Bölgesel

Bölgesel Haberleri

Kocaeli geneli Diri fay haritası güncellendi

Kocaeli'de hangi ilçelerde deprem riski var? Şubat ayında meydana gelen asrın depreminin ardından güncellenen diri fay haritası, yeniden güncellendi.

Karamürsel Çevre ve Kültür Derneği çalışmalarına devam ediyor

Karamürsel Çevre ve Kültür Derneği’nin (KARÇEV)'in köylerde üretimin yeniden canlandırılmasına yönelik çalışmaları sürüyor.

İkiz çekle araç dolandırıcılığı yapan 15 şüpheli tutuklandı

Kocaeli'de online alışveriş sitelerinde araçlarını satan kişilere "ikiz çek" vererek dolandırıcılık yaptığı tespit edilen 22 şüpheliden 15’i tutuklandı.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden şoför şarampole uçtu

Karamürsel Tepeköy'de patates ve soğan yüklü bir kamyonun şarampole yuvarlandığı ve 1 kişinin yaralandığı bilgisi verilmektedir. Kaza, Tepeköy Mahallesi Şafak Sokak'ta meydana gelmiştir.

Karamürsel’de kurulacak santral vatandaşa sorulacak!

Karamürsel’de daha önce büyük tartışmalara sebep olan Rüzgâr santrallerine bir yenisi daha katlıyor. Adres yine Karamürsel. Santral için “Halkın katılım toplantısı” düzenlenecek.

Silah gibi egzoz patlatmak nasıl bir keyif veriyor

Karamürsel'de vatandaşlar, gürültü kirliliğine neden olan motosikletlerin silah gibi egzoz patlatmasına en ağır şekilde ceza verilmesi isteniyor.

İSU vatandaşı isyan ettirdi!

İSU'nun yaptığı son zamlar nedeniyle vatandaşlar canından bezmiş durumda. Hatta bazı vatandaşlar, su faturalarının evlerine gelen elektrik faturalarını bile geçtiğini bildiriyor.

Afet Koordinasyon Merkezi sağanak yağışa karşı uyardı

Afet Koordinasyon Merkezi, Kocaeli geneli için sağanak yağışa karşı uyardı.

İşte taciz zanlısının ifadesi!

Karamürsel ilçesinde bir fotoğrafçıya cinsel tacizde bulunduğu suçlamasıyla gözaltına alınan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı.

Bir anne bunları hak etmiyor!

Karamürsel ilçesinde, fotoğrafçı dükkanı işleten 2 çocuk annesi Ö.Ö., vesikalık fotoğraf çektirmek için dükkana gelen M.D.'nin, stüdyoda eşofmanını indirip cinsel organını göstererek tacizde bulunduğu iddiasıyla şikayetçi oldu.

Fotoğrafçı kadına cinsel organını gösterdi!

Bir fotoğrafçı dükkânında fotoğraf çektirmek için gittiği yerde eşofmanını indirip cinsel organını göstererek fotoğrafçı kadına sapıklık yapan kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Karamürsel'de yangın paniği! Çok sayıda itfaiye sevk edildi

Karamürsel Çamçukur Mahallesi'nde çıkan yangın nedeni ile çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi!

Merih Demiral abisinin düğünü için memleketine geldi

Sezon başında Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ahli'ye transfer olan Karamürselli Milli futbolcu Merih Demiral, önceki gün memleketi Karamürsel'e geldi.

İsmail Yıldırım; Gençler uyuşturucu batağına çekiliyor

Karamürsel'de son yıllarda ilçe genelinde uyuşturucu vakalarının hızla artması ve her geçen gün çakmak gazı sorununun ilkokul çağındaki çocuklara kadar inmesi endişe verici bir durumdur.

Ak Partili belediye başkanı Katar Emirinin evinde

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın, makam aracı ile Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamed El Sani'nin evinde kimlerle bir araya gelip ne gibi görüşmeler yaptığı merak konusu oldu.

Karamürsel Öğrenci Tabur Komutanlığı gururla sunar

Karamürsel Öğrenci Tabur Komutanlığı öğrencileri, MSÜ Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu'nda öğrenim görmekte olan ve 1. sınıftan 2. sınıfa geçen öğrencilerdir.

Büyükşehir Tahtalı ve Kadriye yollarını yeniledi

Karamürsel Tahtalı-Kadriye yolu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından stabilize yol olarak yapılmıştı. Ancak şimdi 2,5 kilometrelik bu yol asfaltlanmış durumda.

Karamürsel marinada denizden çıkanlar pes dedirtti

Karamürsel'de Deniz Yıldızları Derneği'nin dalgıçları tarafından yapılan dip temizliği sırasında çıkan atıklar şaşkınlık yarattı.

Toplam 3079 haber.