organizasyonu ile 22 Temmuz 2015 Çarşamba günü saat 21.00'de Fuar içi Güneş Sahnesinde sevenleriyle buluşmak için ilimizde olacak.