AK Parti Karamürsel'e Atama Yapıldı

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanlığı görevini vekaleten yürüten Mecit Erdoğan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte istifası istenmişti. Ancak, AK Parti Genel Merkezi tarafından alınan karar ile Mecit Erdoğan, Karamürsel İlçe Başkanı olarak atandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

AK Parti Karamürsel’e Atama Yapıldı

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanlığı görevini vekaleten yürüten Mecit Erdoğan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte istifası istenmişti. Ancak, AK Parti Genel Merkezi tarafından alınan karar ile Mecit Erdoğan, Karamürsel İlçe Başkanı olarak atandı.

İl Başkanı Talus'tan Açıklama

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, “Bir süredir görevini vekâleten yürüten Karamürsel İlçe Başkanımız Mecit Erdoğan, Genel Merkezimizce ilçe başkanı olarak atanmıştır. Bugün mazbatasını kendisine takdim ettim. Başarılar diliyorum,” ifadelerini kullandı.

Yönetim Kurulu Üyelerinin İstifası İstenmişti

Daha önce, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanlığı görevini vekaleten yürüten Mecit Erdoğan’ın yönetim kurulu üyeleri ile birlikte istifası istenmişti. Ancak, yapılan değerlendirmeler sonucunda Mecit Erdoğan’ın ilçe başkanlığına atanmasına karar verildi.

Yeni Dönem Başlıyor

Mecit Erdoğan, ilçe başkanlığına atanmasının ardından yaptığı açıklamada, "Bana duyulan güvene layık olmak için elimden geleni yapacağım. Karamürsel için yeni projeler ve çalışmalarla partimizi daha da ileriye taşıyacağız. Destek veren herkese teşekkür ederim," dedi.

Mazbatasını Aldı

İl Başkanı Şahin Talus, mazbatasını Mecit Erdoğan’a takdim ederken, yeni ilçe başkanına başarılar diledi. Talus, "Yeni dönemde, Mecit Erdoğan ile birlikte Karamürsel’deki çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde ilçemizi daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyorum," şeklinde konuştu.

Karamürsel'de Yeni Bir Dönem

Mecit Erdoğan’ın ilçe başkanlığına atanmasıyla birlikte, AK Parti Karamürsel’de yeni bir döneme giriyor. Erdoğan, ilçede gerçekleştireceği projeler ve çalışmalarla partiyi daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Bu atama ile birlikte AK Parti Karamürsel’deki yönetim kadrosunda yeni bir sayfa açılmış oldu. Mecit Erdoğan’ın liderliğinde, partinin Karamürsel’deki çalışmaları ve etkinlikleri hız kazanacak.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Hikmet şen | 05 Temmuz 2024 16:49

    Köyünde muhtar seçilmemiş bir seveni yok başkan olmuş yakışır akp

  • Saim Şen | 04 Temmuz 2024 14:07

    Hayırlı olsun teşkilatı ayağa kaldırdırsin reis

BUNLARA DA BAKIN