Ahmet Çalık'tan Karamürsel'in Evladı Merih Demiral'a Tebrik

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Futbol Takımı, Avusturya ile karşılaştığı son 16 turu maçında çeyrek finale yükseldi. Maçta 2 gol atarak tarih yazan Karamürselli Merih Demiral, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık tarafından tebrik edildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Dursun Ekşioğlu

Ahmet Çalık'tan Karamürsel'in Evladı Merih Demiral'a Tebrik

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Futbol Takımı, Avusturya ile karşılaştığı son 16 turu maçında çeyrek finale yükseldi. Maçta 2 gol atarak tarih yazan Karamürselli Merih Demiral, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık tarafından tebrik edildi.

Milli Takım Çeyrek Finalde

EURO 2024 son 16 turunda Avusturya ile karşı karşıya gelen A Milli Futbol Takımımız, 2-1'lik galibiyetle çeyrek finale yükseldi. Maçın ilk dakikasında Merih Demiral’ın attığı golle Türkiye, 1-0 öne geçti. 59. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Merih, hem takımının hem de kendisinin 2. golünü kaydederek maçı 2-1'e taşıdı ve Türkiye'yi çeyrek finale taşıdı.

Başkan Çalık'tan Tebrik Mesajı

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, maçta tarih yazan Merih Demiral'ı tebrik ederek şu açıklamayı yaptı: "Karamürsel’in gururu Merih Demiral, EURO 2024’te gösterdiği performansla hepimizi gururlandırdı. Çeyrek finale yükselen A Milli Takımımızın bu başarısında büyük payı olan Merih’i yürekten kutluyorum. Bu tarihi başarıda emeği geçen tüm oyuncularımıza ve teknik ekibe teşekkür ediyorum."

Karamürsel’in Gururu Merih Demiral

Karamürselli genç futbolcu Merih Demiral, Avusturya karşısında attığı 2 golle maça damga vurdu. Maçın hemen başında ve ikinci yarıda kaydettiği gollerle Türkiye’yi çeyrek finale taşıyan Merih, takımının en önemli oyuncularından biri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Başkan Çalık'tan Destek Mesajı

Başkan Çalık, Karamürsel’in spora verdiği öneme vurgu yaparak, “Karamürsel’in evladı Merih’in bu başarısı, gençlerimize ilham kaynağı olacak. Biz her zaman sporun ve sporcularımızın yanındayız. Merih’in başarılarının devamını diliyor, tüm milli takımımıza çeyrek finalde başarılar diliyorum,” dedi.

Karamürsel Halkı Merih’i Kutladı

Karamürsel halkı da Merih Demiral’ın başarısını coşkuyla kutladı. Karamürsel Kordon meydanında kurulan dev ekranda yüzlerce vatandaşla birlikte maçı izleyen Belediye Başkanı, Ahmet Çalık, Belediye Başkan Yardımcısı İlkay Kaya ve eşleri'nin yanısıra yüzlerce vatandaş, milli takımın çeyrek finale yükselmesini ve Merih’in gollerini büyük bir heyecanla kutladı. 

Çeyrek Final Heyecanı

A Milli Takımımızın çeyrek finaldeki rakibi merakla beklenirken, Merih Demiral ve takım arkadaşları, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Başkan Çalık ve ekibi, milli takımın başarısı için desteklerini sürdürerek, çeyrek final heyecanını da hep birlikte yaşayacak.

Merih Demiral’ın bu tarihi performansı, Karamürsel’de uzun yıllar unutulmayacak bir gurur kaynağı olarak hatırlanacak. A Milli Takımımıza çeyrek finalde başarılar dileyen Başkan Ahmet Çalık, “Dualarımız ve desteklerimiz sizinle. Yolunuz açık olsun,” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN