Şifre Haberleri

Şifre Haberleri

Hemen kontrol edin: Milyarlarca şifre internete sızdı!

Siber güvenlik analiz şirketi BGR; Gmail, Hotmail, LinkedIn ve Netflix gibi platformlara kayıtlı olan yaklaşık 3,2 milyar e-posta kimliği ve şifresinin bir siber korsan forumunda paylaşıldığını açıkladı.

Adım adım uzaktan eğitim: EBA şifresi alma ve yeni hesap oluşturma!

Türkiye genelinde uzaktan eğitim yarın itibarı ile başlayacak. Öğrenciler, MEB tarafından geliştirilen EBA ile uzaktan ve online eğitim görerek derslerinden geri kalmayacak.

Kocaeli'de fuhuş operasyonu !

Düzenlenen geniş çaplı operasyonda fuhuş çetesi çökertildi. Çetenin ise yakalanmamak aralarında kullandıkları şifreli kodlar deşifre edildi.

Twitter'dan kritik uyarı 'şifrelerinizi değiştirin' !

Sosyal medya platformu Twitter, kullanıcı şifrelerinin yanlışlıkla korumasız bir dosyaya aktarılması üzerine tüm kullanıcılara şifrelerini değiştirmeleri yönünde çağrı yaptı.

İstanbul koordineli 9 ilde polislere FETÖ operasyonu

İstanbul merkezli 9 ilde düzenlenen operasyonda, örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı alınan 19 eski emniyet mensubundan 12'si yakalandı.

Gündemi sarsacak açıklamalar: FETÖ gibi bir örgüt daha var!

FETÖ'nün devlet içindeki yapılanmasını ilk deşifre eden isim olan Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, FETÖ'nün çok gizli bir yapılanmasının daha olduğunu söyledi. İşte Detaylar

Fetö'nün Kaymakam Kadrosu Deşifre Edildi

FETÖ'nün mülkiye yapılanmasına yönelik soruşturmada itirafçı olan kaymakamlar imamı T.A. ifadesiyle tüm ağı deşifre etti.

FETÖ lideri, 'hero' kelimesini 15 Temmuz'dan önce

Fetullahçı Terör Örgütü üyelerinin özel önem verdiği 'hero' yazılı tişörtün, FETÖ lideri Gülen'in darbe girişiminden bir ay sonra özel bir şifre olarak ''hero'' kelimesini kullandığı öğrenildi.

Milyonlar İçin Kritik Uyarı !

Yazılım ve Güvenlik şirketi Bitdefender, yaz tatiline çıkmaya hazırlananlara, "Ücretsiz bir Wi-Fi ağında şifreler dışında daha önemli şeyleri kaybedebilirsiniz" uyarısı yaptı

Deşifre Oldular, Mutlaka Öğrenmelisiniz

Uyuşturucu kullanan çocukların, ailelerini şifreli kelimelerle kandırdıkları ortaya çıktı. İşte o kelimeler ve anlamları.

FETÖ'den Yeni Talimat "Şifreli Mesajlar"

İstihbarat birimleri, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in militanlarına "Dünyayı kendinize inandırın" talimatı verdiğini deşifre etti.

FETÖ'nün 'mahrem imamı' örgütün gerçek yüzünü anlattı ŞAŞIRTICI AÇIKLAMALAR

FETÖ'nün emniyetteki mahrem yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında itirafçı olan Hamdullah K, örgüte ilişkin önemli bilgiler verdi.

Akıllı telefon kullananlar bu haberi mutlaka okuyun

Siber güvenlik uzmanı Halil Öztürkci, uygulama marketlerinden indirilen uygulamalar hakkında uyarıda bulundu. Öztürkci, online bankacılıkta şifre işlemlerine

Şifreler çözüldü

FETÖ'nün emniyet ve diğer kamu kurumlarındaki yapılanmasının en büyük delili olan, gizli ve şifreli görüşme ağı ByLock kullanıcılarına yönelik operasyon düzenle

Muhsin Yazıcıoğlu cinayetinin şifreleri çözülüyor

Hafıza kartındaki Barnabas İncili kayıp BBP lideri merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun ailesinin 9 Ağustos’ta FETÖ için yaptığı suç duyurusunda, yeni iddialar içerdi.

Bakan'dan flaş açıklama: 180 bin şifrenin...

Çalışma Bakanı Müezzinoğlu, ByLock sistemine girmiş 180 bin kullanıcıdan henüz daha yarısının çözüldüğünü belirtti.

Onlar'da Deşifre Oldu 'Başçalan' ve 'Haramzade'

17-25 Aralık operasyonlarında Twitter'da 'başçalan' ve 'haramzade' ismiyle açılan iki hesaptan, FETÖ üyelerinin usulsüz olarak elde ettiği ses kayıtları yayınlanmıştı. O hesapların kimlikleri belli oldu.Kaynak: 'Başçalan' ve 'Haramzade' hesapları deşifre oldu!

Trt'den Şok Final Kararı!

EURO 2016 finalinde oynanacak Fransa - Portekiz maçı, anlaşma nedeniyle TRT'nin uydu yayınında şifreli olacak.

Fenerbahçe Galatasaray kupa maçı izle şifresiz : Ziraat Türkiye Kupası

FB-GS kupa maçı şifresiz izle, Ziraat Türkiye Kupası büyük derbiye sahne olacak, Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray Fenerbahçe kupa maçı saat kaçta başlayacak?

Galatasaray Fenerbahçe Maçını Canlı Şifresiz İzle

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi 19:30'da. Güvenlik nedeniyle ertelenen Galatasaray Fenerbahçe maçı şifresiz Lig TV'den nasıl izlenir?

ÖSYM 2015 LYS sonuçları açıklandı

2015 LYS sınav sonuçları, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklandı 13-14 ve 20-21 Haziran 2015 tarihlerinde yapılan 2015 Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçları, 30 Haziran 2015 tarihinde saat 17:15'de açıklandı. Adaylar, sınav sonuçlarını https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir. 2015 LYS SINAV SONUÇLARI-TIKLA ÖĞREN!