Reklam

Reklam Haberleri

URSTUR her geçen gün büyümeye devam ediyor

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana her geçen gün büyümeye devam eden URSTUR artık bölge genelinde bir marka haline geldi.

URSTUR her geçen gün büyümeye devam ediyor

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana her geçen gün büyümeye devam eden URSTUR artık bölge genelinde bir marka haline geldi.

Ahmet Çalık'ın Kurban bayramı mesajı

Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi il başkan yardımcısı Ahmet Çalık'ın Kurban Bayramı mesajı.

Pizza  Piece Gölcük'te açıldı

Pizza  Piece Gölcük Şubesi Ergün Demirbaş ve Cem Köri tarafından açıldı.

KURUMSAL FABRİKADA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE İŞÇİ ALINACAK

İzmit Alikahya'da Otomotiv fabrikasının boyahanesinde çalıştırılmak üzere temizlik personelleri alınacaktır. Çalışmak isteyen kişiler için servis mevcuttur. Çalışmayı düşünen kişilerin 21 ile 40 yaşı arasında olması, askerlik hizmetini tamamlamış bulunması ve vardiyalı çalışabilmesi gerekmektedir.

ŞANLI KUMAŞ KARAMÜRSEL’DE AÇILDI

Karamürsel halkını en kaliteli ve en uygun fiyatlı kumaşlar ile buluşturmak için Şanlı Kumaş açıldı.

BAYAN PERSONELLER ALINACAK

Firmamızda istihdam etmek üzere, Bayan personeller alınacak

Karamürsel'de Go Petrol açıldı

Özgün yapısı, yüksek ürün ve hizmet kalitesi ile Türkiye akaryakıt sektöründe yeni bir dönem başlatan yeni nesil GO Petrol istasyonu Karamürsel'de hizmete açıldı.

Karamürsel'de Go Petrol açılıyor

Özgün yapısı, yüksek ürün ve hizmet kalitesi ile Türkiye akaryakıt sektöründe yeni bir dönem başlatan yeni nesil GO Petrol istasyonu Karamürsel'de hizmete açılıyor.

Karamürsel'de kurbanlıkta tek adres

Karamürsel'de Kurbanlık Farm Aytaşından Alınır.

Karamürsel Tv Haziran ayında yine bölgenin en çok okunan gazetesi

Yalova ve Kocaeli bölgesin'de yaptığı haberler ile büyük ilgi gören www.karamursel.tv Haziran ayında yine yaptığı haberler ile zirveyi kimseye bırakmadı.

Bir asra yaklaşan lezzet; Zeynel Muhallebicisi

1925 yılından gelen lezzet. Zeynel Muhallebicisi büyüme atağına kalktı. Ankara ve İstanbul’da 22 şubesi bulunan Zeynel Muhallebicisi şubelerini 35’e çıkartmak için atağa kalktı.

ACİL ELEMAN ARANIYOR

Karamürsel'de faaliyet gösteren iş yerimizde çalıştırılmak üzere personeller alınacaktır.

Karamürsel'de büyük ihale

Karamürsel'de geçtiğimiz günlerde Karamürsel Belediyesi tarafından ihaleye çıkan ve daha sonrasında sessiz sedasız ital edilen iş yeri tekrar ihaleye çıkıyor.

Karamürsel tv Mart ayında yine zirvede

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana tarafsız ve ilkeli haberciliği ile her geçen gün hiç durmadan ilerleyen www.karamursel.tv haber sitesi, Mart ayı sonu gelen raporlar ile belirlediği bölgede yine lider oldu.

Karamürsel Eleman İlanı

Paşalar cağ kebap'ta çalışmak üzere tecrübeli bay veya bayan garsonlar alınacaktır. Müracat edecek kişilerin 20 ile 30 yaş aralığında olması gerekmektedir.

Toplam 39 haber.