Karamürsel'de korku dolu anlar!

Karamürsel'de yaşanan olay, adeta yürekleri ağızlara getirdi. Karamürsel Kayacık mahallesinde polis ekiplerinin şüphelenerek dur ihtarında bulunduğu 41 ART 315 plakalı araç, içinde bulunan S.T ve Ö.Z isimli kişilerin kaçmasıyla başladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel'de yaşanan olay, adeta yürekleri ağızlara getirdi. Karamürsel Kayacık mahallesinde polis ekiplerinin şüphelenerek dur ihtarında bulunduğu 41 ART 315 plakalı araç, içinde bulunan S.T ve Ö.Z isimli kişilerin kaçmasıyla başladı. Polis ekiplerinin kararlı takibi ve yoğun kovalamacası yakalanmalarına neden oldu. Bu kovalama, güvenlik kameralarına da yansıdı, adeta gerilim dolu bir film sahnesini andırdı.

Kovalama sırasında şahısların kaçışı esnasında park halinde bulunan araçlara çarpmaları, durumu daha da tehlikeli bir hale getirdi. Ancak, polis ekipleri bu riskli duruma rağmen kararlılıkla müdahale etti ve şahısları durdurmayı başardı. Araçlarında yapılan aramada uyuşturucu madde (MET) bulunması, olayın vahametini bir kez daha ortaya koydu.

Şahıslar, Karamürsel Emniyeti'ne götürülerek ifadeleri alındı. Ancak, nöbetçi savcının talimatıyla serbest bırakıldıkları bildirildi. Bu kararın gerekçesi ve alınan önlemler hakkında detaylı bilgi verilmedi. Ancak, kamuoyu bu tür vakaların üzerinde hassasiyetle durulması ve gerekli adımların atılması gerektiği konusunda tepkilerini dile getiriyor. 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Yeliz | 30 Nisan 2024 23:30

    Nasıl bir adalet ya sokakta yürümeye korkuyoruz yazıklar olsun met içen sokakta onlarca insan dolaşıyor satanından kafası gidip birebirini öldüren ve bunları yapıp hala serbest bırakılıyor böyle adalet olmaz illa can yakmak mı gerekiyor adaletli yargılanması için böyle devam adaletli ülke alkışlıyorum ailelerinde umrunda değil yazıklar olsun

BUNLARA DA BAKIN