Bölgesel

Bölgesel Haberleri

Çalık'tan yeni başkana ziyaret

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye başkan adayı Ahmet ÇALIK, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretinde yeni başkan olan Ahmet ÇETİN'e hayırlı olsun dedi. 

YİNE DEPREM!

5 gün önce Bursa Mudanya, bu akşam Yalova Çınarcık. Türkiye’nin gerçeği olan deprem, çevremizdeki vilayetleri sallamaya devam ediyor  

Osmangazi Köprüsü'nde artan intiharlar dikkat çekti

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde bir limana ceset vurdu. Cesedin geçtiğimiz gün Osmangazi Köprüsü’nden atlayan kişinin cesedinin limana vurduğu tahmin edildi.

Karamürsel'de deniz katlediliyor!

Karamürsel'de deniz katlediliyor! Mahalle sakinleri fark etti, soruşturma başlatıldı Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde kirlilik ve mazot kokusu şikayetiyle ilgili incelenmek üzere denizden numune alındı.

111 kilo Metamfetamin yakalandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından, alınan duyum ve yapılan takip sonucu düzenlenen operasyonda 111 kilo 400 gram metamfetamin ele geçirilirken, 5 kişi gözaltına alındı.  

Kocaeli geneli için dondurucu soğuklar geliyor!

Dondurucu soğuklar geliyor! Kocaeli için kar uyarısı Meteoroloji ve uzmanlardan peş peşe uyarı geldi. Sıcaklıklar bir anda 10-11 derece birden düşecek., Kocaeli, Ankara, Bolu, Bursa için kar alarmı verildi.

Hakan Sağdıç'tan iyi haber geldi!

Karamürsel Kent Konut yöneticisi ilçenin sevilen siması Hakan Sağdıç sitede faaliyet gösteren marketçi tarafından bıçakla ağır yaralanan Sağdıç'tan iyi haber var.

Osmangazi Köprüsü’nden bir kişi denize atladı

Körfez'in iki yakasını birbirine bağlayan Osmangazi Köprüsü’nde bir kişi denize atladı. Ekipler arama çalışması başlattı.

RES için 25 Aralık’ta ÇED toplantısı var!

Karamürsel RES için 25 Aralık’ta ÇED toplantısı var! Karamürsel’de yeni bir RES projesi için daha hazırlıklar başlamıştı.

Karamürsel'de 7788 m² tarla mahkemeden satılık    

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/11 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

İhsaniye Barajının açılışını Recep Tayyip Erdoğan yapacak

Karamürsel İhsaniye Barajı bugün gerçekleştirilecek resmi törenle saat 14.00’te açılacak. Barajın açılış törenine telekonferans yöntemiyle online olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

SEDAŞ KIŞ GÜNÜ NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR ?

Karamürsel'de havaların soğuması ile art arda yapılan elektrik kesintisi vatandaşı canından bezdirdi. Bir çok vatandaş açma ve kapa paraları verilmeyen hizmet ve zamanında yapılmayan bakımlardan dolayı yaşadıkları sorunların gündeme getirilmesi için gazetemize ulaştı.

Karamürsel'de Aras Kargo rezaleti!

Karamürsel Aras Kargo ilçe halkını canından bezdirdi. Karamürsel Aras Kargo müşterilerini mağdur etmeye devam ederken genel merkezin olan bitene ve şikayetlere aldırış etmemesi ise bu kadarına pes doğrusu dedirtiyor.

Karamürselli Sibel'in ölümünde detaylar ortaya çıktı

Sibel'in ölüm olayında zanlı suçlamaları kabul etmedi: "O sırada silah patladı, ben korkudan bayıldığını düşündüm” İzmit'te 4 Aralık günü Sibel Kayman’ın silahla vurularak hayatını kaybetmesi üzerine şüpheli olarak gözaltına alınan

Karamürsel’de RES’e karşı komisyon kuruldu!

Karamürsel’e bağlı Fulacık ve Kızderbent Mahallelerinde kurulması planlanan Rüzgar Enerji Santralini istemeyen mahalle sakinleri komisyon kurdu.  

Kocaeli valiliği ve meteoroloji art arda uyardı!

Kocaeli Valiliği, 8 Aralık 2023 Cuma günü Kocaeli'nde etkili olması beklenen kuvvetli rüzgara karşı vatandaşları uyardı.  

Seçime aylar kala bu acele nedir ?

Önce Cengiz Enerji, ardından Galata Wind, şimdi ise Daven Enerji... Karamürsel, rüzgar türbini projelerinin paratoneri oldu. İki firmanın ardından Daven Enerji de Kandıra’ya RES kurmaya hazırlanıyor.

Sahipsiz Karamürsel'de çarşının göbeğinde ağaç katliamı yapılıyor!

Karamürsel merkezde yol genişletme çalışması adı altında gencecik ağaçların katledilmesi çevredeki vatandaşların büyük tepkisine neden oldu.

Son dakika 5.1 büyüklüğünde deprem oldu

SALLANDIK! Kocaeli'de hissedildi Kocaeli'de de hissedilen bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Bursa Gemlik, büyüklüğü 5,1 olarak açıklandı.  

Toplam 3082 haber.