Bölgesel

Bölgesel Haberleri

Sezgin Altun'dan iyi haber geldi

Karamürsel'in sevilen esnaflarından köfteci Nurettin'in küçük oğlu Sezgin Altun geçirdiği motosiklet kazası sonucu ağır yaralandı. Olay D 130 karayolu Kayacık Mahallesi Amiral caddesi üzerinde meydana geldi.

Ereğli'de balıkçılar yeni sezonda hamsi bolluğu bekliyor

Karamürsel Ereğlili balıkçılar, tekne ve ağ bakım işlemlerinde son rötuşları yapıyor. 31 Ağustos’u 1 Eylül’e bağlayan gece Ereğli Limanı’ndan 3 büyük gırgır denize açılacak.

Korkunç patlamadan ilk görüntüler!

TMO silosunda patlama: 2'si ağır 10 kişi yaralı

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan korkutan uyarı! Büyük deprem geliyor!

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan korkutan uyarı! Büyüklüğünü ve yıkımın olacağı yerleri açıkladı  Özellikle Karamürsel'de güçlendirilmiş binaların hasar görmesi bekleniyor dedi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü il genelinde önemli atamalar yapıldı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü il genelinde birçok ilçede çeşitli görevlerde bulunan müdürlerin ataması yapıldı.

Kocaeli geneli on kantin ihaleye çıkacak

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki spor komplekslerinde yer alan 10 kantin yeri kiraya verilecek. İçlerinden yalnızca birinin kiralık fiyatı diğerlerini solladı.  

Tahir Büyükakın ve Sait Mete verdikleri sözleri bir bir tutuyor

Karamürsel halkı kışları büyük sorun ve kazaların yaşandığı yolun düzeltilmesi için büyük çaba gösterek, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete ve Karamürsel'in ağabeyi Tahir Büyükakın'a teşekkür etti.

Karamürsel İzmit 30 TL oldu

İzmit’ten Karamürsel'e gitmek 30 TL oldu. Böylelikle yeni gelen zamlarla birlikte

Karamürsel'de korkutan yangın

Karamürsel’de meydana gelen olayda çıkan yangın mahallede paniğe neden oldu.

Karamürsel'in muhtarları ülkeye örnek oldular

Karamürsel'in muhtarları ülkedeki tüm muhtarlara birlik ve beraberlik mesajı vererek örnek oldular.

İlçe genelinde sinek istilası!

Karamürsel ilçe merkezi ve sahil kenarı mahallelerin’de sıcaklıkların artış göstermesi ile birlikte çoğalan kara ve sivrisinekler, vatandaşları adeta isyan ettirdi.

Kocaeli geneli yeni hakim ve savcıları belli oldu

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), 1042 adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcısı adayı ile 60 idari yargı hakim adayının atama kararını Resmi Gazete'de yayımladı.

Torbacı evinde uyuşturucu ve hassas terazi ile yakalandı

Torbacı evinde uyuşturucu ve hassas terazi ile yakalandı. Vatandaşların çevrelerinde gördükleri yada şüphelendikleri olaylarda basın ve kolluk kuvvetlerine haber vererek suç ve suçlunun engellenmesine yardımcı olunabilir. Unutmamak gerekir ki çevrenizde yayılan uyuşturucu belası gün gelecek sizlerin de başına bela olacaktır.

Karamürsel SGK hakkında şikayetler artmaya başladı

Karamürsel genelinde son zamanlarda gazetemize gelen çok sayıda şikayet gönderisi var. Bu şikayetler, ilçe genelinde faaliyet gösteren bazı inşaat firmalarının kaçak ve sigortasız işçi çalıştırdığına dairdir, ve her geçen gün artmaktadır.

Karamürsel'de Kıbrıs Gazisi olan amcamızın sesi olduk diye dava açıldı

Karamürselli Kıbrıs Gazisi İhsan Sümertaş (69) isimli şahsın dolandırıldığı iddiasını gündeme getirdiğimiz için hakkımızda şikayetçi olan Zeynel Göçan isimli şahıs gazetemiz için dava açtı. Tüm dava sürecini kamu oyu ile paylaşacağız.

Alkışlar İsa Gündağ ve sporcularına

Tekvando Antrenörü İsa Gündağ ise çalışmalara aralıksız devam ettiklerini ve genç sporcuların azimle ve disiplinle antrenmanlara devam ettiğini vurguladı. Kulüp olarak genç sporcuların büyük başarılara imza atacağına inandıklarını ve ailelerin desteğinin de önemli olduğunu ifade etti.

Karamürsel Ereğli balık halinde 12 ay taze balık var

Karamürselli balıkçılar: 12 ay taze balık var 1 Nisan’da balık sezonunun kapanmasıyla beraber yasaklı dönemlerde balıkların buzhane olduğu yönündeki yanlış algı nedeniyle üzüldüklerini ifade eden Karamürselli balıkçılar “12 ay boyunca taze balığımız var” diyor.

Karamürsel Müftüsü Muharrem İslamoğlu'na ağır sözler

Mil-Diyanet Sen Genel Merkezi, Karamürsel Müftüsü Muharrem İslamoğlu'nun, Mil-Diyanet Sen Kocaeli Şube Başkanı Alim Özbek ve yönetimine karşı yaptıkları ziyarete tepki gösterdi. Müftü İslamoğlu'nun Ayşegül Doğruer'e yaptığı ziyareti engellemesi sonrası

Karamürsel plajlarında 18 kişi boğulmaz üzereyken kurtarıldı

Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) ekipleri tarafından 2 haftada, Karamürsel plajlarında 18 kişi boğulmaktan kurtarıldı.

Toplam 3079 haber.