Fatih Erbaş, Emlak Sektöründeki Başarılarına Bir Yenisini Ekliyor!

Karamürsel'in Gururu Fatih Erbaş, Emlak Sektöründeki Başarılarına Bir Yenisini Ekliyor!

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel'in tanınmış ailelerinden Erbaş ailesinin girişimci iş insanı oğlu Fatih Erbaş, genç yaşına rağmen emlak sektöründeki büyük başarılarına bir yenisini ekliyor. Uzun bir süredir İstanbul'da edindiği deneyim ve başarılarıyla tanınan Erbaş, 2021 yılında emlak sektöründeki başarı hikayesini memleketi Karamürsel'e taşıdı.

Genç iş adamı, Karamürsel merkezde açtığı yeni şube ile emlak sektöründe çıtayı yüksek bir noktaya taşıyarak ilçede profesyonel bir işletmenin kapılarını halka açtı. Erbaş, ilçe ve bölge genelindeki uzman ekibiyle büyük başarılara imza atarak adını duyurdu.

Fatih Erbaş'ın emlak sektöründeki başarılarına bir yenisini eklemeye hazırlandığı müjdesi geldi. Erbaş, bölgedeki artan talep ve ilgiden dolayı 3 Şubat 2024 tarihinde Saat:14:00 da  ikinci ofisini açmaya karar verdi. Açılış, Fatih Mahallesi Galip Eronoğlu Caddesi Zeray Perla sitesi No:16/A Başiskele adresinde gerçekleşecek.

Tüm Karamürselliler, bu önemli açılışa davetlidir. Açılış etkinliği, bölgedeki emlak sektörüne yeni bir soluk getirecek ve vatandaşlara daha geniş bir hizmet ağı sunacak. Fatih Erbaş, bu yeni adımıyla bölgeye ekonomik katkı sağlamaya ve iş dünyasında genç girişimcilere ilham vermeye devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN