AK Partili Başkan Seçim Sonuçlarını Yorumladı

AK Partili Başkan Seçim Sonuçlarını Yorumladı: 'Ufak Bir Trafik Kazasıydı, Önemi Yok'

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

AK Partili Başkan Seçim Sonuçlarını Yorumladı: "Ufak Bir Trafik Kazasıydı, Önemi Yok"

Bugün gerçekleştirilen AK Parti Karamürsel İlçe Danışma Toplantısında konuşan AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Mecit Erdoğan, geçtiğimiz seçimde yaşanan sonuçları değerlendirdi. Erdoğan, "Geçtiğimiz seçimde bir ufak trafik kazası geçirdik ama önemi yok. Çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah ilk seçimde bu trafik kazasını kaldırıp bayrağı devralacağız." dedi.

Yaz dönemi olmasına rağmen çalışmalarına ara vermeyen ve ekim ayında başlaması beklenen kongre süreci öncesinde 11 ilçede danışma meclislerini toplayan AK Parti Kocaeli teşkilatı, kapanışı bugün Karamürsel'de yaptı.

AK Partili Başkan Seçim Sonuçlarını Yorumladı

Altınkemer Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen Karamürsel 108. Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı'na, AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Mecit Erdoğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, AK Parti MKYK Yedek üyeleri Serpil Yılmaz ve Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, parti yöneticileri ve partililer katıldı.

"Ufak Bir Trafik Kazasıydı, Önemi Yok"

Toplantıda bir konuşma yapan İlçe Başkanı Mecit Erdoğan, "Hassas dönemlerden geçiyoruz. Böyle bir dönemde liderimizin yanında olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz seçimde bir ufak trafik kazası geçirdik ama önemi yok. Çalışmaya devam ediyoruz. Her yerde Büyükşehirimizin varlığını ve eserlerini görüyoruz. Avrupa'nın en büyük projesini belki de Büyükşehir yapıyor. Bunlar için Büyükşehir'e gerçekten teşekkür ediyorum. İnşallah ilk seçimde bu trafik kazasını kaldırıp bayrağı devralacağız." dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN