Zam Yapıldı Haberleri

Zam Yapıldı Haberleri

Kocaeli genelinde taksi ücretlerine zam geldi!

Kocaeli genelinde taksi ücretlerine zam yapıldı! Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili İbrahim Ateş, taksi ücretlerine yapılan zamı açıkladı.

Karamürsel'de Berber Fiyatlarına Zam Yapıldı: İşte Yeni Fiyatlar!

Karamürsel'de faaliyet gösteren berberler, artan maliyetlere bağlı olarak fiyatlarını güncelledi. İşte berberlerin yeni fiyat tarifesi:

Karamürsel Şehir içi hattına yine zorunlu zam yapıldı!

Her geçen gün hız kesmeden artan yakıt fiyatlarının altında ezilen taşımacılık sektöründe zor günler yaşayan Minibüsçüler mecburi olarak zam yapmak zorunda kaldılar.

Kocaeli genelinde TAKSİLERE ZAM!

Kocaeli’de taksicilerin istediği oldu, taksi ücretlerine zam yapıldı   UKOME tarafından alınan karar kapsamında, taksi ücretlerine yaklaşık yüzde 25 oranında zam yapıldı.

Karamürsel şehir içi 2022 yeni fiyatlara geçildi

Ülke genelinde sürekli olarak üst, üste gelen yakıt zamları nedeni ile ayakta durmakta çok büyük sorun yaşayan yolcu taşımacılığı sektörüne küçükte olsa bir zam yapıldı.

DOĞALGAZ'A BÜYÜK ZAM

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK) doğal gaz fiyatlarına yüzde 14,90 zam yapıldığı bildirildi.

Başkan Büyükakın’dan çalışanlarına müjde

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş.'de çalışan işçilere ilk yıl yüzde 45, 2. yıl yüzde 12 oranında zam yapıldı. Anlaşmaya göre belediye işçisi 900 lira zam almış oldu.

OSmangazi köprüsünde fahiş fiyat ! Geçenler şaşırdı !

Devletin kendi işlettiği köprülere zam yapılmazken Osmangazi Köprüsü'nün otomobil geçiş ücreti 71 TL'den 103 TL'ye çıktı. Köprü ücretine yüzde 45 oranında zam yapıldı

Karamürsel'de Toplu Taşıma Ücretlerine Zam

Karamürsel'deki şehir içi ulaşımda kullanılan toplu taşım araçlarındaki ücret tarifelerine (01.08.2017) Pazartesiyi Salı'ya bağlayan gece itibariyle zam yapıldı.

Memura büyük müjde.Son dakika! Memur zammı kesinleşti...

Memurlar yılın ikinci zammını alacaklar. Bu rakam enflasyon farkı ile belirlenecek. Mayıs ayı enflasyon oranlarının açıklanmasıyla birlikte yılın ilk 5 ayı için yüzde 3.17 enflasyon farkı oluştu.

Sürücüler dikkat! Zam geldi

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS), otogaza 3 kuruş zam yapıldığını açıkladı.

Karamürsel’de ölüm ucuzladı, evlenmek zamlandı!

Karamürsel Belediyesi 2016 yılı bütçesi 30 milyon 500 TL olarak belediye meclis üyeleri tarafından onaylanarak yürürlüğe girerken, mezar ucuzladı, düğüne, imara, spora zam yapıldı..