Ak Parti Türkiye Buluşmaları Karamürsel'de Gerçekleştirildi

AK Parti Genel Merkezi'nin düzenlediği 'Türkiye Buluşmaları' programı, Karamürsel'de geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Programa, AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten öncülük ederken, Karamürsel'deki etkinliklere AK Parti İlçe Başkanı Mecit Erdoğan ve ilçe yönetimi de eşlik etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Türkiye Buluşmaları Karamürsel’de Gerçekleştirildi

AK Parti Genel Merkezi’nin düzenlediği "Türkiye Buluşmaları" programı, Karamürsel’de geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Programa, AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten öncülük ederken, Karamürsel'deki etkinliklere AK Parti İlçe Başkanı Mecit Erdoğan ve ilçe yönetimi de eşlik etti.

Türkiye genelinde farklı şehirlerde düzenlenen bu buluşmaların Karamürsel ayağında, esnaf ziyaretleri ve halkla buluşmalar ön plandaydı. Program kapsamında, esnaf ziyareti ve esnaf kredi kooperatifi ziyareti gibi önemli temaslar yapıldı. Ayrıca, pazarcılar odası ve Ulu Camii’ne de ziyaretler gerçekleştirildi.

Milletvekili Osman Mesten ve beraberindeki heyet, cuma ve ikindi namazlarını Karamürsel'deki Ulu Camii’nde kıldıktan sonra, kahvehanelerde vatandaşlarla sohbet etti. Gün içerisinde yapılan taziye ziyaretlerinde, Meclis Üyesi Sibel Kahya, İstişare Kurulu Üyesi Zeki Yüksel ve Mustafa Fitozoğlu’na başsağlığı dileklerinde bulunuldu.

Son olarak, AK Parti Karamürsel İlçe Sekreteri Meltem Ergen’in babası Mehmet Sayım Ergen’e geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirilirken, akşam gençlik buluşması ile program sona erdi. Karamürsel’de gerçekleşen bu buluşma, vatandaşlarla birebir temas ve parti çalışmalarının yerelden genel düzeye taşınması adına verimli geçti.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Ahmet Konan | 15 Eylül 2024 22:23

    Mecit Erdogan Mesut başkan gibi bir adamı harcayan secim kaybettiren adam neden hala görevde anlamadım.Ak parti nasıl buna göz yumuyor, yazık cok yazık .

  • Güliz | 15 Eylül 2024 12:01

    Belediye olarak bu akp denen partiden kurtulduk..Allah’ın izniyle de ülke olarak kurtulmayı bizlere nasip et Rabbim..

BUNLARA DA BAKIN