16 Yaşındaki Genç Son Anda Kurtarıldı

Karamürsel Ereğli Mahallesinde Boğulma Tehlikesi: 16 Yaşındaki Genç Son Anda Kurtarıldı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel Ereğli Mahallesinde Boğulma Tehlikesi: 16 Yaşındaki Genç Son Anda Kurtarıldı

Karamürsel’in Ereğli Mahallesi’nde, 16 yaşındaki B.A isimli genç, yüzmek için girdiği denizde boğulma tehlikesi yaşadı. Çevredeki vatandaşların durumu fark ederek hemen sağlık ve polis ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine hızla sahil güvenlik ekipleri ulaştı. Ekipler, boğulma tehlikesi geçiren B.A'yı denizden çıkardı ve gerekli ilk müdahaleyi yaptı.

Çevredekilerin Dikkati Hayat Kurtardı

Olay, Karamürsel’in Ereğli Mahallesi’nde denizin dalgalı olduğu bir günde meydana geldi. 16 yaşındaki B.A, yüzmek için girdiği denizde akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçirdi. Çevredeki vatandaşların dikkati sayesinde fark edilen durum, hemen yetkililere bildirildi. Sahil güvenlik ekipleri hızla olay yerine gelerek B.A'yı denizden çıkardı. İlk müdahale sahilde yapıldıktan sonra genç, sağlık ekiplerine teslim edildi.

Sahilde Panik Anları

B.A.'nın denizde boğulma tehlikesi yaşadığı anlarda, sahilde bulunan vatandaşlar büyük bir panik yaşadı. Olayı görenler, sahil güvenlik ekiplerinin hızlı müdahalesiyle biraz olsun rahatladı. B.A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu ve tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Yetkililerden Uyarı: Dalgalı Denize Dikkat

Olayın ardından yetkililer, denizde yüzerken özellikle dalgalı zamanlarda dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Sahil güvenlik yetkilileri, deniz şartlarının tehlikeli olabileceğini ve yüzme bilmeyenlerin veya gençlerin çok fazla kıyıdan uzaklaşmaması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, denizde güvenliği sağlamak adına sahil güvenlik ekiplerinin sürekli devriye gezdiği ve acil durumlarda hızlı müdahale için hazır bulunduğu belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN