Karamürsel öğrenci yurdunda yangın

Karamürsel Dereköy mahallesinde devlet öğrenci yurdunun lojman tarafında çıkan yangın büyük panik yarattı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

 

Karamürsel Dereköy Mahallesi'nde bulunan devlet öğrenci yurdunun lojman tarafında yangın çıktı, yangın paniğe neden oldu. Akşam saatlerinde meydana gelen olayda, çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi kısa sürede olay yerine sevk edildi.

Yurt yönetimi, yangın çıkan bölümü hızla boşaltırken, herhangi bir öğrencinin yaralanmadığı bildirildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, tamamen kontrol altına alındıktan sonra detaylı bir inceleme başlatılacağı ifade edildi.

 1 kişi dumandan etkilendi.Dereköy Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi'ndeki Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Gazanfer Bilge Kız ve Erkek Öğrenci Yurdu lojman binasının 1. katında bilinmeyen nedenle yangın çıktı.Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.Dumandan etkilenen personel V.S, sağlık görevlilerince Karamürsel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

 

AHMET ÇALIK HEMEN KYK YURDUNA GİDİP BİLGİ ALDI

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye başkan adayı Ahmet Çalık,  yangının bilgisini alır almaz ekibi ile birlikte öğrencilere destek olmaya gitti. Olay yerinden bilgi paylaşan Çalık," Gazanfer Bilge Öğrenci Yurdu lojmanında çıkan yangından etkilenen yurt personelimizin üzüntülerini paylaşıyoruz. Can kaybının yaşanmamış olması üzüntümüzü biraz da olsa hafifletti. Hepimize büyük geçmiş olsun." dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN