Karamürsel'de Yapılan Operasyonda Çok Sayıda Madde Ele Geçirildi!

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, Uyuşturucu Suçları ile Mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonla Gebze ve Karamürsel ilçelerinde önemli bir başarı elde etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

 

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, Uyuşturucu Suçları ile Mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonla Gebze ve Karamürsel ilçelerinde önemli bir başarı elde etti. Mülki sınırlar içerisinde gerçekleştirilen operasyon neticesinde, uyuşturucu madde ticaretine yönelik çeşitli malzemeler ele geçirildi.

Operasyonda toplam (1200) gram skunk, (169) gram esrar maddesi, (3) kök skunk bitkisi, (12) gram kenevir tohumu ele geçirildi. Ayrıca, operasyon kapsamında (1) adet portatif kabin, (82) adet nem cihazı, (1) adet nem ölçme cihazı, (1) adet ısı ve ışık cihazı, (1) adet havalandırma cihazı, (1) adet Ph ölçer, (1) adet hassas terazi, (2) adet ışık ölçüm cihazı, (4) adet uyuşturucu kullanma aparatı ve (2) adet uyuşturucu öğütme aparatı da ele geçirilen malzemeler arasında yer aldı.

Operasyon kapsamında yakalanan (2) şüpheli şahıs hakkında adli tahkikata başlanılmıştır. Jandarma ekipleri, uyuşturucu ile mücadelede kararlılıkla çalışmalarına devam ederken, bu tür operasyonlarla bölgede güvenliği sağlama konusundaki kararlılıklarını sürdürüyor.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, halkın güvenliği ve kamu düzeninin sağlanması adına yürütülen bu tür operasyonların devam edeceğini belirtti. Kamuoyu, uyuşturucu ile mücadelede jandarma ekiplerine destek olmaya çağrılıyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN