Anıl Dinç tekrar güven tazeledi

Karamürsel İlçe Gençlik Kolları seçimlerinde tek aday olarak giren Anıl Dinç, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Anıl Dinç, Karamürsel İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Tekrar Seçildi

Karamürsel İlçe Gençlik Kolları seçimlerinde tek aday olarak giren Anıl Dinç, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Teşekkür ve Başarı Dilekleri

Dinç, yaptığı konuşmada, "Geçmiş dönemde emek veren bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı. Yeniden seçilerek güven tazeleyen İlçe Gençlik Kolları Başkanı Anıl Dinç ve yönetim kuruluna başarı dileklerini iletti.

Katılım ve Destek

Seçimlerde, İlçe Başkanı Anıl Aksu, Belediye Başkanı Ahmet Çalık, İl Gençlik Kolları Başkanı Salih Zeki Karakadılar, İl Yöneticisi Eray Akbal ve Belediye Başkan Yardımcısı İlkay Kaya başta olmak üzere birçok partili katılım sağladı. Dinç, organizasyonda emeği geçen İlçe Kadın Kollarına da özel teşekkürlerini iletti.

Gelecek İçin Hedefler

Anıl Dinç ve yönetimi, Karamürsel'de gençlik kollarının enerjisini ve etkinliğini artırarak çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirtti. Başkan Dinç, gençlerin sesi olmaya devam edeceklerini ve parti çalışmalarına katkı sağlamayı sürdüreceklerini ifade etti.

Bu başarı dolu seçim, Karamürsel’de gençlik kollarının güçlenerek yoluna devam etmesi için önemli bir adım oldu. Partililer, Anıl Dinç ve ekibinin önümüzdeki dönemde de başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN