Bölgesel

Bölgesel Haberleri

Marketlerin etiket ve kilo kurnazlığına dair şikayetler artıyor!

Marketlerin etiket ve kilo kurnazlığına dair şikayetler artıyor! Vatandaşlar, rafta gördükleri fiyatla kasada karşılaştıkları fiyatın farklı olduğunu belirterek denetimlerin artırılmasını istiyorlar.

İsmail Yıldırım'ın gider ayak verdiği ihale gündeme bomba gibi düştü

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın görevini bırakmasına günler kala, sadece tek bir firmanın katıldığı ihale büyük tartışmalara neden oldu.

Karamürsel'de 4 Milyon TL'ye Satılık Tarla

Karamürsel'de bulunan Akçat Mahallesi'nde yer alan 13,837 metrekarelik bir tarla, 4 milyon 177 bin 698 TL muhammen bedel ile satışa çıkarıldı. Karamürsel Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından ilan edilen satış, 10 Nisan Pazar günü saat 10.28'de gerçekleşecek.

Selda Yavuz, Karamürsel halkını yalnız bırakmıyor

Vali Seddar Yavuz'un talimatları doğrultusunda, ilimizde Ramazan ayında darda olan kimse kalmaması için Vali Yardımcıları ve ilçe Kaymakamları dahil olmak üzere hane ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam ediliyor.

Mehmet Akdeniz, Ramazan geleneğini bozmadı

Karamürsel Turizm Derneği Başkanı Mehmet Akdeniz, geleneksel hale getirdiği ramazan ayı boyunca simit dolması ve gazoz ikramını bu yıl da sürdürüyor.

Celal Şengör, önemli açıklamalarda bulundu!

Olası deprem sadece İstanbul'u değil bölgede ciddi yıkıma yol açabilecek kadar güçlü olabilir.

Özcan Dağlı tam destek ile güven tazeledi

S.S.Altınova-Kaytazdere Kamyoncular Kooperatifi'nin Olağan Genel Kurulu, 10 Mart 2024 Pazar günü saat 12.00'de kooperatif binasında gerçekleşti.

Oluklu'da 3 Milyon TL Değerinde arsa icradan satılık

Karamürsel Oluklu Mahallesi'nde bulunan 638 metrekarelik arsa, 3 milyon 193 bin 750 TL muhammen bedelle satışa çıkarıldı.

Olası Marmara depremi için alınacak ulaşım önlemleri

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Halit Özen, İstanbul'da olası bir depremde ulaşım alanında alınacak önlemlere ilişkin değerlendirmede bulundu.

Zam Taksimetrelere Yansıdı: Kısa Mesafe Ücreti Arttı

Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın Ulaşım Koordinasyon Merkezi'ne yaptığı zam talebi onaylandıktan sonra, taksimetre fiyatlarına zam yansıdı. Kısa mesafe ücreti 66 liradan 80 liraya yükseldi.

Karamürsel Belediyesi, İşyeri ve Tarla Kiralama İhalesi Duyurusu

Karamürsel Belediye Başkanlığı, ilçede bulunan 2 işyeri ve 1 tarlayı kiraya vermek üzere ihale düzenleyecektir. İlgili duyuru şu şekildedir:

Alp Anadolu Lisesi'nden muhteşem Yeşilay Haftası Programı

Karamürsel ilçesinde, Yeşilay Haftası dolayısıyla bir program düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karamürsel Alp Anadolu Lisesi tarafından Kaymakam Hikmet Özbağçı İlkokulu'nda gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

KOCAELİ VALİLİĞİ DUYURDU

Kocaeli Valiliği, resmi sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla, 11 Mart 2024 Pazartesi itibariyle mesai saatlerinde değişikliğe gidildiğini duyurdu. Valilik tarafından yapılan duyuruya göre:

1 Mart Vapur Faciası Şehitleri Karamürsel'de dualar ile Anıldı

Karamürsel Vapur İskelesi meydanında düzenlenen törenle, 1 Mart 1958 tarihinde İzmit-Karamürsel arasında sefer yapan Üsküdar Vapuru'nun İzmit Körfezi'nde fırtınaya yakalanarak batması sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlar anıldı.

Büyük acının üzerinden 66 yıl geçti

Türkiye'nin denizcilik tarihine kara bir leke olarak kazınan 1 Mart 1958 tarihinde yaşanan Üsküdar Faciası, hâlâ hafızalarda canlılığını koruyor.

Kocaeli genelinde taksi ücretlerine zam geldi!

Kocaeli genelinde taksi ücretlerine zam yapıldı! Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili İbrahim Ateş, taksi ücretlerine yapılan zamı açıkladı.

Yunus Emre Katı, Olgun Ailesi için taziye mesajı yayınladı

Karamürsel DEVA Partisi belediye başkan adayı Yunus Emre Katı, bir taziye mesajı yayınladı.

Ahmet Çalık, Olgun Ailesi için bir taziye mesajı yayınladı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, bugün aramızdan ayrılan Ferhat Olgun için bir taziye mesajı yayınladı.

Halıdereli Mustafa Kendini Başından Vurdu

Gölcük'e bağlı Halıdere Mahallesi'nde ikamet eden Mustafa Eraydın, Sakarya'nın Arifiye ilçesi 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yerinin bahçesinde arkadaşlarıyla şakalaşırken kendini vurdu.

Toplam 3056 haber.