Şoför Haberleri

Şoför Haberleri

Ramazan'ın ilk gününde kan gövdeyi götürdü

Sabahın erken saatlerinde 4 Temmuz Mahallesi İnönü Caddesi'nde meydana gelen olayda, bir taksi durağının önüne araçlarını bırakan kişiler, taksi şoförü Şükrü Ç. tarafından uyarıldığı iddia edildi. 

Zam Taksimetrelere Yansıdı: Kısa Mesafe Ücreti Arttı

Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın Ulaşım Koordinasyon Merkezi'ne yaptığı zam talebi onaylandıktan sonra, taksimetre fiyatlarına zam yansıdı. Kısa mesafe ücreti 66 liradan 80 liraya yükseldi.

Kocaeli genelinde taksi ücretlerine zam geldi!

Kocaeli genelinde taksi ücretlerine zam yapıldı! Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili İbrahim Ateş, taksi ücretlerine yapılan zamı açıkladı.

Karamürsel'de korkutan kaza 2 hafif yaralı

Karamürsel Kızderbent Mahallesi'nde Erol Akkır, idaresindeki araç henüz bilinmeyen bir nedenle şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprüden aşağı uçtu. Çevredeki vatandaşların hemen müdahale etmesi ile araçtan çıkarılan baba ve oğlu olay yerine çağrılan ambulans ile Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Mustafa Gülbaş ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla yargılanacak

Karamürsel’de taksi şoförü Murat Karaca’yı tabanca ile başına ateş ederek öldüren Mustafa Gülbaş’ın (43) ‘Kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılanacağı, şartlı tahliye koşullarını da bozması nedeniyle ayrıca ceza alacağı belirtildi.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden şoför şarampole uçtu

Karamürsel Tepeköy'de patates ve soğan yüklü bir kamyonun şarampole yuvarlandığı ve 1 kişinin yaralandığı bilgisi verilmektedir. Kaza, Tepeköy Mahallesi Şafak Sokak'ta meydana gelmiştir.

Şoförler mi haklı ? Yoksa vatandaş mı ?

Özel Halk Otobüsü şoförleri, beklentilerin altında aldıkları zammın ve ücretsiz kartların acısını yolculardan çıkarmaya devam ediyor.

Acı haber şehit askerlerimiz var!

Şırnak-Uludere kara yolu, Balveren beldesi mevkinde askeri personel taşıyan bir otobüs şarampole devrildi. Sabah saatlerinde meydana gelen kazada 2 asker şehit oldu, 44 asker ve bir otobüs şoförü yaralandı. Kontrolden çıkan 73 FE 108 plakalı otobüsün şarampole devrildiği belirtildi.

Hafriyat kamyonu devrildi araç şoförü yaralandı

Karamürsel'de yürekleri ağızlara getiren kaza, hafriyat kamyonunun denildiğini gören vatandaşlar hemen yardıma koştu.

Karamürsel yolcu minibüsünde can pazarı alev alev yandı

Karamürsel'e yolcu taşıyan minibüs içerisinde bulunan yolcular ile seyir halindeyken birden alev aldı. Araçta can pazarı yaşanırken yolcular ve araç şoförü

İş arayanların dikkatine bu fırsat kaçmaz

En Az Lise Mezunu Olup Ehliyeti Olanlara İş Fırsatı! BDDK Şoför Alacak, İşte Şartlar Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından en az lise mezunu olup ehliyeti olanlara fırsat sağlayacak bir ilan yayımlandı.

Karamürsel Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nda Sevinç yeniden başkan seçildi

Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen kongreye, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, diğer ilçelerin oda başkanları ile üyeler katıldı.

Ambulans şoförünü bıçaklayıp dakikalarca dövdüler!

Sonunda buda oldu! Karamürsel’de akıllara durgunluk veren olay. Hasta yakınları, "Uzağa park ettin" diyerek ambulans şoförüne feci şekilde saldırdı!

Aracın çarptığı 33 yaşındaki yaya hayatını kaybetti

Karamürsel D-130 Karayolu İzmit istikametinden Yalova istikametine seyir halinde olan aracın çarptığı 33 yaşındaki otobüs şoförü Lokman K. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

MICIR YÜKLÜ KAMYON EVİN BAHÇESİNE UÇTU !

Karamürsel'de facia kıl payı atlatıldı. Mıcır yüklü bir kamyon evin bahçesine uçtu. Araçta sıkışan araç sürücüsü

Karamürsel’de feci kaza kamyon virajı alamayıp uçtu

Karamürsel’de dere yatağına uçan kamyonun şoförü uzun bir mücadele ardından güçlükle kurtarıldı.

Değirmendere'de odun yüklü kamyon devrildi!

Gece geç saatlerde meydana gelen olayda, odun yüklü kamyon toprak kayması sonucu devrildi.

Gülsüm Ekin halkımıza hizmet eden başımızın tacıdır

Karamürsel'de seçildiği günden bu yana yaptığı başarılı işlerle adından sık, sık söz ettiren Ak Parti ilçe kadın kolları başkanı Gülsüm Ekin ilçe halkına hizmet eden başımızın tacıdır diyerek ilçede fenomen olan otobüs şoförü Serkan Çetiner'e teşekkür etti.

KARAMÜRSEL BU GÜZEL ADAMI KONUŞUYOR

Yaptığı muhteşem hizmet ile sadece ilçede değil, Kocaeli genelinde adından söz ettiren Serkan Çetiner büyük takdir topladı.

KARAMÜRSEL’DE SERVİS MİNİBÜSÜ KAZA YAPTI 4 YARALI

Karamürsel’de servis minibüsü şoförü direksiyon hâkimiyetini kaybederek direğe çarptı. Kazada serviste bulunan kişiler yaralandı.

Kocaeli'de kan donduran olay ! Kanser hastalarının ilaçlarını sattılar !

Kocaelideki özel bir hastanede eczane teknikeri olarak çalışan A.K. onkoloji hastalarının tedavilerinde kullanılan ilaçları çaldı, Hastanede kurdukları çetenin diğer görevlisi hastanede şoförlük yapan İ.O.'ye verip, dışarı çıkarttı. Başka bir eczane teknikeri ile sattı.

KAHRAMAN ŞOFÖR HAYAT KURTARDI

Karamürsel’de meydana gelen olayda aracında fenalaşan yolcuyu fark eden Şakir Fazla fenalaşan yolcunun hayatını kurtardı.

Karamürselli kaptan büyük taktir topladı

Kocaeli’de halk otobüsünde yaşananlar “Yok böyle şoför”, “Yok böyle hizmet” dedirtti. Meslektaşımız Köksal Tüfekçioğlu’nun bizzat şahit olarak anlattıklarını okudukça siz de hak vereceksiniz.

Servis Şoförleri dikkat

Sapık yolcu otobüste bir genç kıza cinsel organını gösterdi !

İzmit Bayındırlık konutları toplu taşıma aracında meydana gelen olayda sapık bir adam cinsel organını genç bir kıza gösterdi, araç şöförü sapığı etkisiz hale getirdi.

Adem Sevinç güven tazeledi

Karamürsel Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Kongresi bu gün Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Geri geri gelen aracın altında kaldı, hayatını kaybetti!

Son Dakika, Gölcük Değirmendere’de, servis şoförlüğü yapan kişiye geri geri gelen bir araç çarptı.

Kocaeli'nde kahraman şoför, minik Ömer’i hayata döndürdü

Halk otobüsünde kalbi duran, dili boğazına kaçan 10 aylık erkek bebeğin hayatını, otobüs şoförü Hayrettin Şahin'in müdahaleleri kurtardı.

Gölcük yolunda korkunç kaza, sürücünün kolu koptu

Kullar Varyant Yolu’nda korkunç bir kaza meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre; İzmit yönünden Gölcük istikametine seyir halinde olan İran plakalı bir TIR

Karamürsel'de korkunç kaza 1 ağır yaralı

Kocaeli, Karamürsel D-130 Karayolu Anadolu Lisesi mevkinde henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybeden ticari araç şoförü beton bariyerlere çarptı.