Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan Taziye Mesajı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Karamürselli Tayfun Tanju Kara'nın vefatı üzerine bir taziye mesajı yayımladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Ercan Buber

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan Taziye Mesajı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Karamürselli Tayfun Tanju Kara'nın vefatı üzerine bir taziye mesajı yayımladı.

Mansur Yavaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bir süredir sağlık sorunları yaşayan İnovatif AŞ Yönetim Kurulu Başkanımız Tayfun Tanju Kara’nın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm ABB camiamıza başsağlığı diliyorum. Ruhu şad olsun."

Tayfun Tanju Kara'nın vefatı, ailesi ve sevenleri arasında derin bir üzüntüye neden oldu. Kara, İnovatif AŞ’deki başarılı kariyeriyle tanınıyor ve saygı duyuluyordu.

Karamürsel Cunhuriyet Galk Partisi geçmiş dönem ilçe başkanı ve Karamürsel Belediyesi meclis üyesi Ali Kara'nın kardeşi olan Tanju Kara'nın cenazesi için Ankara’dan gelecek kişiler için 26.06.2024 Tarihinde Saat:10:00’da Gençlik Parkı Kültür Otoparkından Otobüsler hareket edecektir.

Cenaze 26.06.2024 tarihinde Karamürsel  Merkez Camiinde ikindi namazı sonrası kılınacak cenaze namazı sonrası yeni mezarlığa defin edilecektir.

 

Buber Group ve Karamürsel Tv. Ailesi olarak merhuma Allah (cc) rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Yasemin | 26 Haziran 2024 22:37

    Mansur Başkan aynı zamanda Kocaeli Karamürsele geldi cenaze için. Ali Başkana ve aileye sabır diliyorum.

BUNLARA DA BAKIN