Başkan Ahmet Çalık'tan Mevlid Kandili Mesajı

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm Karamürsel halkının kandilini kutladı. Başkan Çalık, mesajında Mevlid Kandili'nin manevi değerine vurgu yaparak, bu özel günün huzur, sağlık ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık’tan Mevlid Kandili Mesajı

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm Karamürsel halkının kandilini kutladı. Başkan Çalık, mesajında Mevlid Kandili’nin manevi değerine vurgu yaparak, bu özel günün huzur, sağlık ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.

Ahmet Çalık, Mevlid Kandili’nin İslam dünyası için önemli bir anlam taşıdığını belirterek şunları söyledi:
“Mutluluğun, huzurun, sağlığın ve bereketin üzerimize olduğu, bütün dualarımızın kabul olduğu bir kandil olması dileğiyle Mevlid Kandilimiz mübarek olsun. Bu mübarek gecede, manevi duygularımızın güçlenmesini, birlik ve beraberliğimizin pekişmesini diliyorum. Kandil geceleri, toplumsal dayanışmanın, yardımlaşmanın ve barışın önemini bir kez daha hatırlatan özel zamanlardır. Bu gece vesilesiyle tüm İslam âlemine hayırlı kandiller diliyorum.”

Başkan Çalık ayrıca, Mevlid Kandili’nin manevi atmosferinin toplumun her kesiminde kardeşlik ve hoşgörü duygularını artırmasını umduğunu ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN