Jandarma

Jandarma Haberleri

Karamürsel'de Yapılan Operasyonda Çok Sayıda Madde Ele Geçirildi!

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, Uyuşturucu Suçları ile Mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonla Gebze ve Karamürsel ilçelerinde önemli bir başarı elde etti.

Karamürsel Akçat mahallesinde ev yangını

Karamürsel'de çıkan yangında bir ev cayır cayır yandı. Ayrıntılar Karamürsel.tv

Sigara fabrikası kurmuşlar!

Karamürsel Jandarma ekipleri tarafından yapılan baskında adeta bir üretim tesisi kurarak sigara üretimi yapan kişilere baskın düzenlendi.

Karamürsel'de korkutan kaza 2 hafif yaralı

Karamürsel Kızderbent Mahallesi'nde Erol Akkır, idaresindeki araç henüz bilinmeyen bir nedenle şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprüden aşağı uçtu. Çevredeki vatandaşların hemen müdahale etmesi ile araçtan çıkarılan baba ve oğlu olay yerine çağrılan ambulans ile Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

İŞTE SİLAH ARKADAŞI BÖYLE OLUNUR

Antalya Size Özel Eğitim Merkez Komutanlığı, 1994-1996 yılları arasında askerlik yapan arkadaşlarımızla geleneksel devre toplantısını bu yıl Ankara Çubuk ilçesi, Kışlacık belediye tesislerinde gerçekleştirdi.

Jandarma Kıdemli Üsteğmen Burhan Demir'in tayini çıktı

Karamürsel'e geldiği günden bu yana çok büyük başarılara imza atan ve adeta jandarmanın varlığını her yerde hissettiren başarılı isim Jandarma Kıdemli Üsteğmen Burhan Demir, yeni yapılan atalar nedeni ile Başiskele Jandarma komutanı olarak atandı. İlçe genelinde genç yaşına rağmen gerek kişiliği, gerekse çalışkanlığı nedeni ile sevilen Demir, ekibi ile birlikte arkasında büyük başarılar bıraktı.

Roma dönemine ait lahit parçası ile 7 kişi yakalandı

Karamürsel ilçesinde düzenlenen operasyonda Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen lahit parçası ele geçirildi, olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

Dikkat Jandarma çıkabilir! Jandarma ekiplerinden büyük başarı

4 ilçede düzenlenen operasyon sonucu 80 gram skunk, 446 kök kenevir, 59 gram esrar, 7 gram metamfetamin, 25 adet sentetik ecza ele geçirildi.

Karamürsel Jandarma bir torbacı daha yakaladı

Karamürsel Jandarma ekipleri uyuşturucu ve satıcılarına adeta savaş açtı. Son olarak torbacılık suçundan ceza alan firari şahıs Karamürsel Jandarma ekipleri tarafından paketlenip ceza evine teslim edildi. Bölgemizde sizlerde küçük yaşta çocuklarınızın, akrabalarınızın, yakınlarınızın uyuşturucu ve diğer suçlara bulaşmasını engellemek isterseniz hiç bir şahsi bilginizi paylaşmadan ihbarda bulunun.

Karamürsel Jandarma hız kesmiyor! Aranan şahıs yakalandı

Karamürsel’de aranan hükümlü yakalandı Karamürsel'de kasten yaralama suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.  

Kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

Karamürsel'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı.

Karamürsel jandarma yine şov yaptı

Çeşitli Miktarda Uyuşturucu Ele Geçirildi: 1 Gözaltı     Karamürsel'de çeşitli miktarda uyuşturucunun ele geçirildiği operasyonda 1 şahıs gözaltına alındı.

Altınova Tersaneler Bölgesi'nde skandal 200

Altinova Tersaneler bölgesinde yedikleri yemek nedeni ile zehirlenen yaklaşık 200 kişi Altınova, Karamürsel ve Yalova'daki hastanelere sevkedildi.

Yalakdere mahallesinde yakalandı

Karamürsel Jandarma ekipleri ilçe genelinde kuş uçurmuyor

Karamürsel-Gölcük-Gebze büyük operasyon

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca; kaçakçılıkla mücadele kapsamında, 19 Mayıs 2023 tarihinde Gölcük, Karamürsel ve Gebze İlçelerinde icra edilen operasyonlar neticesinde

Her yerde aranıyordu! Karamürsel'de yakalandı

Karamürsel ilçesinde, hakkında 15 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

Karamürsel Jandarma göz açtırmıyor

Karamürsel Jandarma suç ve suçluya göz açtırmamaya devam ediyor. Özellikle son zamanlar art arda yaptığı operasyonlarla büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Met, silah, mermi, esrar ve hassas terazi yakalandı

Karamürsel ilçesinde ikamet eden bir şüphelinin evine operasyon düzenledi. Yapılan aramada, 500 gram esrar, 10 gram met amfetamin, 2 ruhsatsız tabanca, 87 tabanca fişeği, hassas terazi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ve 2 sikke ele geçirildi.

Toplam 65 haber.