Teknolji

Teknolji Haberleri

Elektrikli Araçlar İçin 5 noktada 14 Şarj İstasyonu Hizmette

Elektrikli Araçlar İçin 5 noktada 14 Şarj İstasyonu Hizmette

Coinpara.com Kripto Para Saklama Ve Cüzdan Hizmetleri

www.coinpara.com Kripto Para Saklama Ve Cüzdan Hizmetleri Alanında Dünya Lideri BitGo Ile Dijital Varlıklarınız, Türkiye’de Kurulu Veri Merkezlerinde Çalışan Sistemlerimiz Ile Tüm Verileriniz, Güven Altında Yüksek Performans Coinpara'da Tek Tuş Ile Alım Yapabilme Imkanı Sağlayan, Saniyede Binlerce Işlem Adedine Ulaşabilen Yüksek Performanslı Platform Altyapısı

Karamürsel ve Gölcük'te kodlama atölyesi açılacak

Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 99’uncu kuruluş yıldönümünde 99 okula daha KODELİ Robotik Kodlama Atölyesi kurulumu yapılacak.

Telefondan internet paylaşımı paralı olacak

Ev internetinde adil kullanım kotası kaldırıldı, mobil internet paketini paylaşmak ise ücretli hale getiriliyor.

Türk Telekom'dan büyük zam ! İnternet Sağlayıcılara %60 ZAM!

Türk Telekom diğer operatörlere, üstelik zorunlu olarak sunduğu hat kiralama bedelinde fahiş zam talebinde bulundu. Karar onaylanırsa kullanıcı da zamlı internetten etkilenecek.

TAKOZ Telefonlarınızı Atmayın !

Artık eski diye yanından dahi geçmediğimiz, 'takoz' olarak adlandırdığımı cep telefonları artık kıymete biniyor. Bu telefonların içerisinde yer alan bir parçadan üretilen şey akıl alır gibi değil.

Yeni nesil sanal ortam hastalığı çığ gibi büyüyor

Stalklamak, stalker.Nedir bu stalklamak ve stalker dedikleri şey? Sosyal medya hayatımızda giderek daha fazla yer tutuyor.

Büyük saldırı başladı: Dünya tehlike altında ! Modeminizi hemen kapatıp açın!

Global bilgi güvenliği kuruluşu ESET, internet bağlantımızı sağlayan modemlerin yeni bir küresel tehditle karşı karşıya bulunduğunu duyurdu. Ev ve ofislerdeki yüzbinlerce modem, VPNFilter adlı zararlı yazılım tarafından tehdit ediliyor.

Twitter'dan kritik uyarı 'şifrelerinizi değiştirin' !

Sosyal medya platformu Twitter, kullanıcı şifrelerinin yanlışlıkla korumasız bir dosyaya aktarılması üzerine tüm kullanıcılara şifrelerini değiştirmeleri yönünde çağrı yaptı.

Dostuyla birlikte kocasını öldürdü

İzmit Alikahya Atatürk Mahallesinde ikamet eden Hüsnü Güntaç (42) isimli şahsın yakınları, 7 Kasım 2017 günü polis merkezine giderek kendisinin bir süredir kayıp olduğunu belirtti.

Milyonlar İçin Kritik Uyarı !

Yazılım ve Güvenlik şirketi Bitdefender, yaz tatiline çıkmaya hazırlananlara, "Ücretsiz bir Wi-Fi ağında şifreler dışında daha önemli şeyleri kaybedebilirsiniz" uyarısı yaptı

Telefonunuzu Mutlaka 48 saat içerisinde kapatın

Akıllı telefon kullanıyorsanız 48 saat içinde telefonunuzu mutlaka kapatmanız gerekiyor. ayrıntılar haberimizde

Tartışılacak Facebook iddiası

Facebook'un ilerleyen dönemlerde insanların duygularını öğrenmek ve bu duyguları kullanmak adına kullanıcılardan izinsiz olarak kameralarına erişim sağlayacağı iddia edildi.

Twitter’dan kullanıcılara önemli uyarı

Twitter gizlilik politikasını güncellediğini ve yeni kuralların 18 Haziran 2017 tarihinden itibaren yürürlüğe gireceğini açıkladı.

Dikkat! Bunu yapanın interneti 6 ay yavaşlatılacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca telif haklarına yönelik hazırlanan yasa taslağında....

İnternet neden kesildi? Cep Telefonları İnternetsiz Kaldı

Cep telefonlarında internet bağlantıları bu akşam saatlerinde kesildi. Turkcell kullanıcılarını etkileyen kesinti nedeniyle sosyal medyada yorum yağdı.

Son Dakika WhatsApp çöktü

Dünyaca ünlü popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'a bir süredir erişim sağlanamıyor.

TSK'dan izin çıktı, artık herkes kullana bilecek

TSK'dan izin çıktı, artık bütün vatandaşlar kullana bilecek.

Haberler korkutucu! Facebook ve Instagram kullanıyorsanız...

Son dakika! Son yıllarca büyük hız kazanan sosyal medya reklamları bazen tuzak olabiliyor. Facebook, Instagram ve Twitter'da dolandırılmayın...

Toplam 50 haber.