Ahmet Çalık'tan Halkla İç İçe Yönetim Anlayışı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Dursun Ekşioğlu

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık'tan Halkla İç İçe Yönetim Anlayışı

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, göreve geldiği günden bu yana ilçe halkı ve bölge genelindeki binlerce vatandaşı siyasi parti veya görüş ayrımı yapmaksızın belediyenin kapılarını sonuna kadar açarak ağırlamaya devam ediyor. Başkan Çalık, bu yaklaşımıyla büyük takdir toplarken, son olarak başlattığı mahalle toplantılarıyla yeni bir döneme imza attı.

Başkan Ahmet Çalık, mahalle toplantıları aracılığıyla halkla bir araya gelerek, sorunlarını dinlemekte ve kısa vadede en hızlı çözümleri bulmak için belediye personelini seferber etmektedir. İlçe halkı, bu tür mahalle buluşmalarından büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Başkan Çalık’ın bu kadar ulaşılabilir olmasını çok olumlu bulduklarını belirtti.

Bugün düzenlenen Mahalle Sohbetleri programında, Başkan Çalık, Belediye Başkan yardımcısı, İlkay Kaya,  Kızderbent Mahallesi sakinleriyle buluştu. Sohbet sırasında vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyen ve çözüme kavuşturmak üzere not alan Başkan Çalık, misafirperverlikleri için Kızderbent Mahallesi Muhtarı Recep Aktaş’a, Dernek Başkanı Enver Demirsoysal’a ve mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Başkan Çalık, mahalle toplantılarının önemini vurgulayarak, “Halkımızla bir araya gelerek onların sorunlarını dinlemek ve en kısa sürede çözüm üretmek öncelikli hedefimiz. Bu tür buluşmalar, hemşerilerimizle daha yakın ilişki kurmamıza ve belediyemizin hizmetlerini daha etkin bir şekilde sunmamıza olanak tanıyor. Misafirperverliklerinden dolayı tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ederim” dedi.

Başkan Ahmet Çalık’ın bu halkla iç içe yönetim anlayışı, Karamürsel’de büyük bir memnuniyet yaratırken, ilçe halkı belediyenin bu yaklaşımdan duydukları memnuniyeti her fırsatta dile getiriyor. Başkan Çalık, mahalle toplantılarıyla vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyip çözüm üretme anlayışını sürdüreceklerini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN